cillop olmak değil ya mevzu, ben daha başımda bebek yokken kılla tüyle ilgilenmeye çok üşeniyorum, bebek gelince hiç uğraşamam diye yaptırıyorum bir iki ay idare ediyor öyle. kıldan tüyden huylanan biri değilim yoksa ama arada sırada ilgilenmeyi savsaklayınca da balta girmemiş orman oluyor o da hiç hoş olmuyor djkfjdskfjl
kıl tüy pis şeyler değil ki yav, doğamızda var memeli canlılarız napalım. uzamasa sorun yok bence ama uzuyor, o kısımla barışamıyorum bir türlü, hiç hoş olmuyor bence dksdksdj
Ben kocamin elledigi hocbir isi begenmiorum buyuzden son damlasina kadar kendim yapcam isleri dogumdan sonrasina şutlucam kendisine ki soyledim de dogumdan sonra hersey sende die bakio bana zjzjsj eee hersey siraylann hxjx
kıl tüy pis şeyler değil ki yav, doğamızda var memeli canlılarız napalım. uzamasa sorun yok bence ama uzuyor, o kısımla barışamıyorum bir türlü, hiç hoş olmuyor bence dksdksdj
Tum evi sildim beyaz sabunlu suyla bu kokuya takmis durumdayim ama temizlik yapmak hareket halinde olmak iyi geliyor vucuuduma onceden de boyleydim umarim kizçem kizmiyordur bana Son haftama yakin koltuklari silcem tekrardan.. Mutfak dolaplarimi ic dis temizlemistim ama malesef gene yag mar kaplamis delirtcek bu nutfak beni
Minyon demek skntili bir durum olsa dile getirirdi diye dusunuyorum. kiz mi erkek mi bebiskon buarada aramizda 1 gun var 35+3 um bende hehe yarin gidiyorum doktora
Erkek canım aynen mizaç olarak minnoş olucak dedi doktor benim anlamadığım bu zamana kadar her ultrasonda 2-3 gün en az fazla gözükürdü bu hafta böyle minnoş bi bebek olucağı düşüncesi önce korkuttu sonra doktorum sağlığı her şeyi iyi zaten normal doğum için minnoş olmasını istiyoruz da diyince rahatladım bakalım senin bebisko ne kadarlık olmuş yarın söylersin