2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok çeviridm baş boyun ağrısı çektim 2 gün sonrada epilepsi gibi doğum sonrası sendrom yaşadım

günaydın. benım ıcın haftanın son işgünü mutluyum :) benım de 33+2 boyu bir tık uzun, 1900 kılosu normal dedı ama önceki aylarda alma hızı daha çoktu, ondan et ye bol bol dedi bu sefer. suyu ve kan akışı iyi olduktan sonra kıloyu cok umursamıyorum. benım suan uyumamı ya da gunluk akısımı engelleyecek fiziksel bir rahatsızlıgım yok cok şükür. sizin sezeryan kendi tercihiniz mi ?

ben de topuğunu, dizini, poposunu hissedince içim cok garip oluyor. diyorum resmen bir insan cıkacak ve bana bağlı olacak.

Valla öyle şeylerin altından kalkıcaz ki kendimize şaşırmaya vaktimiz bile olmıcak hepiciğimize çok güveniyorum

ay benim için dee , bu kadar ağırlaşıyoruz vs dememe rağmen hala işe gelmeye devam bu arada kilosu da senin gibiydi benim de geçen hafta , ben normal doğum istiyordum ama sağ böbreğimde genişleme oldu , şuan 2. derecede stabil durumda. Doktor bence benim sağlığım için normal istemeyecek yani beni zorlayacağını düşünüyor. Ama bu benim hissim direkt bir şey söylemedi, sadece ürolog ile görüştüm şu noktada beklemedeyiz müdahaleye gerek yok dedi (Eğer genişleme devam etse katater takılacaktı) Bu sebeple artık akışa bıraktım ben de bebiş de ben de nasıl sağlıkla sonlandıracaksak bu süreci öyle olsun.

Valla öyle şeylerin altından kalkıcaz ki kendimize şaşırmaya vaktimiz bile olmıcak hepiciğimize çok güveniyorum
Ben de di mi, aslında bu aklımdaki manyakça düşünceler ve tedirginliklerin en büyük sebebi sosyal medya , baktıkça daha çok içerik çıkıyor sürekli pozitif negatif karışık, hiç aklıma gelmeyecek binbir türlü şey görüyorum. Ya bana da olursa ya başıma gelirse vs. Zaten erkek analarına sürekli bir sabır seansı postları. Kızlar prensestir Allah herkese bir kız evlat versin ama erkek çocuk zulmü vs vs . Yani sinir stres karışık halde instayı silesim geliyo bazen

ben şunu düşündüm eger bu 8 ay boyunca evde olsaydım daha cok yorulacaktım, hem sürekli bişilerle uğrasmak zornda kalacaktım kendmı yoracaktım biliyorum. ama calısınca masabası oldugu ıcın cok rahat gectı aksama kadar oturdum sonucta, stressız bır surectı iş anlamında da o sebeple ıyı kı calısmaya devam etmısım dıyorum. bu arada tabıı kı senın saglıgın acısından hangısı iyi olacaksa doktorun ona yönlendırır onu secersın. diretmeye hıc gerek yok. normal olan da toparlıyor sezeryan olan da toparlıyor. günün sonunda :) genıslemenın stabıl olması da iyi birşey ilerlememiş yani.

Benım de o hafta oyleydı 10 gun sonra 10 150 gr alınca uzuldum az alıyor bakalım hayırlısı belkı sonradan artar derdım kılo degıl baska bısıden dolayı olmasında Allah korusun

Ben de aynı düşüncedeyim işle alakalı Kafam dolu oluyor tüm gün en azından, bebekle alakalı işlerle de haftasonu ilgileniyorum hep. Kendi işim olduğu için rahatım zaten bir de yan dükkanda da eşim var o çok yardımcı oluyor bana.. Evet şimdilik öyle ya durdu bakalım hamilelikte normal diyor doktor görülen bir şeymiş ama bebiş büyüdükçe oraya baskı yapıyormuş, sıkıntı olan şey benim idrarımı tamamen boşaltamama sebep oluyor 5 dk da bir çişe gidiyorum

Benım de o hafta oyleydı 10 gun sonra 10 150 gr alınca uzuldum az alıyor bakalım hayırlısı belkı sonradan artar derdım kılo degıl baska bısıden dolayı olmasında Allah korusun
baska bısı ne olacak kız endıselendırme

Allah korusun sakın öyle düşünme bir de bence o riskli zamanları atlattık doğumlar yaklaştı artık en olmadı doğunca tombişleştiririrz bebelerimizi

Yaaa evet o kadar sinirleniyorum ki öyle paylaşımlar görünce resmen zorbalık bu yaptıkları artık insanların erkek çocuklarına. Orasıyla da kalmıyo ki erkek olcağını duyan herkes allah kolaylık versin diyo valla allah dağına göre kar verirmiş bende böyle güçlü bir dağım demek ki diyorum hoştttt diyemediklerime kızı da erkeği de farketmez nasıl yetiştirirsek ona göre şekillenicekler. onlar bu cahillikle kız çocuğundan da saçmasapan birer birey yaratabilirler

Allah korusun sakın öyle düşünme bir de bence o riskli zamanları atlattık doğumlar yaklaştı artık en olmadı doğunca tombişleştiririrz bebelerimizi
Insallah canım saglıklı olsun da

200 250 gr yazacama sacmalamısım neyse haftasına göre 200 gr az çıkıyor hayırlısı belkı toplar belkıı de ben minigim ondandır hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…