2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dayanamayıp bı mesaj daha döşedim şimdi sol kulağın çınlıyor olabilir mi shhdshdjajdj
Hahah kırk yılın başında yaptı ya bir kere o kadar çok çınlatma tamam artık gerçekten çok yoruluyorum nefesim yetmiyor ama yürüyüşü aksatmıyorum, sabahları kalkıp köpüşü çıkarıyorum karnım burnuma çıktı hala kaka topluyorum, hiç ağız burun eğmiyorum diye kendi kendine vicdan yaptı herhalde yazık kıyamam.

Sen onca gaza getir sonra da böyle de hahshadhsh arada bı çamaşır atıp bı de yemek yapiyodum zaten bütün gün gaza gelip ona da sovdum hahhaahah

Koy dolaba hakedince verirsin bugün yemek yok jdjddjd
Kız ben yemek yapmayarak tepki veremiyorum çünkü kocam asla yemeksizliği problem etmiyo sabah kahvaltı yaptı çıktı yarın akşama kadar yemek yemese bana mısın demez

Dayanamayıp bı mesaj daha döşedim şimdi sol kulağın çınlıyor olabilir mi shhdshdjajdj
Ne yazdın kız herkesin kocalaru karısına kurabiye yapuyır sen yatağını bile toplamıyor musun yoksam nsjdj kurabiye yapan eş level atlamış bence E evdekiliyakat ballı karı seni dnxjs

Kızlar bu pusetlerin içinde kendi minderi oluyor ya ek minder falan alıyorlar lazım mı almak gerekiyor mu
ben aldım ama pişman oldum cunku konunun uzmanları almayın dıyor, vucut yapısına uygun olmuyormus

Kız ben yemek yapmayarak tepki veremiyorum çünkü kocam asla yemeksizliği problem etmiyo sabah kahvaltı yaptı çıktı yarın akşama kadar yemek yemese bana mısın demez
Üff yine tek başıma gaza geldim boşu bosuna shhahs neyse o da yatağını toplasaymis bu kadar gıcık olmazdım hshshahah

Ne yazdın kız herkesin kocalaru karısına kurabiye yapuyır sen yatağını bile toplamıyor musun yoksam nsjdj kurabiye yapan eş level atlamış bence E evdekiliyakat ballı karı seni dnxjs
Yok yatak mevzusuna sabah sovmustum zaten şimdi bidaha söylesem yatak toplamakla yetinir bak artık topluyorum diye. Şuan konumuz yemek ve kurabiye hahahaah ya benimkine canım kurabiye cekiyo desem gidip alır karnım aç yemek yapmadım desem sipariş verir nazlanamiyorum adama istediğimi alamıyorum jddjjd

Sen onca gaza getir sonra da böyle de hahshadhsh arada bı çamaşır atıp bı de yemek yapiyodum zaten bütün gün gaza gelip ona da sovdum hahhaahah
Kız gerçekten kocana kurulcağını bilsem söyler miyim aşkolsun, eğleniyodum ben de zaten bu yazdıklarım kadar yapabiliyorum, temizlik falan elden gelmiyor hiç anladığım bir şey de değil zaten

Ahudfjro ya kendi canı çekmiştir de o yüzden yapmıştır siz benim yazdığıma ne bakıyonuz, komik diye yazdımdı. sanki her gün kocamın yaptığı taze kurabiyeleri yiyormuşum muamelesi gördüm burda

Kız yalnız değilsşn benim eşimde öyle oda ağrılı dndjs kürt erkekleri yemeği sadece yemekte iyi ama kp güzel yemekler yapıyor arada kızıyom insan az babasına çeker eşimin evde yaptığı max şeyler çayı hazırlamak bide yatağı açmak kahvaltı kurmak oda ben uyanmazsam snxjs

Ama kız şimdi kurabiye bu bazen bile yapmaya üşenirim tek tek yuvarlamaya adam üşenmemiş yapmış bizim yerimize de ye kurabiyeleeinii ben eşime kurulmadım yap desem mutfağı darmadağın eder yapamazda snxks

ben aldım ama pişman oldum cunku konunun uzmanları almayın dıyor, vucut yapısına uygun olmuyormus
Bunu da mı sonradan kötülediler Allah kahretmesin 4 senede her şey değişmiş, sonra kaynanalara kızıyoruz şunu şöyle yap dedi diye onların zamanının doğrusu da oymuş
Ben yıkadım ütüledim bile puset minderini, örtüsünü

Benimki de öyle normalde, söyleyelim gelsin der, uğraşmayalım dışarıdan yiyelim der dün noldu lan bu adama ben ağdadayken, acaba yanlış bişiy mi yaptı şu an durup dururken işkillendim mflcödpföfşfş

Heralde hormonlardan ya cunku bellı saat aralıgında oluyor ve tansıyonda her zamankı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…