Kızlaaaaarrr selam
son haftalara girdik artık maşaAllah bebişlerimiz de sağlıklı elhamdulillah şimdilik bir sıkıntımız da yol çok grup olarak bu sevindirici bir durum aslında 33-34-35 haftalar gayet güzel maşaAllah Rabbim doğumlarımızı da kolaylaştırsın hepimizin
AdChoices
ADVERTISING
Tabi mide yanmaları, mide bulantıları, gerilmeler, kasılmaları normal karşılıyor doktorlar. Yemeklerinizi ne kadar erken yerseniz o kadar rahat ediyorsunuz
ben dün çenemi tutamadım eşimin d gününde bişiler yapmışlar oda bana getirdi birer ısırık almama rağmen midem bulamdı mesela. Ne çekiyorsak çenemizden he
çok acı çekenler daha çok ızgara soteye yönelse mesela daha az yanma olabilir diye düşünüyorum nacizhane
Bu arada aşı vuruldum, hemde 3 lüyfü yani, gram acımadı da ağrımadı da maşaAllah. ayyy ne kadar korkmuştum gece sol kolum kesin acıyacak diye işte herkeste herşey farklı oluyor çok fazla kişiselleştirmemek lazım demekki doğuma da öyle bakmak lazım diye düşündüm. Kimseden etkilenmemek lazım herkesin çektiği kendisine ağrısı sızısı kendisine yani.
Herkese hayırlı günler diliyorum
Bu arada
@Cookiee Merak ediyoruz seni
@tospalak @Minikmucizem9494 @difembahyaa nasılsınız? Herşey yolunda mı?