Valla bilmiyorum ki ama benim kaşının yerlerim hem karardı hem çatladı yanlarım memeler koltuk altı bikini bölgesiÇatlama şimdiki aylarda da oluyor muymuş peki? Yada şimdi mi başlıyormuş? Bede seviniyordum çatlak selülit falan yok diye hüüüğğğğğğğ
Yaaaa cidden mi kız o kadar da canın çektiValla o kadar doğru ki geçen gün yabancı bi ülkede komşuları doğum yapmış diye hepsi kapıya bişiler bırakıp evlerine gittiler bizimkiler dokuz ay mesafe koyuyorlar bu bize bişi pişirmez diyeyerli malı okulda yapmışlardı çocuklar ben onlardan istedim yaprak sarma olursa bana getirin diye
Valla bebişim tenezzül etme bile onlara en güzel cevap onlara mesafe koymak onlar zaten anlar aptal değiller aptal yerine koyanlarUlen bak yazınca düşündüm de arkadaşlarım corona oldu çorbalar yaptım götürdüm ameliyat oldular baktım hep süprizler yaptım onları hep onlardan fazla düşünmüşümdür. (İyiliği çarpmak için demiyorum da) şimdi hamileliğimde bir çoğu aramıyor bile bişeye ihtiyacın var mı diye corona oldum ne aradılar ne sordular hamileyim çoğu canında bişi çekiyor mu yapıp getirelim demediler. Yaaaaa bu işler böyle demek ki. Ben diyorum ya az mal değilim. Şimdi arabayı bilmiyor çoğu öğrense sürekli taciz edecekler var biliyorum. Ulen ne çıkarcı oldu millet ya. Şöyle bakıyorum da ben size gösteririm len acımıcam sokcam lafı bundan sonra.
Bizde tam tersi. Doğum yapan kadın evine gidip saatlerce oturup hizmet bekleyip yiyip içiliyo.Valla o kadar doğru ki geçen gün yabancı bi ülkede komşuları doğum yapmış diye hepsi kapıya bişiler bırakıp evlerine gittiler bizimkiler dokuz ay mesafe koyuyorlar bu bize bişi pişirmez diyeyerli malı okulda yapmışlardı çocuklar ben onlardan istedim yaprak sarma olursa bana getirin diye
Buna da ben cevap verim doğum sorması öyle spor yaptım ki baklavalarım oluştu büzüşmemesi için sıkılaştırıcı kullandım üzerine de spor yaptım valla genç kızların öyle göbeği yoktu bunu nasıl yaparım bilmiyorum halim yokPeki doğumdan sonra göbeğin nasıl kaldı. Aklıma esnek deri acaba toparlar mı sorusu geldi. Biran da kafamda bir sürü soru canlandı
Çok iyi hatırlıyorum bak bir arkadaşım burnundan ameliyat olmuştu hastanede yanından ayrılmadım evine gittim çorbasını yemeğini yaptım sürekli aradım sordum. Aslında bunlar abartılacak şeyler değil normal yapılacak şeyler yapılması gereken yani. Şimdi ben hamile kaldım kaç ay geçti bir kez aramadı iyimisin birşeye ihtiyacın var mı diye. Yazarken yazarken düşündüm de daha da bir sürü var böyle. Dediğim gibi iyiliği karşılık beklediğimiz için yapmıyoruz tabiki içimden geldi de yaptım daha doğrusu doğal olması gereken bu diye yaptım. Vay be şuana kadar hiç bunu düşünmemiştim bide ben hamileyken yalnız olmak bana daha iyi geliyordu ama şimdi burda yazdıkça vay beeeee diyorum resmen.Valla bebişim tenezzül etme bile onlara en güzel cevap onlara mesafe koymak onlar zaten anlar aptal değiller aptal yerine koyanlar
Valla çık istemişti canım gerçekten öyle cezainize sahibi yemek çay yapmaktan acısını yaşayamıyor kiYaaaa cidden mi kız o kadar da canın çekticenazelerde ev sahibi acısını yaşasın diye kolu komşu tarafından yemek yapılırdı, hamilelere yemekler götürülürdü bir sürü gelenek göreneğimiz vardı aslında bizimde ama maalesef asimile olduk. Cenazelere pide yemeye gidiliyor artık. Çocuk görmeye gidiliyor pasta börek bekleniyor. Biz ne ara bu hale geldik bilemiyorum.
Ya benim her zaman bir ayva göbeğim vardı ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım. Doğumdan sonra 8 kilosu gitmişti. Korse çok kullandım bu arada. Sonra ketojenik diyete artı yürüyüşe girişmiştim , emzirme dönemi diyetimden hemen sonra eski halime geri döndüm bi 6 kilo daha vermiştim çok belirgin bir sarkma ya da çatlama yaşamadım. Ama kilo verme motivasyonunu yakalamam bir seneyi bulmuştuPeki doğumdan sonra göbeğin nasıl kaldı. Aklıma esnek deri acaba toparlar mı sorusu geldi. Biran da kafamda bir sürü soru canlandı
Pis boğazlarBizde tam tersi. Doğum yapan kadın evine gidip saatlerce oturup hizmet bekleyip yiyip içiliyo.
