2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuya. Normal için zaten çok kilolu olmaması iyi bir şey. Son haftalar dediğin gibi biraz daha artırırsan bebişe yarayacak şeyleri hızla artar kilosu ama bence de iyi. Benim şişko kızçem gibi değil fcgvhbjnkm 33+3'te 2392gr çıktı. Büyük ihtimalle 4 kilo doğururum ben bunu fghjk

Her hafta avokado tüketiyorum ben. Peynir, muz, süt, kabak çekirdeği, çiğ havuç, yumurta,ceviz.

Eki Görüntüle 3399746

Ben şöyle bi tablo kaydetmiştim.
Verdiğiniz aralıklar çok normal sayılır yemenize tabiki dikkat edin ama endişe edilecek boyutta da değil gibi.
Bu liste doğru gibi sanki. Benim ultrasında doktor ölçerken 35 hafta çıktığı bacağı falan mesela. aslında 33. haftadaydım. Zaten ultrason da nokta atışı tahminde bulunmuyor. Çok da takılmamak lazım. Doktorlarımız iyi diyorsa iyidir.

Kızlar doktordan geliyorum hersey yolunda çok şükür 44 cm 2350 Gr haftaya perşembe nst baslayacam benim bebe herşey yolunda devam ederse bayramda alacak bayram şekeri geliyor
Ayy maşallah. Sezaryen tarihin belli oldu mu canım kesin?

Ayy maşallah. Sezaryen tarihin belli oldu mu canım kesin?
Teşekkürler canım benim herşey yolunda giderse bayramın birinci yada ikinci günü alırım dedi kendine nöbet yazacakmis bayramda doktorum o yüzden net değil cnm eğer yolunda gitmeyen şeyler olursa alırım diyor yoksa kesin Bayram bebesi 9 Nisan diye tabloya yazabilirsin istersen canım

Bu vicdan meselesi bende de vardı, sonuçta dünyaya gelmeyi o seçmedi ama bizde insanız ve bence bu endişe bebeği çok düşündüğümüz için yani önemsiyoruz, Bi komşum var 4. Çocuğu yaptı, öyle amannn buyur bir şekilde kafasında ve çocukların psikolojileri hiç iyi değil, okul başlayacağı zaman boya kalemlerini alırken bile zorlandilar işte ben buna acayip sinir oluyorum, 3 tanesine yetemiyorken 4. Yü niye yapıyorsun yazık değil mi. Bencillik.

Ya evet ona ben de sinir oluyorum. Üstlerine doğum kontrol yöntemi fırlatıp atmak istiyorum.

Biz bizeyiz afra ne fırlatmak istediğini daha rahat söyler misin
kondom yazacaktım usturuplu yazayım dedim fghjkmlö. eğer topiğe reklam vermek isteyen kondom markası olursa isim vererek de yazabilirim buradan duyurulur fghjkm

İnstagramda popüler olan bir doktor var mfk diyorlar o paylaşmış bende bakarım diye kaydetmiştim

Masallah ben de hergun yarım avokado yiyorjm en basından beri. Süt hıc içmiyorum. Diğerlerini düzenli tüketmeye çalışıyorum.

İnstagramda popüler olan bir doktor var mfk diyorlar o paylaşmış bende bakarım diye kaydetmiştim
Ben tskip ediyorjm cok basarılı bir doktor sanırım alanında. Her aksam canlı yayın yapıyor cok seviyorum

Masallah ben de hergun yarım avokado yiyorjm en basından beri. Süt hıc içmiyorum. Diğerlerini düzenli tüketmeye çalışıyorum.
Bu arada önceki anne başlıklarında ortak bir abur cubur yazılmıştı. Ben ara ara tükettim onların da etkilediğini düşünüyorum. Bebe bisküvisi ve cocopops

Selam kızlar
bu göbekle tek ayakta durmak zorladı 1 günmüş. Yöneticileri Allah’a havale ediyorum ahirette kendileriyle adaletizlikleri yüzünden yüzleşeceğiz inşaAllah diyor ve konuyu kapatıyorum.

X xDerinMavix sanırım doğurmuş. Rabbim şifalar versin canım, en kısa zamanda bebeğinle kavuşursun inşaAllah kolaylaştırsın sabırlar versin sana.

Herkes onun dışında iyimi?

Ben bugün artık sinüs ağrısına dayanamadım ve bür parol attım. Benim minnak hareket ediyordu ilaç etkisini gösterince mayıştı herhal kuzucuğum maşaAllah ona

Cümleten Ramazan ayımız mübarek olsun tekrardan. Oruç tutanlar olmuş Allah kabul etsin maşaAllah size

Merak edip soranlardan Allah razı olsun. Ne güzel hak arıyor hesap soruyorsunuz daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile sizin gibi insanlarla tanıştığım için çok memnunum gerçekten Allah sizlerden razı olsun beybiler. Öpüyorum sizleri

Kız ben sen sinirlenip hesabı kapatırsın diye düşündüm valla. Burda yazdıklarında bi şey yoktu hep konuştuğumuz şeylerdi niye ceza verdiler ki? Özelden falan mı tartıştın siteyle kız doğru söyle djkfkfkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…