2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tabloya ekliyorum bebişim, hayırlısı olsun inşalllah.

Ay 8 in de bir çok kişiyi doğuma göndereceğiz bayram öncesi
Evet şimdi gördüm 8 Nisan için kalabalıklaşmışız sağlıkla kolaylıkla inşallah hepimiz kucaklarımıza alalım bebişlerimizi hayırlısı

Aa seni gördüğüme çok sevindim canım nasılsın umarım daha iyisindir ağrıların dinmistir biraz bebeğin nasıl
Canım daha iyiyim ama tam olarak ayağa kalktım diyemem geçer umarım bir kaç güne bebiş de iyi çok şükür sarılık durumumuz var sadece sen nasılsın oğluşun nasıl

Evin içinde "evimi b.k götürüyorrrr, evimi b.k basmissss " diye geziyorum sjsjs, harbi bunaldım bi de kocama emanetti hamileligm boyunca. Mutfak dolapları mahvolmuş durumda, yani bu adamlar duzenden hiçbisi anlamıyorlar sjsjs diyor ki bi de ev temiz sjsjs b.k temiz sjsjs, koridor halısı sipariş etmistm bugün geldi serelm diyor. Dedim evi pislik götürüyor anca temizlik bittiğinde sererim, dün sildim ya yerleri diyor, mutfakla koridoru sildi buzz gibi suyla, içine ne kattı deterjan bilmiyorum, bak bu yer sence temiz mi diyorum evet sildim diyor djsjsjsj

Ben temizlik için birini çağıracam artık yapacak gücüm kalmadı, kendim yaparsam da çılgın attığım için akşamına suyum gelir doğururum.

Ağdamı yaptırdım, doğumdan önce bir kez daha giderim. Korkanlar varsa cesaretlenin, rahat ediyor insan doğumdan sonra da

Ütümü bitirdim valize koymak kaldı.

Son olarak önümüzdeki günlerde çeşitli hoşaflar yapacağım, sezaryende iyi oluyor.

Canım daha iyiyim ama tam olarak ayağa kalktım diyemem geçer umarım bir kaç güne bebiş de iyi çok şükür sarılık durumumuz var sadece sen nasılsın oğluşun nasıl
Çok şükür canım Rabbim güç kuvvet versin ağrılarını dindirsin bir an önce inşallah bebeğine de korkma sütünle mamayla bakımla düzelecek inşallah sende o vakite kadar kendini toparlamis olursun biraz bende hamdolsun iyiyim haykırıyorum artık dağlara taşlara doğurmak istiyorum benden bu kadar

Haftasına göre kilosu çok iyi maşallah E ben de tamam diyeyim o zaman tam 38’e madem.

Amin canım benim inşallah bilmiyorum o kadar küçük ki insan hayret ediyor nasıl büyüyecek nasıl olacak diye alışıcaz birbirimize ona nasıl bakmamız gerektiğine ama endişeli bir süreç ay yok yok haykırma içerde ne kadar kalsa o kadar iyi büyüsün gelişsin bakması daha kolay olsun doğunca zamanında gelsin minnoş

3 kilo oldu canım doktorum da artık gelebilir sorun yok dedi korkma dedi bende tüm tuşlara basıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…