burda daha önce arkadaşlar magnesie calcinee diye bir takviyeden bahsetmişlerdi, bi araştırın istersinizMerhaba kızlar affınıza sığınarak birşey soracağım. Ben neredeyse bir haftadır büyük abdeste çıkamıyorum. Kabız değilim. Şöyle ki büyük abdestim gelmiyor. Hadi 3-4 gün diyeyim şuan gelmemesi. Yemem içmem iyi aksatmıyorum. En az 3 litre su içiyorum. Bebekte sağ tarafta toplanıyor. Uyumaya başladığında bitip tükeniyorum. Yürüyemiyorum. Hareket yürüyüş ne bileyim yoga yapıyorum. Yumuşama falan olmuyor. Karnım zar gibi şişkin bu neyin nesi son ayım çok zor geçiyor. Beni hiçbir şey rahatlatmıyor.
çok yakınız hepimizin mod aynı demek ki keçiler kaçmadan doğursak bariGünaydınn 34+0 olduk bugün bende muhtemelen 10-15 nisan arası doğar diye düşünerek kendi kendime geri sayım başlattım hem artık çok sıkıldım hareketlerim aşırı kısıtlandı doğsun bir an önce diyorum diğer yandan da doğunca neler olacak şuan bu hali daha iyi diyorum hergün kendi kendime kurup duruyorum doğunca hiçbir şey eskisi gibi olmayacak vs sonra üzülüyorum dkdksksksksk inişli çıkışlı bi duygu hali gözyaşları hemen hazır zaten odası eşyaları hastane çantası hala hazır değil aldıklarım oda da yığılmış şekilde duruyorbence de çalışırken her şey daha kolaydı evde zaman geçirmek daha zor ve yorucu
prego mios alacagız karar verdım ama nısan basında alıcam 2. el almayı dusunuyorumEn azından puset al istersen
Bi de şey var doğduktan sonra bebeğe dokunmak kucağına almak isteyenler olursa perileri dkdkkdkdkdkçok yakınız hepimizin mod aynı demek ki keçiler kaçmadan doğursak bari
anneme hep bu konudan bahsediyorum da o da bu devirde her yerde hastalık kol gezerken kimse eve gelmez falan diye rahatlatıyor. En büyük çekincem kayınvalidem ve kayınpederim sigara içiyo onların bile dokunması vs beni tedirgin ediyor. ayy biz de doğmamış çocukla alakalı panik atak yaşıyoruz ya hahahahaBi de şey var doğduktan sonra bebeğe dokunmak kucağına almak isteyenler olursa perileri dkdkkdkdkdk
Sanırım hepimizin karnı aynı şekilde. Kemik batıyo sanki içerden derim yırtılıcak sanıyorum bazen. Gece dönmek inanılmaz bir işkence oldu. O kadar acıyo ki eşim de yok bir yere tutunup döneyim. Şuan bile toplandığı yer taş gibi. Bağırsaklarını boşaltsan biraz rahatlarsın aslında idrarın dolması falan bile ağrı yapıyo çünkü.Merhaba kızlar affınıza sığınarak birşey soracağım. Ben neredeyse bir haftadır büyük abdeste çıkamıyorum. Kabız değilim. Şöyle ki büyük abdestim gelmiyor. Hadi 3-4 gün diyeyim şuan gelmemesi. Yemem içmem iyi aksatmıyorum. En az 3 litre su içiyorum. Bebekte sağ tarafta toplanıyor. Uyumaya başladığında bitip tükeniyorum. Yürüyemiyorum. Hareket yürüyüş ne bileyim yoga yapıyorum. Yumuşama falan olmuyor. Karnım zar gibi şişkin bu neyin nesi son ayım çok zor geçiyor. Beni hiçbir şey rahatlatmıyor.
koruma içgüdümüz şimdiden gelişmiş anlaşılan :) valla önceki gruplardan gördüğüm sey ne kadar önceden planlarsan planla doğduktan sonra gerceklesmıyor. cunku anladıgım kadarıyla KV de güç savasına giriyor o bebekle ılglı ve bildiğini okuyor :) içleri dökeriz artık burayaanneme hep bu konudan bahsediyorum da o da bu devirde her yerde hastalık kol gezerken kimse eve gelmez falan diye rahatlatıyor. En büyük çekincem kayınvalidem ve kayınpederim sigara içiyo onların bile dokunması vs beni tedirgin ediyor. ayy biz de doğmamış çocukla alakalı panik atak yaşıyoruz ya hahahaha
bilgisayardan girince var da telefondan yok galibaBu reklamlardan kurtulmanın yolu yok mu ya daral geldi
Merhaba böbrekte ki genişlemeyi kadın doğum doktorunz mu gördü ayrı bir bölüme mi gittiniz birkaç kişide daha duydum bu sorunu ama nasıl fark ediliyor merak ettim geçmiş olsun bu arada umarım sağlıklı bebeğinize kavuşursunuzay benim için dee , bu kadar ağırlaşıyoruz vs dememe rağmen hala işe gelmeye devambu arada kilosu da senin gibiydi benim de geçen hafta , ben normal doğum istiyordum ama sağ böbreğimde genişleme oldu , şuan 2. derecede stabil durumda. Doktor bence benim sağlığım için normal istemeyecek yani beni zorlayacağını düşünüyor. Ama bu benim hissim direkt bir şey söylemedi, sadece ürolog ile görüştüm şu noktada beklemedeyiz müdahaleye gerek yok dedi (Eğer genişleme devam etse katater takılacaktı) Bu sebeple artık akışa bıraktım ben de bebiş de ben de nasıl sağlıkla sonlandıracaksak bu süreci öyle olsun.
