2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım benim Rabbim tez vakitte kavuştursun sizleri korkma

Bebek hastane cıkıs setini ilk doğduğunda mi hemsirelere giydirmesi ıcın veriyoruz yoksa diğer gün hastaneden cıkarken mi giydiriyoruz

Bebek hastane cıkıs setini ilk doğduğunda mi hemsirelere giydirmesi ıcın veriyoruz yoksa diğer gün hastaneden cıkarken mi giydiriyoruz
Senin tercihine bağlı canım istersen hastaneden çıkarken kendin giydir istersen hemşireye ver. Ben iki tane aldım uygun fiyatlı birini hemşireye vereceğim birinide çıkarken giydiririz dedim

Hemşireye doğduğunda giydirmesi için bir set hazırlamak lazım kızlar yani isimli set yaptırdıysanız bence onu vermeyin çünkü ilk etapta kanlı olabiliyor bebek hemşireler ne kadar temizlese de kirleniyor sade bir set hazırlayıp vermek lazım ben öyle hazırladım içinde battaniyesi çorap eldiven alt üst zıbın olacak şekilde bir takım yaptım

Ben zıbın değil de ince kruvaze atletleri oluyor ya böyle ondan koydum anacim daha kolay olur ilk başlarda diyor göbek bağı olduğu için bi yandan da çok mu ince kaçar diyorum

Ay ne tatlış motive edici bir yorum bu. Bebeğim 3 aylık demeseydin geçen yılki Nisan anası sanabilirdim. Bizim Nisan grubu olarak böyle bir huyumuz var çünkü aşırı rahatlatmaya meyilliyiz birbirimizi.
İşte bu süper bi huy inşallah devamlı olur. Doğumlarınızda kolay geçsin, lohusalığınız da keyifli geçsin inşallah. Çünkü minik mucizeler çok tatlı

Kontrolden cıktım sımdı. 33+0 dayım. Kilosu 1900 boyu 44 cm. Kilosu iyi dedi ama bana az geldi zaten verdiği ultrason kağıdında da 32 haftaya tekabül ediyor. Et, yumurta ye bol bol dedi. Doğum pozisyonu almış yani kafası aşağıdaydı o açıdan rahatladım çünkü normal doğum istiyorum aksilik olmazsa. Kan akışı ve suyu gayet iyi dedi beslenmeyi arttırıcam sanırım son haftalar artık. Cok temel şeyleri az yiyordum ama miktar olarak arttırıcam. 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı.

Allah analı babalı büyütsün streste. Üzülme gelecek inşallah sütün duamız seninle bebeğine en kısa zamanda kavuş inşallah

Kocama dün gece ben iyi değilim dedim, gel konuşalım dedi, anlattım işte böyle rahat rahat yatamayacagz Bi can emanet , sorumluluklar vs. Diye, çok haklısın bize rahat battı ama herkes üstesinden geliyorsa bizde geliriz diyor

Ben şöyle bi tablo kaydetmiştim.
Verdiğiniz aralıklar çok normal sayılır yemenize tabiki dikkat edin ama endişe edilecek boyutta da değil gibi.

gözün aydın canım, inşallah bir an önce sen de bebek de toparlarsınız

Y ysnmrv kızlar haber var mı ne kadar sürecek bu ceza saçmalığı çocuk platformu mu iyice saçma bi hal aldı.

Maşallah kiz Allah sağlıkla kavuştursun vitaminlerini de aksatma o da çok etkili bence
Amin canım hepimizinkini inşallah. Sadece demir ve d var başka bişi yok vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…