2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ne aşısı vuruldun ben kaçırdım ne iğnesi buuğ

Valla uygulamada 33 yazıyor bende kendime 33 diyorum
Anladım canım bende eminn olmadım ama mesela 32+5 6 33. Hafta diee düşünmüştüm 33+5 6 34. Hafta dieee düşünmüştüm bende uygulama yok netten bakıyorum yadaa kadınlar kulübü imzalarında olana bakıyorum sağlık olsun canım süreçler sağlıkla ilerlesin

Ya şöyle. Mesela 32+5 dediğinde aslında 33. haftanın içinde oluyorsun. 32 dolmuş oluyor.

Misal 1. haftayı örnek verelim. 1 hafta olması için 7 gün geçmesi gerek. 1.2. ya da 3. günü daha demezsin 1 haftalık diye, çünkü dolmamıştır.

Yani burada 32 haftalık dolmuş bitmiş artık +5 ile 33'ün içinde olduğunu söylüyor. Bilmiyorum anlatabildim mi.

Mesela geçen 33+3 te doktora gittim. Doktor 33 bitmiş 34 tesin artık dedi. Gib gibi.

Anladım canım bende öylee düşündüm ama eminn olamamıştım teşekkür ederimm İNŞALLAH Sağlıkla ve zamanında gelir bebişler

Canım sana hediye sterilizasyon cihazı gelmişti ya kullandın mı hiç ? Y ysnmrv philips ve chicco arasında gidip geliyordum sen paylaştığında extra kurutma özelliği olduğunu görünce senin modelin daha cok hosuma gitti kullandıysan bana bir bilgi verebilir misin rica etsem

Benim doktor bitirdiğim haftayı sayıyor, yaş gibi düşün aynı hesap diyor. Her doktor farklı, kendi içinde bir mantığa oturtmuş bebeğin gelişimini falan da kendi kafalarındaki sisteme göre takip ediyorlar sanırım.

Canım buharlılar kurutmadığında ve ıslak kaldığında daha çok bakteri üretiyor baya araştırdım. Buharlı şuan eski yöntem kaldı. Benim aldığım makine uv ışınıyla strelize ediyor ölçümleri yapılmış baya sağlam yani. Cep telefonunu elektrikli pompayı vs bile atabiliyorsun o nedenle. Tamamen kuru. 3 dk en kısa ptogramı porgramları var. Hatta bebek malzemeleri dışında önden bi alkol sıktığında resmen mikrop enfeksiyon baya baya kırım yapıyormuş. Ama tabi bebek malzemelerinde bunu yapmayacağım.

Kızların banı yarın kalkiyormuş içerik sildikleri için ban yemişler aslında silmelerinden önce koymaları yanlışmış google direk olarak indeksliyormuş öyle dediler

Evet canım söylemiştin beNde iki kere kullandığımı ve hemen etki ettiğini yazmıştım sadece ilk 3 ay kullanılmaz yazıyor üstünde.

Aaa ben 37 de oluyorum o zaman bilmiyordumm

Evet her türlü hareketini sayabilirsin

Kardesım diyor ki ne uğraşıyorsun ya yap sezeryan gitsin
bana da aynısını söylüyorlar ben de sezeryandan korkuyorum normalden de korkuyorum ama bukadar insan yapmış yani Allah kadınları buna göre yaratmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…