- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Maşallah kuzuya. Normal için zaten çok kilolu olmaması iyi bir şey. Son haftalar dediğin gibi biraz daha artırırsan bebişe yarayacak şeyleri hızla artar kilosu ama bence de iyi. Benim şişko kızçem gibi değil fcgvhbjnkm 33+3'te 2392gr çıktı. Büyük ihtimalle 4 kilo doğururum ben bunu fghjkKontrolden cıktım sımdı. 33+0 dayım. Kilosu 1900 boyu 44 cm. Kilosu iyi dedi ama bana az geldi zaten verdiği ultrason kağıdında da 32 haftaya tekabül ediyor. Et, yumurta ye bol bol dedi. Doğum pozisyonu almış yani kafası aşağıdaydı o açıdan rahatladım çünkü normal doğum istiyorum aksilik olmazsa. Kan akışı ve suyu gayet iyi dedibeslenmeyi arttırıcam sanırım son haftalar artık. Cok temel şeyleri az yiyordum ama miktar olarak arttırıcam. 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı.
Bu liste doğru gibi sanki. Benim ultrasında doktor ölçerken 35 hafta çıktığı bacağı falan mesela. aslında 33. haftadaydım. Zaten ultrason da nokta atışı tahminde bulunmuyor. Çok da takılmamak lazım. Doktorlarımız iyi diyorsa iyidir.Eki Görüntüle 3399746
Ben şöyle bi tablo kaydetmiştim.
Verdiğiniz aralıklar çok normal sayılır yemenize tabiki dikkat edin ama endişe edilecek boyutta da değil gibi.
Ayy maşallah. Sezaryen tarihin belli oldu mu canım kesin?Kızlar doktordan geliyorum hersey yolunda çok şükür 44 cm 2350 Gr haftaya perşembe nst baslayacam benim bebe herşey yolunda devam ederse bayramda alacak bayram şekeri geliyor
Teşekkürler canım benimAyy maşallah. Sezaryen tarihin belli oldu mu canım kesin?
Bu vicdan meselesi bende de vardı, sonuçta dünyaya gelmeyi o seçmedi ama bizde insanız ve bence bu endişe bebeği çok düşündüğümüz için yani önemsiyoruz, Bi komşum var 4. Çocuğu yaptı, öyle amannn buyur bir şekilde kafasında ve çocukların psikolojileri hiç iyi değil, okul başlayacağı zaman boya kalemlerini alırken bile zorlandilar işte ben buna acayip sinir oluyorum, 3 tanesine yetemiyorken 4. Yü niye yapıyorsun yazık değil mi. Bencillik.Bu ara ara bana da geliyor. Yalnız değilsin kesinlikle.
Vicdanen rahatsız hissediyordum en başta, sonuçta anne olmayı çocuğum olmasını isteyen benim ve aylardır ilk kez böyle hissediyorum ve her geçen gün katlanıyor sanki. Nefesim daralıyor, boğuluyormuşum gibi tuhaf bir his.
Sonra yine kendi kendimi rahatlatıyorum.
Öncelikle hormonlarımız normal bir insan gibi değil. Bir şey hissederken en uç ve yoğun noktada hissedebiliyoruz. Sonrasında da evet zorluklar olacak, evet hiç daha iyiye gitmeyecek, uzunca bir süre daha da zorlu sıkıntılı günler yaşayacağız. Ama biliyorum ki hepsi geçecek. Bebeklerimiz bebek kalmayacak. Uykusuz geceler yerini daha farklı şeylere bırakacak. Ayrıca bu zorlu süreçte sanki hiç mutlu olamayacakmışız gibi geliyor ama o iş öyle değil. Çok da güzel anılarımız, günlerimiz olacak nasipse.
Burada cevvallik yapmayıp yardıma ihtiyaç duyan varsa gerekli yardımı almalı diye düşünüyorum. Evet hepimiz bebeğimize kendimiz bakmak istiyoruz, tek başımıza yapıp yetmek istiyoruz her şeye ancak çevremizde bize destek olmak isteyen birileri varsa da bırakalım olsunlar. Ya da profesyonel yardım almak isteyen olursa kesinlikle alsın doğumdan sonra.
Ya evet ona ben de sinir oluyorum. Üstlerine doğum kontrol yöntemi fırlatıp atmak istiyorum.Bu vicdan meselesi bende de vardı, sonuçta dünyaya gelmeyi o seçmedi ama bizde insanız ve bence bu endişe bebeği çok düşündüğümüz için yani önemsiyoruz, Bi komşum var 4. Çocuğu yaptı, öyle amannn buyur bir şekilde kafasında ve çocukların psikolojileri hiç iyi değil, okul başlayacağı zaman boya kalemlerini alırken bile zorlandilar işte ben buna acayip sinir oluyorum, 3 tanesine yetemiyorken 4. Yü niye yapıyorsun yazık değil mi. Bencillik.
