2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Nstye girersin canım artık yapmak zorunda zaten sancıların var mı bebek kalp atışı iyi mi diye korkma kız umarım herşey yolundadır

Nstye girersin canım artık yapmak zorunda zaten sancıların var mı bebek kalp atışı iyi mi diye korkma kız umarım herşey yolundadır
İnşallah canım Şubat Mart annelerine baktım geneli 37-38 ince haftada doğum yapmış bizimkiler daha erken gelmeye başladı bakalım sonumuz ne olur bizlerin

Aynen canım benim

Tabi bende bebişimlw konuşuyorum annecim diyorum erken gelmeyi düşünme bayramdan sonra gel bak sahur hazırlamam lazım herkes aç kalır diye bebek bakmak kolay değil çocuk büyütmek kolay değil ama bu korktuğunuz şeyler inan çabuk geçiyor rabbim sağlık verdin yeterki günlerce uyumadığını yıkanmadıgını bunları bile unutuyorsun kokuyorsun ama bebekten başka derdin olmuyor sonra bi bakıyorsun su misali büyümüşler okullara gidiyorlar onlara aşık birileri çıkıyor

Zaten yürüyüşüm komikti üzerine pişik oldum hiç yürüyemiyorum

X xDerinMavix canım güzel haberini bekliyoruz
Dun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
Spinal anestezi ile oldum bacakları hissetmemek biraz geriyor ama katlanmaya calistim.
Bebege gelirsek birkaç saniye gorebildim. Sonra odaya götürdüler. Beni de 1 saat kadar sonra cikardilar.
Ben odaya geldikten 5 10 dk sonra bebeği yoğun bakıma götürdüler. Cok sivi yutmuş solunum sıkıntısı varmis. Dunden beri orada henuz göremedim.
Süt sağıp götürmeye calisiyorum ama ilk seferde geldi bi dahaki sagmalarda 1 ml falan geldi. Bu sabah bir damla bile gelmedi

Hayırlı olsun X xDerinMavix , allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sana da acil şifalar dilerim.
Bebişi çok kısa görebilmişsin ama olabiliyor böyle sıkıntılar. Umarım en kısa sürede toplarlar ve kavuşursunuz. Önemli olan ikinizin de iyi olması, solunum sıkıntısı başta oluyor sonra geçiyor.

Hoş geldi bebiş sen rahat olmaya çalış, bebeğine iyi bakıyorlardır eminim. En kısa zamanda iyi olup seninle eve dönecek. Ohh kolostrumunu da almış mis gibi. Kendini üzme ki devamı gelsin sütünün. Dualarımız seninle

Ay ne tatlış motive edici bir yorum bu. Bebeğim 3 aylık demeseydin geçen yılki Nisan anası sanabilirdim. Bizim Nisan grubu olarak böyle bir huyumuz var çünkü aşırı rahatlatmaya meyilliyiz birbirimizi.

Ayy kuzum benim gözünüz aydın. Su yutunca gözlem altına alıyorlar. Hiç merak etme ona orada harika bakıyor hemşire ablaları. Çok hızlı toparlar da hemencecik geri kucağına verirler inşallah.

Süt için de diğer tüm başlıklarda aynı şeyi yazmışlardı. 3 günden önce süt gelmiyor demişler ortak olarak. Sakın bu konuda üzülüp strese girme. Hepsi çok normal ve sürecin bir parçası. Sağmaya devam et sadece sen. O 1 damla bile senin kurabiyeye yarayacaktır.

Sen nasıl hissediyorsun peki ağrın sızın?

Kızlar artık iyice ağırlaştım seviyesine geldim sanırım ağrılarım çok fazla sancılar her gün yoklama alıyor geleen giden yok gelecek gibi de değil iyice kaburgamda hissediyorum çünkü karnın düşünce doğrulur diyorlar ya ondan şey ettim ,, akşam yemeğinden de sonra iyice yukarı çıkıyor kabukargalarim kırılacak sanki çok baskı ağrı oluyor, ayakta duramıyorum uzun süre davul gibi şişiyor hemen ayaklar pert hayırlısıyla bir dogursaydik

Bu ara ara bana da geliyor. Yalnız değilsin kesinlikle.

Vicdanen rahatsız hissediyordum en başta, sonuçta anne olmayı çocuğum olmasını isteyen benim ve aylardır ilk kez böyle hissediyorum ve her geçen gün katlanıyor sanki. Nefesim daralıyor, boğuluyormuşum gibi tuhaf bir his.

Sonra yine kendi kendimi rahatlatıyorum.

Öncelikle hormonlarımız normal bir insan gibi değil. Bir şey hissederken en uç ve yoğun noktada hissedebiliyoruz. Sonrasında da evet zorluklar olacak, evet hiç daha iyiye gitmeyecek, uzunca bir süre daha da zorlu sıkıntılı günler yaşayacağız. Ama biliyorum ki hepsi geçecek. Bebeklerimiz bebek kalmayacak. Uykusuz geceler yerini daha farklı şeylere bırakacak. Ayrıca bu zorlu süreçte sanki hiç mutlu olamayacakmışız gibi geliyor ama o iş öyle değil. Çok da güzel anılarımız, günlerimiz olacak nasipse.

Burada cevvallik yapmayıp yardıma ihtiyaç duyan varsa gerekli yardımı almalı diye düşünüyorum. Evet hepimiz bebeğimize kendimiz bakmak istiyoruz, tek başımıza yapıp yetmek istiyoruz her şeye ancak çevremizde bize destek olmak isteyen birileri varsa da bırakalım olsunlar. Ya da profesyonel yardım almak isteyen olursa kesinlikle alsın doğumdan sonra.

Ay evet senin az kaldı. Sen normal doğumu bekliyorsun demi canım?

Gelmiş geçmiş olsun canım İNŞALLAH sağlıcakla bugün yarın bebişinde gelir kollarına ALLAH ın izniyle Çok Aminn

En kısa sürede bebişine kavuştursun inşallah canım, ona şimdi de cok guzel bakıyorlar orada içini ferah tut

Hayırlı ugurlu olsun canım Allah şifa versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…