2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim canım bu aralar kedimin mamasından çekiyor burnuma nasıl güzel kokuyor

Benim her zaman olmuyor ama geçen canım istedi dün yaptım. Yapmaz olaydım gerçi çatladım resmen ama yine de iyi gitti.

Canım dün baklava istedi gittim aldım, 2 dilim yedim sonra kustum çok şekerli geldi herhalde sevmedi kerata, o kadar da ayıla bayıla yedim ama kusucam diye şimdi yiyemiyorum öf

Canım dün baklava istedi gittim aldım, 2 dilim yedim sonra kustum çok şekerli geldi herhalde sevmedi kerata, o kadar da ayıla bayıla yedim ama kusucam diye şimdi yiyemiyorum öf
Bende yarın yapacağım bi tepsi iftar için

O koca göbeğinle baklava mı yapacaksın gerçektenn ooooooyyy kurrrbbaaan ederim ne baklavası gitsin hazır alsınlar
Kız bende öyle düşündüm masada yapsam yaparım aslında ama masa çok sallanıyor bakim akşama bi düşünem olmadı irmik tatlısı yapim ama canım ev baklavası istiyor

Kız bende öyle düşündüm masada yapsam yaparım aslında ama masa çok sallanıyor bakim akşama bi düşünem olmadı irmik tatlısı yapim ama canım ev baklavası istiyor
Kız git bacım yapan yerler vardır kocan ne işe yarıyor arasın bulsun

A Afratafrac beşiği kurdun mu ben hâlâ düşünüyorum
Ay yok. eşime dedim şimdi doğursam eve gelsek hızlıca kurabilir misin. Kurarım dedi. İyi dedim Kurunca da karbonatlı su ile bi siliveririz. Bebiş de içine yatmayı versin 3-4 saat bişi olmaz

Ama her şey yolunda giderse herhalde Nisan'ın ilk haftası 37. haftamdayken kurarız gibime geliyor. Zaten bir o kurulacak kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…