2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ay bi 33 olayım 34 olayım kurarız bi 35 olayım kurarız diye diye 37 ye merdiven dayadim

Anladım canım teşekkür ederim Artık yeterki bebişler sağlıkla ilerlesinde

Kızlar hepiniz hazırladını mı doğum çantalarınızı?
Hazır gibi de, değil gibi de, kağıt havlu diş fırçası diş macunu falan koyucam , bi de pijama takımı aldım onu yıkayıp ütulemem lazım ufak tefek şeyler kaldı işte ama şimdi gitsek çocuk için her şey hazır çok şükür

Kızlar hepiniz hazırladını mı doğum çantalarınızı?
Yok benim hazır değil, yani donsuz kalmayız ne ben ne çocuğum yeticek kadar üst baş var hurçlara koydum, meme kremi, pişik kremi bez falan da koydum ayrı bir şeye, bunların hepsi dolabın içinde üst üste duruyo bavula girmediler. Geri kalan her şey için son dakkayı beklerim djjdk.

İkiz gebeyim, serklajlıyım. Daha ihtimaller üzerine konuşmadık doktorumla ama büyük ihtimalle 34. Hafta gibi alırız bebekleri dedi o lafının üzerine sezeryan olacak diye düşünmeye başladım.
Anladımm kuzucumm sağlıkla gelsinler inşallah

Evet ya kimisi 2 günde toparladım diyor kimi 15 günde kişiden kişiye değişiyor bu durumm. Bende emin değilim bakalım neolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…