2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yıkadım beklıyor ılla kullanırım bır yerde valla kıme ınanacaz guenecez bılmıyorum

Ay yok kız benimki benden becerikli yoksa evlenmezdim haahshsh yemeği de temizliği de güzel yapar. Evlenmeden önce de kardeşiyle yasiyodu zaten her şeyi kendi yapiyodu ama tam klasik erkek olduğu için yapınca hiç yapma demez rahata alışır ona gıcık oluyorum ara sira

ben de yıkadım beklıyor ılla kullanırım bır yerde valla kıme ınanacaz guenecez bılmıyorum
Ben de kullanırım ya onsuz iki büklüm gibi yatıyor görüntü de mindersiz rahatsız gibi duruyor
Kim yapıyor böyle abuk sabuk açıklamaları kardeşim pusete minder koyulur yeri gelir çocuk da tuzlanır yani jdkkd

Ben senden beterim çokta şeyyaapma nsjdjs

Ya onu puseti alırken satıcı şöyle açıklamıştı “bu pusetler yanmaz tutuşmaz malzemeden yapılıyor, yanma tutuşma ihtimali olan hiçbir şeyi bebeğin etrafında bulundurmamak lazım”. O an mantıklı gelmişti ama şimdi gökten ateş mi yağacak diyorum, bilemiyorum…

Canım yapıyla alakalı bence. Benimki sanki ne aşağıda nede yukarda tam ortada
Bence de ya her göbek kesinlikle aynı değil ama aşağı düşse anlar mıyım bilemiyorum

Ay göbeği aşağı muhabbetine şöyle kaynak yapıyom, eğer süreç doğal akışında ilerliyorsa harbiden düştüğü anlaşılıyor yapısal olarak aşağıda ya da yukarıda olmasından bağımsız.

Amaaan anlasak nolcak zaten napabilicez ya onu da saldım ben şahsen foşur foşur suyum gelmediği sürece hiçbir şeyi takmamayı düşünüyom şöyleyim ben artık

Eklentiler

• 44B17764-2639-4535-9074-DAB64012D42F.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 34
E o zaman minderi koymasak örtü de kullanmayacaz, örtü bazen iyi oluyor hastaneye giderken kapatıyorsun falan ya da arabada klima açıkken kapatıyordum ben sağdan soldan çok soğuk alıp üşümesin diye

Amaaan anlasak nolcak zaten napabilicez ya onu da saldım ben şahsen foşur foşur suyum gelmediği sürece hiçbir şeyi takmamayı düşünüyom şöyleyim ben artık
sana helal olsun pelin kral

E o zaman minderi koymasak örtü de kullanmayacaz, örtü bazen iyi oluyor hastaneye giderken kapatıyorsun falan ya da arabada klima açıkken kapatıyordum ben sağdan soldan çok soğuk alıp üşümesin diye
Evet minnoş öyle diyorlar ama mesajımın geri kalanına odaklan, gökten alev mi yağacak ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…