2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ona usenmiyorum ya mutfakta elim suda bici bici ne güzel taa sabahtan 1-2 tur yıkayıp sirkeli karbonatlı suya bırakıyorum akşam da durulayıp 1-2 tur daha yıka sinir stres gidiyor dhfhfh
Beni o suyla yıkasalar tüm günahlarımdan arınırım herhalde ama ıspanaktaki kum bitmiyo.

Oyy erkek bebeklerini ayri bi seviyorum bal gibi oluyorlar. Benimkide kiz bakalim ne diyecek bir ara benimkide karin cevresi 4 gun geriden gelior filan dedi sonra ben ceviz avakado vs ye dayaninca toparladi kizcem hehe

Kızlar bebisimin suyu artmis 18 mart gün verdi Hali 35+3 ve 3 kilo 50 gram kilosu fazla
Kız benı nıye etıketledın kafam basmadı bişi mi dediydim beynım error cunku
Maslalah hayırlısı olsun canım saglıklıca al kucağına ınsallah

İlk kez cevizin baş ağrısı yaptığını duyuyorum. Bugün benim de sabahtan beri başım ağrıyor. Kaç gecedir uyuyamıuyorum ben bu uykusuzluğa veriyorum.
Ne bilim 2 gundur onu yıyorum fazladan yatın yemıcem bakalım neler olcak sadece bas agrısı degıl omzumdan yukarısı pert oluyor

Kizlar benim midem cok bulaniyor ve karnim agriyor neden boyle oldum ki demin wc de comelmek zorunda kaldigim icin mi oldu anlamadim yer wc si var bende tek

Ne bilim 2 gundur onu yıyorum fazladan yatın yemıcem bakalım neler olcak sadece bas agrısı degıl omzumdan yukarısı pert oluyor
Ceviz kolestrolu cikarir sanirim ondan basina vuruyor olabilir agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…