amin çok teşekkürlerMerhaba böbrekte ki genişlemeyi kadın doğum doktorunz mu gördü ayrı bir bölüme mi gittiniz birkaç kişide daha duydum bu sorunu ama nasıl fark ediliyor merak ettim geçmiş olsun bu arada umarım sağlıklı bebeğinize kavuşursunuz
Benimde kaburga kemiklerim batıyo gibi bana özellikle sol tarafım çok batıyo doktora söylediğimde bebek sıkıştırıyor çok normal demiştiamin çok teşekkürlerevet kadın doğumcum ultrasonda farketti- ama kendi kendine değil ben ağrım olduğunu söyledim, kaburga ağrısı sanıyordum- Sonra beni daha farklı bi ultrasona yönlendirdi, o şekilde ortaya çıktı.
Merhaba canım kabızlık olmadan büyük abdeste çıkamamak nasıl oluyor tam anlamadım orayı, gelmemesi olayı kabızlığa bağlı bir durum diye düşünüyorum benim en büyük sorunumdu magnezi calsine ilaç var doktoruna sor hemen kullan vakit kaybetmeden 4 gün uzun bir süre olmuş bu ilaç hemen işe yarayacaktırMerhaba kızlar affınıza sığınarak birşey soracağım. Ben neredeyse bir haftadır büyük abdeste çıkamıyorum. Kabız değilim. Şöyle ki büyük abdestim gelmiyor. Hadi 3-4 gün diyeyim şuan gelmemesi. Yemem içmem iyi aksatmıyorum. En az 3 litre su içiyorum. Bebekte sağ tarafta toplanıyor. Uyumaya başladığında bitip tükeniyorum. Yürüyemiyorum. Hareket yürüyüş ne bileyim yoga yapıyorum. Yumuşama falan olmuyor. Karnım zar gibi şişkin bu neyin nesi son ayım çok zor geçiyor. Beni hiçbir şey rahatlatmıyor.
Ya evet bu devirde bin tane değişik virüs varken bunu istemememiz gayet doğal valla alınanda alınsın kimsenin alınması yenidoğan bir bebeğin enfeksiyon almasından önemli değil sonuçta en ufak bir şey olsa biz sorumlu olacağızanneme hep bu konudan bahsediyorum da o da bu devirde her yerde hastalık kol gezerken kimse eve gelmez falan diye rahatlatıyor. En büyük çekincem kayınvalidem ve kayınpederim sigara içiyo onların bile dokunması vs beni tedirgin ediyor. ayy biz de doğmamış çocukla alakalı panik atak yaşıyoruz ya hahahaha
Merheba şimdi gire bildim pek aktif olamadım bu gun.Bende 34+6 olduk her şeyimiz hazır şükür yarin yada pazartesi ultrasona giricem bakicaz nasil gelişimi diye.Doktor 7 8 nisan gibi bebegi aliriz dedi.Hepimize günaydın güzel bir gün olsun! Buraya girme motivasyonumuz artsın inşallah yagece uyanınca bile bakınırdık , şimdi listede grubu bulamadım o kadar aşağılarda kalmış Bari herkes son durumlarını söylesin kaçıncı haftalardayız doğuma ne kadar kaldı? Herkes eksiklerini halledebildi mi?
Bizde dolaplar vs okey çanta hazır. Ama sanki böyle az az eşyası var gibi geliyor bakıncaaslında böyle olmasını kendim istedim çünkü iri bebek mi doğacak zayıf mı doğacak bilmediğimden çok kıyafet doldurmak istemedim doğrusu 0-3 aylık süreçte.
Benim 34+2 bir sonraki randevum 36+0 da. Bebis uzun ama şimdilik zayıf biraz doktor normal diyor. Belki bir büyüme atağı geçirir son ay. Böbrek büyümem stabil durumda ama bebek büyüdükçe akşamları ağrım artıyor baya. Oturamıyorum yatamıyorum. Allah gerçekten yardımcımız olsun. Bence 15 nisan haftası sezeryana alır beni ama daha henüz tarih netleştirmedik. Benim haftalarımda olunca tarih netleşmeli mi artık acaba ?
Ihtiyac olursa söylerler alırsınız şimdiden almakızlar haftasonu yavastan hastane cantası hazırlayacagım da sizce mama alayım mı ? yoksa hastanede ıhtıyaca gore hemsıreler mı aldırıyor?
Bagirsak fitili doktora söylersen verir zarari olmaz böyle kabızlîkta çok zorMerhaba kızlar affınıza sığınarak birşey soracağım. Ben neredeyse bir haftadır büyük abdeste çıkamıyorum. Kabız değilim. Şöyle ki büyük abdestim gelmiyor. Hadi 3-4 gün diyeyim şuan gelmemesi. Yemem içmem iyi aksatmıyorum. En az 3 litre su içiyorum. Bebekte sağ tarafta toplanıyor. Uyumaya başladığında bitip tükeniyorum. Yürüyemiyorum. Hareket yürüyüş ne bileyim yoga yapıyorum. Yumuşama falan olmuyor. Karnım zar gibi şişkin bu neyin nesi son ayım çok zor geçiyor. Beni hiçbir şey rahatlatmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?