2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn 34+0 olduk bugün bende muhtemelen 10-15 nisan arası doğar diye düşünerek kendi kendime geri sayım başlattım hem artık çok sıkıldım hareketlerim aşırı kısıtlandı doğsun bir an önce diyorum diğer yandan da doğunca neler olacak şuan bu hali daha iyi diyorum hergün kendi kendime kurup duruyorum doğunca hiçbir şey eskisi gibi olmayacak vs sonra üzülüyorum dkdksksksksk inişli çıkışlı bi duygu hali gözyaşları hemen hazır zaten odası eşyaları hastane çantası hala hazır değil aldıklarım oda da yığılmış şekilde duruyor bence de çalışırken her şey daha kolaydı evde zaman geçirmek daha zor ve yorucu

burda daha önce arkadaşlar magnesie calcinee diye bir takviyeden bahsetmişlerdi, bi araştırın istersiniz

çok yakınız hepimizin mod aynı demek ki keçiler kaçmadan doğursak bari

çok yakınız hepimizin mod aynı demek ki keçiler kaçmadan doğursak bari
Bi de şey var doğduktan sonra bebeğe dokunmak kucağına almak isteyenler olursa perileri dkdkkdkdkdk

Bi de şey var doğduktan sonra bebeğe dokunmak kucağına almak isteyenler olursa perileri dkdkkdkdkdk
anneme hep bu konudan bahsediyorum da o da bu devirde her yerde hastalık kol gezerken kimse eve gelmez falan diye rahatlatıyor. En büyük çekincem kayınvalidem ve kayınpederim sigara içiyo onların bile dokunması vs beni tedirgin ediyor. ayy biz de doğmamış çocukla alakalı panik atak yaşıyoruz ya hahahaha

Sanırım hepimizin karnı aynı şekilde. Kemik batıyo sanki içerden derim yırtılıcak sanıyorum bazen. Gece dönmek inanılmaz bir işkence oldu. O kadar acıyo ki eşim de yok bir yere tutunup döneyim. Şuan bile toplandığı yer taş gibi. Bağırsaklarını boşaltsan biraz rahatlarsın aslında idrarın dolması falan bile ağrı yapıyo çünkü.

koruma içgüdümüz şimdiden gelişmiş anlaşılan :) valla önceki gruplardan gördüğüm sey ne kadar önceden planlarsan planla doğduktan sonra gerceklesmıyor. cunku anladıgım kadarıyla KV de güç savasına giriyor o bebekle ılglı ve bildiğini okuyor :) içleri dökeriz artık buraya

Bu reklamlardan kurtulmanın yolu yok mu ya daral geldi

Merhaba böbrekte ki genişlemeyi kadın doğum doktorunz mu gördü ayrı bir bölüme mi gittiniz birkaç kişide daha duydum bu sorunu ama nasıl fark ediliyor merak ettim geçmiş olsun bu arada umarım sağlıklı bebeğinize kavuşursunuz

amin çok teşekkürler evet kadın doğumcum ultrasonda farketti- ama kendi kendine değil ben ağrım olduğunu söyledim, kaburga ağrısı sanıyordum- Sonra beni daha farklı bi ultrasona yönlendirdi, o şekilde ortaya çıktı.

Benimde kaburga kemiklerim batıyo gibi bana özellikle sol tarafım çok batıyo doktora söylediğimde bebek sıkıştırıyor çok normal demişti

Merhaba canım kabızlık olmadan büyük abdeste çıkamamak nasıl oluyor tam anlamadım orayı, gelmemesi olayı kabızlığa bağlı bir durum diye düşünüyorum benim en büyük sorunumdu magnezi calsine ilaç var doktoruna sor hemen kullan vakit kaybetmeden 4 gün uzun bir süre olmuş bu ilaç hemen işe yarayacaktır

Ya evet bu devirde bin tane değişik virüs varken bunu istemememiz gayet doğal valla alınanda alınsın kimsenin alınması yenidoğan bir bebeğin enfeksiyon almasından önemli değil sonuçta en ufak bir şey olsa biz sorumlu olacağız

Pantolon giyerken ayakta duramıyorum artık yani tek bacağıma yüklenerek üstümü değiştiremiyorum dkdkkskskskss

Merheba şimdi gire bildim pek aktif olamadım bu gun.Bende 34+6 olduk her şeyimiz hazır şükür yarin yada pazartesi ultrasona giricem bakicaz nasil gelişimi diye.Doktor 7 8 nisan gibi bebegi aliriz dedi.

Bagirsak fitili doktora söylersen verir zarari olmaz böyle kabızlîkta çok zor

Benim 36+2 oldu, 37. Hafta ın içerisindeyim. Geçen hafta 2600 olmuştu, boyu 49cm. Kilosu normal tam haftasında ama boyu uzun bir bebek olacak dedi doktor. Haftada artık 200-250 gram alıyor. Ben de 13 kilo aldım. Valla 32’den sonra başlıyor o hareketleri, kasılmaları, batmaları. 36’dan sonra artık baya nst’de çıkacak kadar kasılma oluyormuş, bende dün öğrendim Ben de bir yandan çok mutluyum çünkü bebeğim gayet iyi ve sağlıklı, ben de iyi ve sağlıklıyım, artık prematüre sınırını geçti 37. Hafta içindeyiz ve doğsa da sorun olmayacak. Bunlar çok iyi hissettiriyor, çok şükür Öte yandan dün 60 sancıyı görünce bir korktum aman bu çocuk doğabilir ama daha dursaydı ya şeklinde, ben sanki 39’da bütün olay birkaç günde olcak bitcek sandım, öyle değilmiş Benim kızım artık dönmeye başladı. Ayakları yukarıda başı yandaydı, başı iniyor ondan kaburga ağrım geçti sağdaki bu hafta, midem rahatladı. Hareket kısıtlansa da o baskı azalıyor, kasıklarda artıyor. Bir de uykusuzluk zaten son 2 aydır her gece uyanıyorum ben 5-7 arası ve bir şey yiyip öyle uyuyorum. O kronik bir hal aldı. Umarım hepimiz sağlıkla, zamanında kucağımıza alalım bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…