Bu büzüşme yapısal değil o zamanBuna da ben cevap verim doğum sorması öyle spor yaptım ki baklavalarım oluştu büzüşmemesi için sıkılaştırıcı kullandım üzerine de spor yaptım valla genç kızların öyle göbeği yoktu bunu nasıl yaparım bilmiyorum halim yok
Ay bide o psikolojik vakalarımız olcak demi. Acaba spora motive olcaz mı falan. Emzirme çok kalori harcatıyor da mekik göbek için neredeyse tek toparlama hareketidir. Günlük burda bi çalışma mı hazırlasam acaba kız bizeYa benim her zaman bir ayva göbeğim vardı ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım. Doğumdan sonra 8 kilosu gitmişti. Korse çok kullandım bu arada. Sonra ketojenik diyete artı yürüyüşe girişmiştim , emzirme dönemi diyetimden hemen sonra eski halime geri döndüm bi 6 kilo daha vermiştim çok belirgin bir sarkma ya da çatlama yaşamadım. Ama kilo verme motivasyonunu yakalamam bir seneyi bulmuştu
Ah ah iyilik yap denize at benim görümcem doğum yaptı kocam akıllısı gitti ona beşik aldı altını aldı götürdü ben hamile kaldım bi ilk öğrendiklerinde aradı sonra hiç aramadı biliyore ihtiyacın varmı demedi geçen ektim hsmileymiş öğrendik ailecek görüntülü konuşurken bana nispet uapar gibi diğer yengesine beşik alma bende var veririm bizim aldığımız beşik değil sonradan başka aldı diğer çocuğuna işte bebek arabası alma ben veririm hami ben zaten istemem ama insan yalandan sorardı ben ondan önce hamile kalmıştım sonra eltim çocuğunu kayıp etti konu öyle kapandı dedim yaptıklarım görümcemin burnunda gelmez mi sankiÇok iyi hatırlıyorum bak bir arkadaşım burnundan ameliyat olmuştu hastanede yanından ayrılmadım evine gittim çorbasını yemeğini yaptım sürekli aradım sordum. Aslında bunlar abartılacak şeyler değil normal yapılacak şeyler yapılması gereken yani. Şimdi ben hamile kaldım kaç ay geçti bir kez aramadı iyimisin birşeye ihtiyacın var mı diye. Yazarken yazarken düşündüm de daha da bir sürü var böyle. Dediğim gibi iyiliği karşılık beklediğimiz için yapmıyoruz tabiki içimden geldi de yaptım daha doğrusu doğal olması gereken bu diye yaptım. Vay be şuana kadar hiç bunu düşünmemiştim bide ben hamileyken yalnız olmak bana daha iyi geliyordu ama şimdi burda yazdıkça vay beeeee diyorum resmen.
He bilmem bende olmadı aça yanlarım kalçalarım iyi çatladıBu büzüşme yapısal değil o zamanne bileyim mankenler falan gerdiriyor ya deriyi. Ama benim ablam aşırı incedir spor yapar onun göbek böyle bi büzüştü kaldı ya. Acaba yapısal mı
Gebe bir kaç arkadaşımda olmuştu, doğumdan sonra düzeldi sanki.Ha yok kuzu benim bildiğin artık yapısı öyle yani sabit dışa doğru çıktı artık. Bebek hareket edince sadece sağ tarafta olduğu için hep orası şişiyor geri iniyor ama göbek deliğim artık hep dışarda. İnmiyor kaçmıyor yani oda herkeste olmuyor o zaman sanırım
Yok dememAy bide o psikolojik vakalarımız olcak demi. Acaba spora motive olcaz mı falan. Emzirme çok kalori harcatıyor da mekik göbek için neredeyse tek toparlama hareketidir. Günlük burda bi çalışma mı hazırlasam acaba kız bize
Kız bu insanlar neden böyle benim aklım almıyor gerçekten ya. Evet zaten bişeye ihtiyacımız olduğu yada muhtacız diye beklemiyoruz zaten ama insan incelik bekliyor hele hele eltin yani. Kocan görüyor mu yaptıklarını bari eltinin?Ah ah iyilik yap denize at benim görümcem doğum yaptı kocam akıllısı gitti ona beşik aldı altını aldı götürdü ben hamile kaldım bi ilk öğrendiklerinde aradı sonra hiç aramadı biliyore ihtiyacın varmı demedi geçen ektim hsmileymiş öğrendik ailecek görüntülü konuşurken bana nispet uapar gibi diğer yengesine beşik alma bende var veririm bizim aldığımız beşik değil sonradan başka aldı diğer çocuğuna işte bebek arabası alma ben veririm hami ben zaten istemem ama insan yalandan sorardı ben ondan önce hamile kalmıştım sonra eltim çocuğunu kayıp etti konu öyle kapandı dedim yaptıklarım görümcemin burnunda gelmez mi sanki
İnşaAllah ya fit olalım ya doğumdan sonraGebe bir kaç arkadaşımda olmuştu, doğumdan sonra düzeldi sanki.
Süper olurAy bide o psikolojik vakalarımız olcak demi. Acaba spora motive olcaz mı falan. Emzirme çok kalori harcatıyor da mekik göbek için neredeyse tek toparlama hareketidir. Günlük burda bi çalışma mı hazırlasam acaba kız bize
Eltim değil görümcem yaptı daha kötüsü ve evlendi taki üç yıl önceye kadar sürekli bize gelirdi günlerce kalırdı hediyesiz göndermezdik Valal ayıptır söylemesi evde paramız olmazdı gider ziynetimi bozardım ona çocuklarına hediye alırdım eve onlar geldiği için bişiler alırdık sonra duydum ki çok zengin olmuş insanlar çok kıskanıyormuş onu o yüzden insanlara mesafe koymus bende konuşmadığım için ordan burdan duydum Kocam sayesinde mesafemi koruyorum tek başına mesafe koyamazsın eşin koymadığı sürece çünkü sen konuşmazsan da o konuştuğu için suratlarını görmek zorunda kalıyorsunKız bu insanlar neden böyle benim aklım almıyor gerçekten ya. Evet zaten bişeye ihtiyacımız olduğu yada muhtacız diye beklemiyoruz zaten ama insan incelik bekliyor hele hele eltin yani. Kocan görüyor mu yaptıklarını bari eltinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?