Ay yok. eşime dedim şimdi doğursam eve gelsek hızlıca kurabilir misin. Kurarım dedi. İyi dedim Kurunca da karbonatlı su ile bi siliveririz. Bebiş de içine yatmayı versin 3-4 saat bişi olmaz
Ama her şey yolunda giderse herhalde Nisan'ın ilk haftası 37. haftamdayken kurarız gibime geliyor. Zaten bir o kurulacak kaldı.
Benim doktor bitirdiğim haftayı sayıyor, yaş gibi düşün aynı hesap diyor. Her doktor farklı, kendi içinde bir mantığa oturtmuş bebeğin gelişimini falan da kendi kafalarındaki sisteme göre takip ediyorlar sanırım.
Hazır gibi de, değil gibi de, kağıt havlu diş fırçası diş macunu falan koyucam , bi de pijama takımı aldım onu yıkayıp ütulemem lazım ufak tefek şeyler kaldı işte ama şimdi gitsek çocuk için her şey hazır çok şükür
Yok benim hazır değil, yani donsuz kalmayız ne ben ne çocuğum yeticek kadar üst baş var hurçlara koydum, meme kremi, pişik kremi bez falan da koydum ayrı bir şeye, bunların hepsi dolabın içinde üst üste duruyo bavula girmediler. Geri kalan her şey için son dakkayı beklerim djjdk.
İkiz gebeyim, serklajlıyım. Daha ihtimaller üzerine konuşmadık doktorumla ama büyük ihtimalle 34. Hafta gibi alırız bebekleri dedi o lafının üzerine sezeryan olacak diye düşünmeye başladım.
Ben 1 sene önce apandisit ameliyatı oldum kapalı ameliyattı hem göbek deliğinnn altındann hemde kasığın ordan girmişler iki yerde dikişli 4 dikiş olmasına rağmen bir hafta yürüyemedim ben karnımın içindeki etler sızlıyordu böyle belki de vücut yapısına göre değişiyor kimisi var hemen ayaklandım diyo mesela ben hep sezeryan kafasındaydım ama o apandisit yaşadım gördüm tuvaletimi bile zor yapıyodum eğer olursa normali zorlucam gerçi normalden daha korkuyorum ama Allah büyük