2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hoşafları nasıl yapıp muhafaza ediyon, boş bi zamanında anlatsana

Ahahahahahahahah ay dur kız daha cok minik az buyusun

Ay kızlar ben Mart annesiyim ama doğum belirtim hiç yok napsam ki ya

8 sayfa okudum ama ne okudum hatırlamıyorum hejdjd çenemiz düştü hee maşallah maşallah ay ınstagramda çökmüş ayoll

Ay kızlar ben Mart annesiyim ama doğum belirtim hiç yok napsam ki ya
Öncelikle daha 5 Mart tayız. Önümüzde birrrr sürü gün var. Relax. Sen ne zaman kafandan atarsan bebiş o zaman gelir diyor herkes. Sevdiğin şeyleri yap, düşünmemeye çalış. Egzersiz yap. Hurma, ananas falan yiyebilirsin. En hayırlı vakit ne gün ise o gün gelsin inşallah güzelce.

Hoşaf tarifi ver ben hiç anlamam hosaftan sksjsxmkxc
Ezberden benim de tarifim yok zaten yapacağın kadar malzemeyi doğrayıp suyla kaynatınca hoşaf oluyor biraz da şeker, şekerini tariflerdeki kadar koyma 2 su bardağı şeker yazmışlar yuh dedim; ben kuru dut, kuru üzüm, kayısı yapacağım hepsini karıştırmadan ayrı ayrı. Kapaklarını da yeni kullanırsan konserve gibi hiçbir şey olmuyor

Kızlar benim malum 6. aydan beridir göğüslerimden süt geliyor. Sizlere tavsiyem bulunduğunuz şehirde iyi bir boza cı bulup boza alıp içmeye başlayın şimdiden. Boza nın süt artırdığını duymuştum ama daha bebiş doğmadan olacğaını tahmin bile etmemiştim. Bence işe yarıyor.

Yalnız bebeğim önceki anne başlıklarından okuduğma göre hepsi taze yapın mutlaka diyordu hoşafları, aklında olsun.

Aaa neden? Ben ilkinde de böyle konserve usulü yaptım
Bilmoooorum. Hepsi öyle yazmışlar. Doğuma gitmeden 1-2 gün kala falan yapmışlar en erken. Doğumdan sonra evde yapanlar vardı. Ama belki de onlar da başka yerden duymuş önlem amaçlı öyle yapmışlardır. Bak sen ilkinde yaptım diyorsun mesela demek sorun olmuyo.

Kim uğraşacak onla doğurunca sana bakan da anca yemekle evle ilgilenir ona da sıra gelmez, kaynar halde kavanozlayıp yeni kapak takınca hiçbir şey olmaz inşallah. Soğuyunca da dolaba. Yazın şeftali yapmıştım hala dolapta biri duruyor kapağı dümdüz

Kız niye ki ayıp bi video mu ya ben çok güldüm yanlış mı anladım acaba
Yok senle alakası yok gülüm komik evet sadece kadının bunı paylaşması işte biraz farklı düşüncem var yoksa komik

Kızlar ben kaşık biberon alacaktım ama vazgeçtim, herkes al diyor sezeryan olacağım için, napsam bilemedm siz biberon aldiniz mi?

Meine Sterne A Afratafrac I ihlamurunkokusu Karusel itsmylife_
Kizlar ilk defa oyle oldum cidden zor geldim kendime esim lkmonlu su yapip icirdi. Yarin Allahtan kontrol var. Niye oldum oyle hala anlamis degilim. Esim ayak bileklerimi filan da kontrol etti odem vs var mi diye yok diyor. Ama boyle essek yukuyle bana bisiler sirtlatmislar gibi hissediyorum. Umarim tekrarlamaz yarin.. Ben cok korkuyorum

Mutfak temizliği, yemek derken ben bittim sanki bu gün
Yarın hastane çantasını hazırlamaya niyet ettim
Herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…