- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 31
Gül senmisinSıvı yutmus cok akciğerde hafif enfeksiyon varmis o sebeple. Sabah gördüm sonunda kucağıma verdiler
Doktor daha iyi olduğunu söyledi çok şükür
Ben çok çeviridm baş boyun ağrısı çektim 2 gün sonrada epilepsi gibi doğum sonrası sendrom yaşadımBu yorumu gördüm yazmak istedim
Kızlar spinal anestezi oldum migrenim var panik halde girdim size püf noktasını söyleyeyim
Ameliyata girdiğiniz andan itibaren kafanızı robot gibi dümdüz tutun. Sakın sağa sola çevirmeyin. Robot gibi tamamen. Çocuğu yanağınıza verecekler öpün koklayın tamam ama sakın sağa sola bakmayın dönmeyin kitlenip kalın cokkkk önemli.
Baş ağrısı olma sebebi baş sağa sola çevrilince o ilaç baş boyun bölgesine geliyor ağrı yapıyor.
Dümdüz durdum sıfır ağrı aklınızda olsun
günaydın. benım ıcın haftanın son işgünü mutluyum :) benım de 33+2 boyu bir tık uzun, 1900 kılosu normal dedı ama önceki aylarda alma hızı daha çoktu, ondan et ye bol bol dedi bu sefer. suyu ve kan akışı iyi olduktan sonra kıloyu cok umursamıyorum. benım suan uyumamı ya da gunluk akısımı engelleyecek fiziksel bir rahatsızlıgım yok cok şükür. sizin sezeryan kendi tercihiniz mi ?Hepimize günaydın güzel bir gün olsun! Buraya girme motivasyonumuz artsın inşallah yagece uyanınca bile bakınırdık , şimdi listede grubu bulamadım o kadar aşağılarda kalmış Bari herkes son durumlarını söylesin kaçıncı haftalardayız doğuma ne kadar kaldı? Herkes eksiklerini halledebildi mi?
Bizde dolaplar vs okey çanta hazır. Ama sanki böyle az az eşyası var gibi geliyor bakıncaaslında böyle olmasını kendim istedim çünkü iri bebek mi doğacak zayıf mı doğacak bilmediğimden çok kıyafet doldurmak istemedim doğrusu 0-3 aylık süreçte.
Benim 34+2 bir sonraki randevum 36+0 da. Bebis uzun ama şimdilik zayıf biraz doktor normal diyor. Belki bir büyüme atağı geçirir son ay. Böbrek büyümem stabil durumda ama bebek büyüdükçe akşamları ağrım artıyor baya. Oturamıyorum yatamıyorum. Allah gerçekten yardımcımız olsun. Bence 15 nisan haftası sezeryana alır beni ama daha henüz tarih netleştirmedik. Benim haftalarımda olunca tarih netleşmeli mi artık acaba ?
Keşke söyleseler her yerde ama kimse vermiyor bu bilgiyi malesefBen çok çeviridm baş boyun ağrısı çektim 2 gün sonrada epilepsi gibi doğum sonrası sendrom yaşadım
ben de topuğunu, dizini, poposunu hissedince içim cok garip oluyor. diyorum resmen bir insan cıkacak ve bana bağlı olacak.Aminnn aynen
Biraz tedirginlik başladı bende de zaman yaklaştıkça ve böyle hareketlerini net hissetmeye başladıkça hani gerinirken karnımda bacağını topuğunu görüyorum bazen çok değişik yageceleri uyanınca bunları düşünüyorum hep, yetebilir miyim veya eşim yeterince yardım edebilir mi altından kalkabilir miyim vs vs. Son 1 ay hep sabırsızlıkla geçecek belli duygum tam olarak şu : hem hemen doğsun doya doya seveyim büyüteyim istiyorum hem de doğunca şaşkın ördek gibi kalacak mıyım düşüncesinden biraz korkuyorum açıkçası..
Valla öyle şeylerin altından kalkıcaz ki kendimize şaşırmaya vaktimiz bile olmıcak hepiciğimize çok güveniyorumAynen oyle , zaten son 1 aydır falan hormonlardan ters yüz oldum adama olup olmadık patlıyorum sonra da üzülüyorum, doğduktan sonra nasıl olacak meraktayımanneme de dedim ben geceleri kimsenin kalmasını istemiyorum ikimiz idare ederiz siz gündüzleri gelin yardım edin. Bakalım bu dediğimi yapabiliriz en azından umarım
ay benim için dee , bu kadar ağırlaşıyoruz vs dememe rağmen hala işe gelmeye devamgünaydın. benım ıcın haftanın son işgünü mutluyum :) benım de 33+2 boyu bir tık uzun, 1900 kılosu normal dedı ama önceki aylarda alma hızı daha çoktu, ondan et ye bol bol dedi bu sefer. suyu ve kan akışı iyi olduktan sonra kıloyu cok umursamıyorum. benım suan uyumamı ya da gunluk akısımı engelleyecek fiziksel bir rahatsızlıgım yok cok şükür. sizin sezeryan kendi tercihiniz mi ?
