2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 14 dedim de doktor 9’u diyor bilemedim ya ben oğlum gibi 38+5 düşünmüştüm. Senin tarihin belli mi?

Valla dogru diyon iste o yuzden temizlik imandan gelir putuşlarinizi temiz tutun

Yeme de gerisi önemli değil

Valla dogru diyon iste o yuzden temizlik imandan gelir putuşlarinizi temiz tutun
kıl tüy pis şeyler değil ki yav, doğamızda var memeli canlılarız napalım. uzamasa sorun yok bence ama uzuyor, o kısımla barışamıyorum bir türlü, hiç hoş olmuyor bence dksdksdj

Ben kocamin elledigi hocbir isi begenmiorum buyuzden son damlasina kadar kendim yapcam isleri dogumdan sonrasina şutlucam kendisine ki soyledim de dogumdan sonra hersey sende die bakio bana zjzjsj eee hersey siraylann hxjx
Valla beğenmeyince erkeklerin işine geliyo taktik haline getiriyolar. Ben beğenmezsem başında beklerim tek tek söylerim nasıl yapacağını

kıl tüy pis şeyler değil ki yav, doğamızda var memeli canlılarız napalım. uzamasa sorun yok bence ama uzuyor, o kısımla barışamıyorum bir türlü, hiç hoş olmuyor bence dksdksdj
Kiz pis degil ama pis tutuyor bi zaman sonra mesela koltuk alti tuyu cok uzadigi zaman cok kotu ter yapiyor bilmiorum

Valla beğenmeyince erkeklerin işine geliyo taktik haline getiriyolar. Ben beğenmezsem başında beklerim tek tek söylerim nasıl yapacağını
Valla ben elime alip yapmadikca rahatlayamiorum shjs buda benim.kusurum

Canım temizlik sonrası adet agrisi gibi agri oldu mu kasiklarinda ?

Minyon demek skntili bir durum olsa dile getirirdi diye dusunuyorum. kiz mi erkek mi bebiskon buarada aramizda 1 gun var 35+3 um bende hehe yarin gidiyorum doktora
Erkek canım aynen mizaç olarak minnoş olucak dedi doktor benim anlamadığım bu zamana kadar her ultrasonda 2-3 gün en az fazla gözükürdü bu hafta böyle minnoş bi bebek olucağı düşüncesi önce korkuttu sonra doktorum sağlığı her şeyi iyi zaten normal doğum için minnoş olmasını istiyoruz da diyince rahatladım bakalım senin bebisko ne kadarlık olmuş yarın söylersin

Basagrı sebebımı buldum CEVİZ 2 gundur duzenli yiyorum mahvoldum zaten ondan sevmem bebe için zorladım kendımı daha da yemem
İlk kez cevizin baş ağrısı yaptığını duyuyorum. Bugün benim de sabahtan beri başım ağrıyor. Kaç gecedir uyuyamıuyorum ben bu uykusuzluğa veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…