2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy erkek bebeklerini ayri bi seviyorum bal gibi oluyorlar. Benimkide kiz bakalim ne diyecek bir ara benimkide karin cevresi 4 gun geriden gelior filan dedi sonra ben ceviz avakado vs ye dayaninca toparladi kizcem hehe
Oh ne güzel şükür ben tüp mideliyim o yüzden vücudumun protein emilimi düşükmüş doktorda çok normal yediğin sana yetmiyor ki bebişe yetsin dedi bir kez daha pişman oldum hayatımda tüp mide olduğuma..

Kızlar merhaba sabahtan 14 sayfa konuşmuşsunuz maşallah okuyamadım hepsini 4 sayfasını okuyabildim, nefesimi kontrol edemiyorum artık sjsjs
İşe gidip gelmek ne zor ya 1 ay daha nasıl dayanacağım bilmiyorum

İçimde bir his bugun biri doguracak gibi insallah ben olmam geceden beri kasıklarım agrıyor

İnsallah gazdır amin
Hali bu mesajını gördüm de aklıma geldi.
Gece seni rüyamda gördüm ay ben doğuruyorum galiba diye grubu ayağa kaldırıp ardından yaa pardoonn doğuma daha 6 ayım varmış diyordun

Hoşaf tarifi ver ben hiç anlamam hosaftan sksjsxmkxc

Meine Sterne doktor sana doğuma kadar diyete devam demiş miydi? Ben hiç sormamışım ya.
Doğuma kadar devam edecekse nasıl olacak ya benim enerjim tükenmiş durumda nasıl enerji toplayacağız ben bu çocuğu nasıl ittireceğim acaba, iki ılınınca enerjim sıfırlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…