2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

200 250 gr yazacama sacmalamısım neyse haftasına göre 200 gr az çıkıyor hayırlısı belkı toplar belkıı de ben minigim ondandır hayırlısı olsun
ay bence de biz neyiz ki bizim bebemiz ne olacak, ben de kısa minyon bi tipim ondan . Seninki de öyledir

hayır bir de bunu deşifre eden o çocugun anne babası instagrmda. cidden manyaklık ınsan kendı cocuguna nasıl o sekılde zorbalık yapar aklım almıyor

kızlar haftasonu yavastan hastane cantası hazırlayacagım da sizce mama alayım mı ? yoksa hastanede ıhtıyaca gore hemsıreler mı aldırıyor?

hayır bir de bunu deşifre eden o çocugun anne babası instagrmda. cidden manyaklık ınsan kendı cocuguna nasıl o sekılde zorbalık yapar aklım almıyor
Ay bilmiyorum yaa 7/24 çocuğunu paylaşan insanlardan her şeyi bekliyorum artık instagramım kreşe döndü

Aynen oyle ilerde o cocuk o videoyu gorse ne kadar üzülür

kızlar haftasonu yavastan hastane cantası hazırlayacagım da sizce mama alayım mı ? yoksa hastanede ıhtıyaca gore hemsıreler mı aldırıyor?
Siz hastaneden ihtiyac listesi gibi bir sey aldınız mı ben de onu düşünüyorum

Ben ihtiyaç olursa alıcam zaten artık her yerden bulunabiliyo

Siz hastaneden ihtiyac listesi gibi bir sey aldınız mı ben de onu düşünüyorum
yok almadım henüz. haftasonu konusmayı dusunuyorum hastane ıle. eger lıste verırseler paylasırım burayla da

Ben aldım ya tarihi de baya ileriydi napım çantayı da arabaya koydum bismillah

yok almadım henüz. haftasonu konusmayı dusunuyorum hastane ıle. eger lıste verırseler paylasırım burayla da
tamamdır süper ben de bir daha gittiğimde sorayım karşılaştırırız

ben daha almadım puset araba vs
ben de yılbaşından önce bi kerede aldım, babymall diye bir mağazaya gitmiştik deneye deneye beğendik aldık internetten çok zor görmeden

Merhaba kızlar affınıza sığınarak birşey soracağım. Ben neredeyse bir haftadır büyük abdeste çıkamıyorum. Kabız değilim. Şöyle ki büyük abdestim gelmiyor. Hadi 3-4 gün diyeyim şuan gelmemesi. Yemem içmem iyi aksatmıyorum. En az 3 litre su içiyorum. Bebekte sağ tarafta toplanıyor. Uyumaya başladığında bitip tükeniyorum. Yürüyemiyorum. Hareket yürüyüş ne bileyim yoga yapıyorum. Yumuşama falan olmuyor. Karnım zar gibi şişkin bu neyin nesi son ayım çok zor geçiyor. Beni hiçbir şey rahatlatmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…