Ben de di mi, aslında bu aklımdaki manyakça düşünceler ve tedirginliklerin en büyük sebebi sosyal medya , baktıkça daha çok içerik çıkıyor sürekli pozitif negatif karışık, hiç aklıma gelmeyecek binbir türlü şey görüyorum. Ya bana da olursa ya başıma gelirse vs. Zaten erkek analarına sürekli bir sabır seansı postları. Kızlar prensestir Allah herkese bir kız evlat versin ama erkek çocuk zulmü vs vs . Yani sinir stres karışık halde instayı silesim geliyo bazenValla öyle şeylerin altından kalkıcaz ki kendimize şaşırmaya vaktimiz bile olmıcak hepiciğimize çok güveniyorum
ben şunu düşündüm eger bu 8 ay boyunca evde olsaydım daha cok yorulacaktım, hem sürekli bişilerle uğrasmak zornda kalacaktım kendmı yoracaktım biliyorum. ama calısınca masabası oldugu ıcın cok rahat gectı aksama kadar oturdum sonucta, stressız bır surectı iş anlamında da o sebeple ıyı kı calısmaya devam etmısım dıyorum. bu arada tabıı kı senın saglıgın acısından hangısı iyi olacaksa doktorun ona yönlendırır onu secersın. diretmeye hıc gerek yok. normal olan da toparlıyor sezeryan olan da toparlıyor. günün sonunda :) genıslemenın stabıl olması da iyi birşey ilerlememiş yani.ay benim için dee , bu kadar ağırlaşıyoruz vs dememe rağmen hala işe gelmeye devambu arada kilosu da senin gibiydi benim de geçen hafta , ben normal doğum istiyordum ama sağ böbreğimde genişleme oldu , şuan 2. derecede stabil durumda. Doktor bence benim sağlığım için normal istemeyecek yani beni zorlayacağını düşünüyor. Ama bu benim hissim direkt bir şey söylemedi, sadece ürolog ile görüştüm şu noktada beklemedeyiz müdahaleye gerek yok dedi (Eğer genişleme devam etse katater takılacaktı) Bu sebeple artık akışa bıraktım ben de bebiş de ben de nasıl sağlıkla sonlandıracaksak bu süreci öyle olsun.
günaydın. benım ıcın haftanın son işgünü mutluyum :) benım de 33+2 boyu bir tık uzun, 1900 kılosu normal dedı ama önceki aylarda alma hızı daha çoktu, ondan et ye bol bol dedi bu sefer. suyu ve kan akışı iyi olduktan sonra kıloyu cok umursamıyorum. benım suan uyumamı ya da gunluk akısımı engelleyecek fiziksel bir rahatsızlıgım yok cok şükür. sizin sezeryan kendi tercihiniz mi ?
Ben de aynı düşüncedeyim işle alakalıben şunu düşündüm eger bu 8 ay boyunca evde olsaydım daha cok yorulacaktım, hem sürekli bişilerle uğrasmak zornda kalacaktım kendmı yoracaktım biliyorum. ama calısınca masabası oldugu ıcın cok rahat gectı aksama kadar oturdum sonucta, stressız bır surectı iş anlamında da o sebeple ıyı kı calısmaya devam etmısım dıyorum. bu arada tabıı kı senın saglıgın acısından hangısı iyi olacaksa doktorun ona yönlendırır onu secersın. diretmeye hıc gerek yok. normal olan da toparlıyor sezeryan olan da toparlıyor. günün sonunda :) genıslemenın stabıl olması da iyi birşey ilerlememiş yani.
baska bısı ne olacak kız endıselendırmeBenım de o hafta oyleydı 10 gun sonra 10 150 gr alınca uzuldum az alıyor bakalım hayırlısı belkı sonradan artar derdım kılo degıl baska bısıden dolayı olmasında Allah korusun
Allah korusun sakın öyle düşünmeBenım de o hafta oyleydı 10 gun sonra 10 150 gr alınca uzuldum az alıyor bakalım hayırlısı belkı sonradan artar derdım kılo degıl baska bısıden dolayı olmasında Allah korusun
Benim plesenta önde o yüzden hep yanlarda hissediyorum önde pek hareket yokKelebegım ya ortada toplanmıs
Yaaa evet o kadar sinirleniyorum ki öyle paylaşımlar görünce resmen zorbalık bu yaptıkları artık insanların erkek çocuklarına. Orasıyla da kalmıyo ki erkek olcağını duyan herkes allah kolaylık versin diyoBen de di mi, aslında bu aklımdaki manyakça düşünceler ve tedirginliklerin en büyük sebebi sosyal medya , baktıkça daha çok içerik çıkıyor sürekli pozitif negatif karışık, hiç aklıma gelmeyecek binbir türlü şey görüyorum. Ya bana da olursa ya başıma gelirse vs. Zaten erkek analarına sürekli bir sabır seansı postları. Kızlar prensestir Allah herkese bir kız evlat versin ama erkek çocuk zulmü vs vs . Yani sinir stres karışık halde instayı silesim geliyo bazen
Benım de sol önde orayı az hıssedıyorumBenim plesenta önde o yüzden hep yanlarda hissediyorum önde pek hareket yok
Insallah canım saglıklı olsun daAllah korusun sakın öyle düşünmebir de bence o riskli zamanları atlattık doğumlar yaklaştı artık en olmadı doğunca tombişleştiririrz bebelerimizi
Ay ne bilim saglıklıca dogsunlar da gerisini hallederız ınsallahbaska bısı ne olacak kız endıselendırme
200 250 gr yazacama sacmalamısım neyse haftasına göre 200 gr az çıkıyor hayırlısı belkı toplar belkıı de ben minigim ondandır hayırlısı olsunBenım de o hafta oyleydı 10 gun sonra 10 150 gr alınca uzuldum az alıyor bakalım hayırlısı belkı sonradan artar derdım kılo degıl baska bısıden dolayı olmasında Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?