2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana sezeryan yapılacak çok yüksek ihtimalle. Ben de aksine sezeeryandan korkuyorum o kesilme fikri bir kaç gündür sürekli kafamda. Sonrasındaki o ilk yürüyüş
Nasıl yüksek ihtimalle oluyor kii evet yaa herkes o ilk yürüyüşü söylüyor halledecez bi şekildee

Nasıl yüksek ihtimalle oluyor kii evet yaa herkes o ilk yürüyüşü söylüyor halledecez bi şekildee
Ben 1 sene önce apandisit ameliyatı oldum kapalı ameliyattı hem göbek deliğinnn altındann hemde kasığın ordan girmişler iki yerde dikişli 4 dikiş olmasına rağmen bir hafta yürüyemedim ben karnımın içindeki etler sızlıyordu böyle belki de vücut yapısına göre değişiyor kimisi var hemen ayaklandım diyo mesela ben hep sezeryan kafasındaydım ama o apandisit yaşadım gördüm tuvaletimi bile zor yapıyodum eğer olursa normali zorlucam gerçi normalden daha korkuyorum ama Allah büyük

İkiz gebeyim, serklajlıyım. Daha ihtimaller üzerine konuşmadık doktorumla ama büyük ihtimalle 34. Hafta gibi alırız bebekleri dedi o lafının üzerine sezeryan olacak diye düşünmeye başladım.

Kızlar 2 haftada çocim 700 gram almış size de anlatayim belki işine yarayan olur. bu 2 haftada toplamda 3-4 avokado yedim sabahlari kahvaltıda peynir zeytinyağı limon tuz cevizle beraber püre haline getirip. Diğer sabahlar ya da ara öğünlerde kaşarlı tost yaptım yedim. Günde 1-2 muz, 1 yumurta, geceleri bir kase yoğurt (çok düzenli olmasa da) yedim. Multivitamini düzenli aldım aksatmadan. Onun dışında akşam yemeklerine çok dikkat etmedim iştahım da çok açık değil zaten. Genelde sebze yedim iki haftadır. Ayrıca meyveyi de bol yedim elma, mandalina, ayva vs. Alın bu bilgilerle naparsaniz yapın şimdi şifa olsun bebislere

Son düzenleme:
Hafta mevzusuna son noktayı koymaya geldim. Ben şu an 32+6’yım. “32 HAFTALIK hamileyim” diyebilirim ya da “33. HAFTAMDAYIM” diyebilirim. İkisi de aynı şey
hay senin koyduğun noktaya kurban mansure kral

Cam kapı silmeyin sakın bahanem de hazır biraz daha yatabilirimmm gram halim yoktu zaten , çok ağlak oldum çok mutsuz ve üzgün ve hasta hissediyorum modum çok düşük. Umarım sizler iyisinizdir, ben bisi farkettim gebelik haftası atlarken kötüleşiyorum, mesela 34+5im bugün, 35 e giricem çoğunlukla +5 itibariyle bi kötü oluyorum hafta atlayacagim zaman ta en başından beri, sizde de böyle mi

Eklentiler

• Screenshot_20240309_144011_Instagram.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 28
Allah kadınlara dogurganlikta vermiş ama bazen kadinlar çocuk dünyaya getiremiyor , yaradilista var ama bazen yolunda gitmiyor bazı şeyler

Ya haftav atlarken ben de kötü oluyorum. Sürekli ay bu bi tek bana mı oluyor derdim. Niye gelip buraya yazmadıysam dfghjklö

Iyi gelmesine sevindim kesin çözüm bir ilaç hatta ilac değil takviye gıda o yüzden çok iyi bende düşünüyorum dogumdan sonra daha işime yarayacak şuanda sürekli kullanamıyorum korkuyorum. Kötü olduğumda içiyorum. Gerçi dün söylemesi ayıptır grupta çok kuru fasulye lafı geçince canım istedi yaptım. Gazdan şiştim catliycaktim hemen içtim ondan 2 saatte kalmadı rahatladım. Valla mecbur kalınca içiyorum.

Dr izin veriyorsa herkese de tavsiye ederim.

Ay sizin burada bahsedilen yemekleri nasıl canınız çekiyor da benim çekmiyor ya tuhafıma gidiyo. Bende bir sorun var sanırım. Abidik gubidik şeyler çekiyo benim canım hep bebek aspirini, beyaz sabun yazınca onları mesela fghjklşkj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…