Nstye girersin canım artık yapmak zorunda zaten sancıların var mı bebek kalp atışı iyi mi diyeBizde bu gece 34+0 olduk daha görüş günümüze var 35+4 de gidicem daha çok varacaba bu gittiğimde nst ye bağlarlar mi hiç girmedim daha önce en son gerçi 31+4 de gitmiştim ilk gebelik olunca insan çok cahil oluyor herşeye anlık yaşayarak öğreniyoruz hep Ay birde eşim bu gece bebek takip programinda cati muayenesini görmüş bana soruyor çatı muayenesi ne diye Sizin eşiniz de bu kadar meraklı mi her şeye ya alttan muayene yapılıyor dedim ama bana yapılmayacak sezeryan olacağı için dedim hala diyor belki sana da yaparlar belli olmaz ya diyorum sen ne olsun istiyorsun
İnşallah canım Şubat Mart annelerine baktım geneli 37-38 ince haftada doğum yapmış bizimkiler daha erken gelmeye başladı bakalım sonumuz ne olur bizlerinNstye girersin canım artık yapmak zorunda zaten sancıların var mı bebek kalp atışı iyi mi diyekorkma kız umarım herşey yolundadır
10Kızlar, iç bacakla vajina birlesiminin olduğu bolgedeki kemik ağrısına şuan için 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Özellikle yattığım yerden kalkarken ve yürürken çok ağrım oluyor napayim doktoruma sorsam mı ya? Arada karnımda sertlesiyor
Aynen canım benimYok ben ayakta kalmıyorum bugün bi çorba karıştırırken bi de meyve tabağı hazırlarken oldu sabit dikilince yaşadım batma ve kaşıntı resmen yarın da olursa doktora yazıcam. Ama senin ondandır ayak tabanım diyosun çünkü ağırlık da var ondan olmuştur. Benimkisi daha farklı sanki
Tabi bende bebişimlw konuşuyorum annecim diyorum erken gelmeyi düşünme bayramdan sonra gel bak sahur hazırlamam lazım herkes aç kalır diye bebek bakmak kolay değil çocuk büyütmek kolay değil ama bu korktuğunuz şeyler inan çabuk geçiyor rabbim sağlık verdin yeterki günlerce uyumadığını yıkanmadıgını bunları bile unutuyorsun kokuyorsun ama bebekten başka derdin olmuyor sonra bi bakıyorsun su misali büyümüşler okullara gidiyorlar onlara aşık birileri çıkıyorBen bayılmak üzereyim korkudan stresten. İstagramda 1 aylık lohusa bir kadının storysine denk geldim 24 saat önce paylaşmış, karı koca ayaktalar bebek ağlıyor gaz sancısı var, ben yatakta instagramda geziniyorum yatıyorum rahat rahat. Max 4 hafta sonra bunları yaşayacağım için çok büyük strese girdim ve bu yuzden de mide bulantım başladı aşırı korkuyorum aşırı aşırı aşırı.
Dun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
Hayırlı olsun X xDerinMavix , allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sana da acil şifalar dilerim.Dun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
Spinal anestezi ile oldum bacakları hissetmemek biraz geriyor ama katlanmaya calistim.
Bebege gelirsek birkaç saniye gorebildim. Sonra odaya götürdüler. Beni de 1 saat kadar sonra cikardilar.
Ben odaya geldikten 5 10 dk sonra bebeği yoğun bakıma götürdüler. Cok sivi yutmuş solunum sıkıntısı varmis. Dunden beri orada henuz göremedim.
Süt sağıp götürmeye calisiyorum ama ilk seferde geldi bi dahaki sagmalarda 1 ml falan geldi. Bu sabah bir damla bile gelmedi
Hoş geldi bebişDun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
Spinal anestezi ile oldum bacakları hissetmemek biraz geriyor ama katlanmaya calistim.
Bebege gelirsek birkaç saniye gorebildim. Sonra odaya götürdüler. Beni de 1 saat kadar sonra cikardilar.
Ben odaya geldikten 5 10 dk sonra bebeği yoğun bakıma götürdüler. Cok sivi yutmuş solunum sıkıntısı varmis. Dunden beri orada henuz göremedim.
Süt sağıp götürmeye calisiyorum ama ilk seferde geldi bi dahaki sagmalarda 1 ml falan geldi. Bu sabah bir damla bile gelmedi
Ay ne tatlış motive edici bir yorum bu. Bebeğim 3 aylık demeseydin geçen yılki Nisan anası sanabilirdim. Bizim Nisan grubu olarak böyle bir huyumuz var çünküCanım korkma şuan 3 aylık bebeğim yanımda uyuyor her lohusalık ve her bebek aynı olacak diye bir şey yok. Biz çok şükür güzel geçirmiştik ve inan böyle geçirenler daha çoğunlukta sen hiç içini karartma hem ne olursa olsun geçip gidiyor. Ne ara 3 ay oldu anlamadık biz.
Oyyyyy, güzel haberlerle gel inşallah.Yarın kızımı görmeye gidicem yine saat 2 de dua edin kızlar :) Görüş günlerimiz salı ve cuma
Ayy kuzum benim gözünüz aydın. Su yutunca gözlem altına alıyorlar. Hiç merak etme ona orada harika bakıyor hemşire ablaları. Çok hızlı toparlar da hemencecik geri kucağına verirler inşallah.Dun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
Bu ara ara bana da geliyor. Yalnız değilsin kesinlikle.Ben bayılmak üzereyim korkudan stresten. İstagramda 1 aylık lohusa bir kadının storysine denk geldim 24 saat önce paylaşmış, karı koca ayaktalar bebek ağlıyor gaz sancısı var, ben yatakta instagramda geziniyorum yatıyorum rahat rahat. Max 4 hafta sonra bunları yaşayacağım için çok büyük strese girdim ve bu yuzden de mide bulantım başladı aşırı korkuyorum aşırı aşırı aşırı.
Ay evet senin az kaldı. Sen normal doğumu bekliyorsun demi canım?Kızlar artık iyice ağırlaştım seviyesine geldim sanırım ağrılarım çok fazla sancılar her gün yoklama alıyor geleen giden yokgelecek gibi de değil iyice kaburgamda hissediyorum çünkü karnın düşünce doğrulur diyorlar ya ondan şey ettim ,, akşam yemeğinden de sonra iyice yukarı çıkıyor kabukargalarim kırılacak sanki çok baskı ağrı oluyor, ayakta duramıyorum uzun süre davul gibi şişiyor hemen ayaklar pert hayırlısıyla bir dogursaydik
Gelmiş geçmiş olsun canım İNŞALLAH sağlıcakla bugün yarın bebişinde gelir kollarına ALLAH ın izniyle Çok AminnDun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
En kısa sürede bebişine kavuştursun inşallah canım, ona şimdi de cok guzel bakıyorlar orada içini ferah tutDun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
Dun öğleden sonra dogum yaptım canim. Belirsiz bi şekilde çok bekledim. Asiri stres oldum. Gelip seni alıyoruz dediklerinde kosarak gittim o kadar bunalmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?