2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana böyle uğraştırıcı şeyler yapmak terapi gibi geliyo ya açıyorum bi dizi bi tencere sarana kadar kafamda bir sürü sorun hallediyorum hdkdjdk
ben sarmacı değil doğramacıyım ya, çatçatçat doğradıkça terapi oluyor bana da. böyle elimde ıncık cıncık tek tek uğraşmak hiç hoşuma gitmiyor

Ramazanın ilk günü bizim evlilik yıldönümümüz
Domates çorbası
Etli yaprak sarma
Salata
Kardelen pastası yapcam eşim çok seviyo
Kardelen pastası nasıl oluyor internette tarif varmı bende içli köfte yoğurt çorbası salata tatlı olarak şeker pare

Yapan olmazsa nedem annem o zevkten mahrum kalıyoruz gerçi benim anam buradayken haftada bir yapar falan ama yani ben mesela lahanaları da muska yapıp pişiriyorum içi bol oluyor yeeeani
Annen gelince bol bo sardır dolaba at buzluya

Evlenmeden önce “bin titli sivmiyim” diye hava atan kocam bi oturuşta yarım borcam yiyo bundan bu tatlı benim zaferim shkdjdkdk
Valla benim ki seçici ben çocuklarıma yapacağım kocama değil yerse veririz bi dilim

Annen gelince bol bo sardır dolaba at buzluya
Onlar zaten hiç üşenmez anasını satayım babamla bikbik haftada 2 tencere sarıp dolaba koyarlar yaparlar. Diyorum arkadaş giç mi üşenmiyorsunuz ama babam yardım ediyor o ayrı

İnşallah kimsenin canı çekmez jdkdjd
Ya bu sanki komagenede vardı yada başka yerde ben istemiştim arayıp yok demişlerdi hayal kırıklığına uğramıştım o zaman tarifini atman güzel oldu ya yapayım kendim bari

Evlenmeden önce “bin titli sivmiyim” diye hava atan kocam bi oturuşta yarım borcam yiyo bundan bu tatlı benim zaferim shkdjdkdk
Bende beyaz tatlı sevmiyordum normalde, hatta çok tatlı ile aram yoktu yani ama yedim mi de tatlı konusunda kakao, çikolatalı, bitterciydim yani siyah kahverengi olacaktı arkadaşlarım bile ben gireceksem öyle yaparlardı… beyaz tatlı hiç tercih etmezdim ama bu hamilelikte ne olduysa beyaz sarı mor kara havada karada affetmiyorum. Yani bu oğlan beni tatlıcı yaptı çıkardı.

Hamileliğin iştahıma bi etkide bulunup bulunmadığıyla ilgili en ufak fikrim yok hatta bence ben hiç aşermedim bile öncesindeki pisboğazlıkla aynen devam

Hamileliğin iştahıma bi etkide bulunup bulunmadığıyla ilgili en ufak fikrim yok hatta bence ben hiç aşermedim bile öncesindeki pisboğazlıkla aynen devam
Psikolojik mi bilmiyorum ama bu aşerme mevzusu var sanırım ya. Yani yemeyeceğin şeyleri yiyorsun falan. Hatta yiyemeyeceği şeyleri aşeren var demi ya burda deterjan falan daha çok pispoğaz olmuşundur diye düşünüyorum

Canı çekme hassasiyeti olanlar için iftar menüsü paylaşıyorum falan yazarız en yukarıda böylece yazının devamını okumazlar. Benim okuduklarıma karşı hassasiyetim yok benim için sıkıntı değil.

Kızlar 3-4 gündür bu göbek deliğimin olduğu yer zaten dışarı doğru çıkmaya başlamıştı (bir doktor fıtık demişti ona) orası aşırı hassaslaştı yani kazayla bir yere değse acıyor resmen, birde yine aşırı etrafı kaşınmaya başladı. Sanırım geliyor gelmekte olan daha ne kadar şişebilir diyordum ya şişcek bu göbek herhal ya. Yaşayan var mı aynı hassasiyeti özellikle bu göbek deliği mevzusunu. Kimsede şuana kadar böyle bir yazı görmedim.

Sevdiğim şeylerden tiksinmedim alakasız bi şey de aşermedim ama dediğin olmuş olabilir evet

Onlar zaten hiç üşenmez anasını satayım babamla bikbik haftada 2 tencere sarıp dolaba koyarlar yaparlar. Diyorum arkadaş giç mi üşenmiyorsunuz ama babam yardım ediyor o ayrı
Altı aylıkken inanılmaz canım istedi artık kafayı yiyecek gibiydin yakınımda kimse de yoktu yapsin yiyim aldım sardım sar sar bitmedi bebek de durmuyor karnımda resmen ağzıma ediyor iki gün yedim o kadar sardım iki günlük tek oldu çok lezzetli bişi şimdi olsa hiç düşünmeden deli deli yerim

Benimde dışa doğru ama ağrı yok sadece dediğin gibi kaşıntı başladı kremliyorum banamısın demiyor diyorum iki çocuk getirdin çatlatmadı. Göbeği şimdi çatlayacak kesin

Ben yapamıyorum boyle tatlılar bayılasım gelıyor cok uzun suruyor
Ben çok seviyorum yapmayı ama acele yaptığımda inanılmaz güzel oluyor ama özene bezene yapsam varya hamurum maya tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…