2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Oy bebisin insallah hemencecik cikar cok uzun surmez kuzum buarada süt icin streste girme ilk 3 gun kortizon cok salgiladigimiz icin az gelirmis sonrasi sakir sakir gelicek Allahin izni ile

Ben birde yoneticiye yazdim ama size aciklayamayiz kisinin kendisine aciklioz yazdi bende dedim kaldirin bani ama.merak ediyordum seni hosgeldin gülübik

Ben birde yoneticiye yazdim ama size aciklayamayiz kisinin kendisine aciklioz yazdi bende dedim kaldirin bani ama.merak ediyordum seni hosgeldin gülübik
Hskdjdkjd devlet sırrı sanki

Durumu şöyle özetleyeyim bir kızcağız tanımıyorum bir başlık açmış, içi rahat etmemiş, doktorda kesin net bişi dememiş, 4,5 aylık falan oruç tutarsam nasıl olur nacizahane içini rahatlatmak için fikir almak istemiş. Millet de Allah adına üslam adına o kadar saçma yorumlar yapmış ki, ya arkadaş bilgin olmayan konularda konuşma, herşey ilim gerektiriyorda islam gerektirmiyor mu? Bu ülkede ağzı olan islam hakkında neden konuşuyor mesela? Neyse çoğuda pro üye ağızlarına geleni de söylemişler yani bence şöyle böyle islamda bence diye konuşulmaz kaynaksız konuşulmaz. Bende bir kaç yorum yaptım. Allah adına ahkam kesenler üsluplu oldu pro üyeler diye bende kaynaksız konuşmayın dedim diye üslupsuz oldum. Allah’a havale ettim zaten. Hepsini. Kadına demediklerini bırakmamışlar sorduğuna pişman etmişler resmen ayıp ya. Onlar bir sürü konuşmuş ceza yiyen konuyu açan kadınla ben olduk. Hiç pişman değilim bugün olsa aynı şeyi savunurum. Delilsiz konuşmayın abicim islam hakkında hassasiyetim var. O nedenle insanları kandırıyorlar işte bu islam diye okuyun öğrenin yani. Bir sürü kaynak var. Bunları söyledik diye suçlu olduk. O yönetici taraflı baktı, diğer yorumlar daha kötüydü, ama ne hikmetse işine gelmedi bize ceza verdi. Ben bu sisteme bu nedenle karşıyım, bu nedenle istifa ettim işte. Güçlü insanlar hep haklı olamaz. Olmamalı. Karşıyım muhalifim her türlü. Bu nisan grubuyla alakalı değil sanırım. Gerçi yöneticilere de bi ukala demiştim onu da gördüler herhalde kılıf uydurdular konu bu sizinle alakalı değil canım.

Açıkladım kısaca kuzum size de

Oy bebisin insallah hemencecik cikar cok uzun surmez kuzum buarada süt icin streste girme ilk 3 gun kortizon cok salgiladigimiz icin az gelirmis sonrasi sakir sakir gelicek Allahin izni ile
Hepinize merhaba ben 36+3 hamileyim kızlar. 35. Haftada doktorum bebeğin olması gerekenden çok fazla kanala girdiğini dinlenmem gerektiğini gelmesi için erken olduğunu söylemişti. Sonrasında NST ve vajinal ultrasonda hiçbir sorun çıkmadı. Açılma yok sancı yok. 10 gün sonra gel dedi daha da bir şey demedi. Bu durumu yaşayan var mı bebeğin erkenden doğum kanalına girmesi gibi? Yürüyüş yapıyorum temizlikte yapıyorum temizlik takıntısı sorunum var psikolojik istemsiz yaparken buluyorum zaten bence çok yürüyüp temizlik yaptığım için asagi bu kadar önce indi. Bu durumu yaşayıp kaçıncı haftada doğum yaptınız? Temizlik Yürüyüş ilişki hurma vs bunları yapayım mı rahat doğum yapar mıyım? Erkek bu arada bebeğim geç gelir derler gelmezse birde :) Doktoruma da 2 gün sonra soracağım bunları ama yinede sizden fikir almak istedim. Cevaplarsanız sevinirim Son olarak bebeğim 1 2 hafta ileride gidiyor her şeyi iyiydi geçen hafta

Ben biliyordum guzel bisiyi savundugun icin boyle bisi aldigini emindim .. Masallah sana her cumlene de katiliyorum

Ben biliyordum guzel bisiyi savundugun icin boyle bisi aldigini emindim .. Masallah sana her cumlene de katiliyorum
Valla kimse kusura bakmasın hakimlerle savcılarla çatır çatır kavga etmişliğim var hepsi de beni severdi hiç birisi benim istifa etmemi istemedi. Sistemin güçlünün yanında olmak olduğunu biliyoruz bu gizli saklı bişi değil. Şaşırdık mı hayır. Neyse konu sizden uzak kuzum daha fazla uzatmayayım. Biz bebeklere ve hamişliğimize odaklanalım. Nisan grubunu seviyoreeeeee

Şaka gibi gerçekten. Girdim baktım konuya kadına deli falan demişler soru soruyo diye dalga geçmişler. Bu sitede dalga geçilicek o kadar çok konu var ki bu mu kaldı gerçekten?
Bence onlar sana reklam mevzusundan ötürü takıktı, orda da görünce gözdağı verdiler böyle. Ay çok gıcık.

Hareketli olduğun için kanala erken girmiş olabilir. Çünkü hepimiz yorulduğumuz günlerde aşağı baskı hissediyoruz. Haftan da iyi artık bi hafta içinde doğsa gayet sağlıklı olur sanırım. Ama doğumu kolaylaştırıcı diğer şeyleri yapmak için doktorundan onay al derim bebeğinin durumunu en iyi o bilir çünkü.

Ben yorumlarımın arkasındayım kuzum zaten. Bu insanlar şimdi ellerindeki güya güçle onu bunu sustursunlar bakalım mahşer gününe iman ediyoruz. O güçleri ellerinde patlayacak. Konu orada isteyen bakabilir. Allah’a hadsizlik yapan birisini gördüm mü engel olamıyorum kendime cahillik resmen. İlim gerektiren konularda bilgin yoksa susacaksın. Nokta. Neyse kuzum uzatmayalım bence daha fazla ben atarlanıyorum çünkü sizler iyisiniz demi

İyiyiz çok şükür ben de takip edebildiğim kadarıyla herkes iyi sabah akşam başlar doğum hikayeleri hızlanmaya

Çok saçma ya burası altı üstü kadınların geyik yaptıkları biraz içlerini rahatlattiklari bir yer küfür ve hakaret olmadığı sürece ceza vermek ne ya İnternet burası özgür bir mecra olmalı.
Aman değmez zaten hayatımızda olmazsa olmaz bir yer değil. Ben canın sıkkın olduğu bi anda olduğu için üzüldüm. Sen iyiysen gerisi önemli değil. Hepimiz sağlıkla kavuşalım minnoşlarimiza gerisi boş

Akıntım var benımde

Sinüsler benım de 1 haftadır manyadı hicbisi ise yaramıyor antibiyotık istiyor
Gecen ay ıcmıstım bu sinüzit icin daha icemem çare bulmak lazım bas agrısından ölcem

İyiyiz çok şükür ben de takip edebildiğim kadarıyla herkes iyi sabah akşam başlar doğum hikayeleri hızlanmaya
İyice adrenalin yükseliyor grupta yaaaaa diririra diririra ayyyy çok heyecanlı zamanlara girdik Rabbim herkese sağlık afiyet versin kolay doğum nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…