2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın arkandayız sonuna kadar gebelikte bişey kaybetmeyen unutmayn mı var
Haahjaaj yani ne yapim onlar için önemli olan şeyleri ben niye sakliyorum her kendi ihtiyaçlarına sahip çıksın küstüm sabah unuttum konuştum şimdi yine tiripli konuşuyorum ben küstügümü unutuyorum bi sene önceki şeyi mi hatirlim

Benim bünye sar baştani kabul etmez Allah isteyene versin bacım
Ay 2. Benim için de nooo, böyle ilk gebelik olcak, istediğin kadar yatcan falan başka bebe olmicak evde ilkine sag salim kavusalim da, ben bu hayatta büyük konusmamayi öğrendim

Bebegimin besigine yıkayıp utuledigim uyku setini serdim, içim kıpır kıpır allahım emzirme yastigini slingi bir de puset örtüsünü yikamistim onları utulememisim onları utuluycem, 25 yıllık hayatım boyunca toplasam bu kadar çok ütü yapmamisimdir...

Hanımlar ilk iftar menünüz hazırmı burdan hergün paylaşsak mı diğer güne bi fikir olur geçen bi arkadaş daha demişti yoksa hamileler gurubu olduğu için günah olur mu can çeker yapmayalım diyorsanız kalsın tabi

Ramazanın ilk günü bizim evlilik yıldönümümüz
Domates çorbası
Etli yaprak sarma
Salata
Kardelen pastası yapcam eşim çok seviyo

Ramazanın ilk günü bizim evlilik yıldönümümüz
Domates çorbası
Etli yaprak sarma
Salata
Kardelen pastası yapcam eşim çok seviyo
kardelen pastası neymiş ya onu ben hiç duymadım. sarma sarabilen de bir zahmet gruptaki herkese sarıp yollasın canımız çeker dkfkj

kardelen pastası neymiş ya onu ben hiç duymadım. sarma sarabilen de bir zahmet gruptaki herkese sarıp yollasın canımız çeker dkfkj
Kekli muhallebili fıstıklı bi tatlı 1 sene oldu ilk kez göreli biri uydurdu kesin djdkfk
İstanbuldakiler buluşursak yaparım size de

Benim gibi sarma saramayan sıfır yetenekli arkadaşlarıma tavsiye edebilirim. Aşırı güzel bir tarif bizzat denedim. İçi çok lezzetli.

Dip not: sarma sarabilen arkadaşlar litfen aaaaa sarmanın yerini tutmaz falan demeyin bak buraları yakarum

Yani tutar heralde niye tutmasın ama sarma yemenin zevki tencerenin dibinde kalanları elle atmakla çıkmaz mı sence de

Yani tutar heralde niye tutmasın ama sarma yemenin zevki tencerenin dibinde kalanları elle atmakla çıkmaz mı sence de
Yapan olmazsa nedem annem o zevkten mahrum kalıyoruz gerçi benim anam buradayken haftada bir yapar falan ama yani ben mesela lahanaları da muska yapıp pişiriyorum içi bol oluyor yeeeani

Yapan olmazsa nedem annem o zevkten mahrum kalıyoruz gerçi benim anam buradayken haftada bir yapar falan ama yani ben mesela lahanaları da muska yapıp pişiriyorum içi bol oluyor yeeeani
Tüm çevrene duyur sana yanına gelen sarmasıyla gelsin sarılmış dondurulmuş pişir pişir ye kız

Ay bunun şekli daha güzel oldu

mental bariyer kurduğum yemekler var, misal sarma dolma mantı gibi. bunlarla hayatta kendim uğraşmam, kolayını yapmakla da uğraşmam. dolma zaten sevmiyom galiba, evlendiğimden beri yemedim hiç eksikliğini de çekmedim. sarmayla mantıyı da aç köpek gibi halamdan falan istiyom ya da satın alıyom.

Tüm çevrene duyur sana yanına gelen sarmasıyla gelsin sarılmış dondurulmuş pişir pişir ye kız
Ya birde benim kv aşırı ince sarıyor iç malzemesi yok resmen mesela ama övülür yani, gel gelelim ben öyle hiç sevmiyorum ne yediğimi anlamıyorum…. annem ise daha seyrek sarıyor, içi biraz daha bol, öyle içini daha çok alıyorum birde acılı ve bol nar ekşili yapıyor falan. Kalem gibi sarılması makbuldür ya falan hani ben onu işte ondan sanırım biraz da kendim ise sarmaya üşeniyorum ya aslında yapsan yapılır mesela fellah köftesi var onu üşenmem tek tek yaparım falan ama sarma mantı falan öffff iş ya kim yapcak kafası. Kız birde aen uğraş uğraş uğraş 5 dk bitsin akıl karı değil he

Çocuk cerrahisine yaptırılması öneriliyor ben doğumdan sonra 20 güne kadar yaptırmayı düşünüyorum etrafımdaki herkesin doktoru bunu önerdi canım
ben bir de cocuk cerrahisi arastiriyim o zaman, cok icime sinmemisti zaten cocugu dogurtan doktorun sunneti yapmasi. her hastasinin da o yapiyormus cok degisik ilerliyor her sey gercekten bende dediginiz gibi 20 gun icinde filan yaptirmak istiyorum daha kolay oldugunu soyluyorlar bir de annem, kv burada olacak en azindan tek basima degilken hallolmus olur

Ay bunun şekli daha güzel oldu
Kadın aşçı zaten de bunun iç harcı aşırı lezzetli ya yani sarabilen iç harcını tam ölçüsüyle bi müsaitlikte bi baksın bana aşırı lezzetli geldi kendim bile inanamadım yaptığıma o kadar anlamam

deniyim bende ayol

Bana böyle uğraştırıcı şeyler yapmak terapi gibi geliyo ya açıyorum bi dizi bi tencere sarana kadar kafamda bir sürü sorun hallediyorum hdkdjdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…