Biz bizeyiz afra ne fırlatmak istediğini daha rahat söyler misinYa evet ona ben de sinir oluyorum. Üstlerine doğum kontrol yöntemi fırlatıp atmak istiyorum.
kondom yazacaktım usturuplu yazayım dedim fghjkmlö. eğer topiğe reklam vermek isteyen kondom markası olursa isim vererek de yazabilirim buradan duyurulur fghjkmBiz bizeyiz afra ne fırlatmak istediğini daha rahat söyler misin
İnstagramda popüler olan bir doktor var mfk diyorlar o paylaşmış bende bakarım diye kaydetmiştimBu liste doğru gibi sanki. Benim ultrasında doktor ölçerken 35 hafta çıktığı bacağı falan mesela. aslında 33. haftadaydım. Zaten ultrason da nokta atışı tahminde bulunmuyor. Çok da takılmamak lazım. Doktorlarımız iyi diyorsa iyidir.
MasallahMaşallah kuzuya. Normal için zaten çok kilolu olmaması iyi bir şey. Son haftalar dediğin gibi biraz daha artırırsan bebişe yarayacak şeyleri hızla artar kilosu ama bence de iyi. Benim şişko kızçem gibi değil fcgvhbjnkm 33+3'te 2392gr çıktı. Büyük ihtimalle 4 kilo doğururum ben bunu fghjk
Her hafta avokado tüketiyorum ben. Peynir, muz, süt, kabak çekirdeği, çiğ havuç, yumurta,ceviz.
Sordum gerek yok kan degerlerin iyi gidiyor dedi.Multivitamini gerek mi görmedi aceba? Bi sorsan aslında konusmadiysanizz
Ben tskip ediyorjm cok basarılı bir doktor sanırım alanında. Her aksam canlı yayın yapıyor cok seviyorumİnstagramda popüler olan bir doktor var mfk diyorlar o paylaşmış bende bakarım diye kaydetmiştim
Bu arada önceki anne başlıklarında ortak bir abur cubur yazılmıştı. Ben ara ara tükettim onların da etkilediğini düşünüyorum. Bebe bisküvisi ve cocopopsMasallahben de hergun yarım avokado yiyorjm en basından beri. Süt hıc içmiyorum. Diğerlerini düzenli tüketmeye çalışıyorum.
ay alayım onlardan ben deBu arada önceki anne başlıklarında ortak bir abur cubur yazılmıştı. Ben ara ara tükettim onların da etkilediğini düşünüyorum. Bebe bisküvisi ve cocopops
Bizim doktor kimseye multivitamin vermiyo olabilirSordum gerek yok kan degerlerin iyi gidiyor dedi.
aa sende de mi yokBizim doktor kimseye multivitamin vermiyo olabilir
Yok valla sormadım da benaa sende de mi yok
Şükran hanım bunları duysa kızar yalnızBu arada önceki anne başlıklarında ortak bir abur cubur yazılmıştı. Ben ara ara tükettim onların da etkilediğini düşünüyorum. Bebe bisküvisi ve cocopops
Kız ben sen sinirlenip hesabı kapatırsın diye düşündüm valla. Burda yazdıklarında bi şey yoktu hep konuştuğumuz şeylerdi niye ceza verdiler ki? Özelden falan mı tartıştın siteyle kız doğru söyle djkfkfkfSelam kızlar
bu göbekle tek ayakta durmak zorladı1 günmüş. Yöneticileri Allah’a havale ediyorum ahirette kendileriyle adaletizlikleri yüzünden yüzleşeceğiz inşaAllah diyor ve konuyu kapatıyorum.
X xDerinMavix sanırım doğurmuş. Rabbim şifalar versin canım, en kısa zamanda bebeğinle kavuşursun inşaAllah kolaylaştırsın sabırlar versin sana.
Herkes onun dışında iyimi?
Ben bugün artık sinüs ağrısına dayanamadım ve bür parol attım. Benim minnak hareket ediyordu ilaç etkisini gösterince mayıştı herhal kuzucuğum maşaAllah ona
Cümleten Ramazan ayımız mübarek olsun tekrardan. Oruç tutanlar olmuş Allah kabul etsin maşaAllah size
Merak edip soranlardan Allah razı olsun. Ne güzel hak arıyor hesap soruyorsunuz daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile sizin gibi insanlarla tanıştığım için çok memnunum gerçekten Allah sizlerden razı olsun beybiler. Öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?