2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım teşekkür ederim. Tekrar tahlil vereceğim umarım temiz çıkar. Dediğin gibi Hamileler genelde yaşıyormuş ki özellikle son aylarda daha fazla oluyormuş. İnşallah düzeliriz

Kız bilmiyormuşsun ya hiç idrar gibi durmuyor ay bi gülesim geldi de şimdi gülsem yine idrar kaçırcam tövbe estağfurullah
Idrarmı kaçiyorsun gerçekten gülünce?Ben hiç öyle sorun yaşamadım ya garip geliyor duyunca.
Akıntı beyaz geliyor idrar gelse su gibi nemlik olur sadece kokusuda belli olur yani insan niye ayırt edemesin.

Idrarmı kaçiyorsun gerçekten gülünce?Ben hiç öyle sorun yaşamadım ya garip geliyor duyunca.
Akıntı beyaz geliyor idrar gelse su gibi nemlik olur sadece kokusuda belli olur yani insan niye ayırt edemesin.
Sadece gülünce mi öksürünce, ani hareket edince birde tepkim şu;

Ayyyhhhh yine kaçtı

Bağımsızlıklarını ilan eden organlarda bugün

Canım geçmiş olsun, nasıl oldun bebişin nasıl? İnşalşah bir sorun yoktur

Ben 2 defa yanılmıyorsam kullandım daha erken haftalarda doktor vermişti. Zaten hep onu veriyolar.

Ama sabaha kadar çiş tutması imkansız. Ben en fazla 2 saat tutabiliyorum fghjk

Çok teşekkür ediyorum dönüşünüz için, ne gibi faydalar gördünüz pekii ve ne için kullanmıştınız
Rİcaa ederim canım tedavi ile gebeeydim tam regli günüü hafif akıntılı kanama gelmişti az onunn içinn vermiştir doktor bitti gitti Hamdolsun İyi geldiğine inanıyorum İçenlere de Şifaa olsun canım

Hee anladım, benim de kanama alanım yoktu. Ama kullandım, çok fazla kullanan kadın var bebek tutunsun diye çoğu veriyo merak etme.

İnşallah canım teşekkür ederim. Tekrar tahlil vereceğim umarım temiz çıkar. Dediğin gibi Hamileler genelde yaşıyormuş ki özellikle son aylarda daha fazla oluyormuş. İnşallah düzeliriz
Aminn İNŞALLAH canım ricaa ederim aynenn yaşıyorlarmış biliyorum canım ve şikayet yaşanmıyorsa zaten sıkıntı olmuyor sanırım bende vericem ya bu hafta yadaa diğer hafta yinee çıkıcak dieee korkuyorum ama genee monurol kullanırım canım Şifaa niyetine seninnde tertemiz çıksın sonucun arkadaşım Çok Aminn

Kız tuvaletin olmuyor ki o an zaten vaktinde olmuyor ahahahaha ne hallere düştük ya halimize bak hamdolsun
Kız sen tek ayak cezası mı almışsın isminin yanında öyle yazıyor

Bebeklerimiz cok korunakli yerdeler. Insallah senin de agrilarin hemencecik iyilesir <3

Ben gecen hastane aciline gitmistim, bir sürü bir seyler olmustu kasilmadan mide bulantisina kadar neyse. Ic camasirimda da asiri islaklik vardi yani elimiz kadar diyelim. Renksiz ve kokusuzdu, su gibiydi. Amniyo sivisi mi diye bakildi, degildi ve doktor artik akintilarin iyice cogalabilecegini söyledi. Hatta ürin+akinti dedi. Normalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…