2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle şeylerde ne olur ne olmaz arkidişlerin, akrabaların sormadan kapıya bırakıp süprayz yapması lazım diye düşünüyorum çok şey mi istiyorum. Bak birisi sana süpriz yapmış olsa mesela uğraşmazdın o kadar. Çevremizdeki herkes mi odun arkadaş. Ben olsam yapardım he daha doğrusu yapabilsem başka şeyler yapmışlığım var. Ama bebek görmeye gelip pasta börek beklerler. Daş yesinler. Ben uygun bir ortamda bunun lafını çarpayım ya eşe dosta

Benimde dışa doğru ama ağrı yok sadece dediğin gibi kaşıntı başladı kremliyorum banamısın demiyor diyorum iki çocuk getirdin çatlatmadı. Göbeği şimdi çatlayacak kesin
Çatlama şimdiki aylarda da oluyor muymuş peki? Yada şimdi mi başlıyormuş? Bede seviniyordum çatlak selülit falan yok diye hüüüğğğğğğğ

Benim göbek deliğim bir giriyor bir çıkıyor. Herhalde bebişin pozisyonu ile alakalı ama acı yok. Uyuz oluyorum sadece.

Kaşıntı uzun süredir var, henüz çatlamadım ama bu işler belli olmuyor tabi.

Çatlama şimdiki aylarda da oluyor muymuş peki? Yada şimdi mi başlıyormuş? Bede seviniyordum çatlak selülit falan yok diye hüüüğğğğğğğ
Çatlama doğumdan sonra dahi olabiliyormuş. Doğum sonrası göbüş toparlanırken çatlayan çok kişi varmış. Yağlanmaya devam 40 gün daha.

Benim göbek deliğim bir giriyor bir çıkıyor. Herhalde bebişin pozisyonu ile alakalı ama acı yok. Uyuz oluyorum sadece.

Kaşıntı uzun süredir var, henüz çatlamadım ama bu işler belli olmuyor tabi.
Nasıl bir girip çıkıyor kız
deri aşırı pürüzsüz oldu mesela böyle insanın dokunası geliyor güzel oldu hani ama tabi bu aydan sonra çatlayacak sanki ya. Bilemedim bu acıyı şimdi doktora sorsam herşeye normal olur diyor hevesim kaçtı artık sormuyorum bende.

Ay ne bilim. Bebek dönerken hareket halindeyken yani bazen sert bir yeri oraya denk geliyo herhlde dışarı çıkıyo. Sonra yine hareket ediyo içeri kaçıyo fghjkm

Ulen bak yazınca düşündüm de arkadaşlarım corona oldu çorbalar yaptım götürdüm ameliyat oldular baktım hep süprizler yaptım onları hep onlardan fazla düşünmüşümdür. (İyiliği çarpmak için demiyorum da) şimdi hamileliğimde bir çoğu aramıyor bile bişeye ihtiyacın var mı diye corona oldum ne aradılar ne sordular hamileyim çoğu canında bişi çekiyor mu yapıp getirelim demediler. Yaaaaa bu işler böyle demek ki. Ben diyorum ya az mal değilim. Şimdi arabayı bilmiyor çoğu öğrense sürekli taciz edecekler var biliyorum. Ulen ne çıkarcı oldu millet ya. Şöyle bakıyorum da ben size gösteririm len acımıcam sokcam lafı bundan sonra.

Bunu bilmiyordum
Mesela bi arkadaşım tam 9 ay çatlamadım dedi yağlanmış paklanmış. 9. ay artık son haftasında bir sabah uyanmış bakmış karnı çatlak içinde. O yüzden saldım ben, sanki çatlayacak bir sabah uyandığımda gibi düşünüyorum

ben çatlıycakmış gibi düşüneyim de çatlamazsam bedavadan sevinirim mi yapıyosun hınzır?

Her yerim çatladı benim elden bişey gelmiyor valla saldım bende yapacak bişey yok sevecek olan catlaklarimla sevsin beni artık

Ay ne bilim. Bebek dönerken hareket halindeyken yani bazen sert bir yeri oraya denk geliyo herhlde dışarı çıkıyo. Sonra yine hareket ediyo içeri kaçıyo fghjkm
Ha yok kuzu benim bildiğin artık yapısı öyle yani sabit dışa doğru çıktı artık. Bebek hareket edince sadece sağ tarafta olduğu için hep orası şişiyor geri iniyor ama göbek deliğim artık hep dışarda. İnmiyor kaçmıyor yani oda herkeste olmuyor o zaman sanırım

Başta hamilelik videoları çok izliyordum bende şimdi saldım da o zaman doktorlar diyordu yani bu hiç belli olmaz tamamen yapısal hiç yağlanma çatlamazsın sürekli yağlan her yerin çatlak olur nedendir bişi diyemeyiz demişlerdi. Ondan çok üstüne düşmemiştim bende. Dediğin gibi belli olmaz bu işler

Canım bende tecrübemden yola çıkarak paylaşayım dedim görünce. Weewell kurutuculu buharlı sterilizatör kullandım. kurutuculu olduğu için ve büyük bir sürü şeyi aynı anda buharda sterilize ettiği için çok memnunum.

Benim karnım değilde göğsüm çatladı hacim olarak onlar çok büyüdü çünkü ondan kesin sndns

Bende ilk hamileliğimde hiç çatlamadım çok disiplinli yağlanmadımda . Bunda hele bir iki ikez yağlandım sıkıldım bıraktım çatlak fln yok henüz yapısal olduğunu düşünüyorum. Derim ince esnemeye müsait bence.

Peki doğumdan sonra göbeğin nasıl kaldı. Aklıma esnek deri acaba toparlar mı sorusu geldi. Biran da kafamda bir sürü soru canlandı

Valla o kadar doğru ki geçen gün yabancı bi ülkede komşuları doğum yapmış diye hepsi kapıya bişiler bırakıp evlerine gittiler bizimkiler dokuz ay mesafe koyuyorlar bu bize bişi pişirmez diye yerli malı okulda yapmışlardı çocuklar ben onlardan istedim yaprak sarma olursa bana getirin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…