2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane çantası için ben sadece kendime ve bebeğe kıyafet, terlik, ıslak mendil falan aldım. Kabin boy valiz yaptım. Bez, mama falan hepsimi hastane veriyor. Getirmeyin dediler. Başka da bir şey almıcam. Bazı özel hastaneler veriyorlar, mutlaka sorun. Bebek bakım setimiz var getirmeyin dediler odaları gezerken.

Merheba şimdi gire bildim pek aktif olamadım bu gun.Bende 34+6 olduk her şeyimiz hazır şükür yarin yada pazartesi ultrasona giricem bakicaz nasil gelişimi diye.Doktor 7 8 nisan gibi bebegi aliriz dedi.
ayy cok az kaldı artık çok heyecanlı ya

Benimde kaburga kemiklerim batıyo gibi bana özellikle sol tarafım çok batıyo doktora söylediğimde bebek sıkıştırıyor çok normal demişti
o böbrek tarafına baktığında fark ederdi mutlaka beni biraz yan döndürüp baktı ve gördü, seninki normal büyüme kaynaklıdır o zaman, zaten doğum sonrası düzelen bir durummuş

Bana garip geliyoikinci bebegim ama işte hala kendimi hazir hiss etmiyorum nasıl olucak ya falan diyorum içimden.Sezeryana günler kala heyacanı daha çok hiss edicez.
Bana da bayramdan önce der mi acaba dedim simdi senin tarihi duyunca

Karnım agrıyor ılık ılık adet olcak gibi ya da bagırsaktan

Birden kanama başladı bebek ve plesanta ayrılmış tansiyonum 20 lerde apar topar ameliyata alındım kan kaybından ölebilirmisim
Çok geçmiş olsun ya, bu bazen oluyor ve riskli bir durum. Çok şükür kavuşmuşsunuz Sen nasılsın şimdi, bebek nasıl? 36. Hafta yazmışsın, küvöze girmemiştşüir artık normal sınırda.

Çok rahatlıyor değil mi insan prematüre sınırını geçince bende onu bekliyorum darısı başımıza sağlıkla gelelim o haftalara

Çok rahatlıyor değil mi insan prematüre sınırını geçince bende onu bekliyorum darısı başımıza sağlıkla gelelim o haftalara
Evet, hem de nasıl rahatlama. İnşallah gelirsiniz Bu sefer de doğum stresi başlıyor

Evet, hem de nasıl rahatlama. İnşallah gelirsiniz Bu sefer de doğum stresi başlıyor
Aşama aşama ilerliyim diyorum şimdilik prematüre sınırını aşayım sonra doğum için endişelenicem

Benimki sezeryan diye 2hafta önce alıcaz dedi.Seninkide sezeryanmı olucak?
Benimki belli değil 36+0 da gidicem 1.5 hafta sonra, bence o zaman netleşir artık. Sezeryan yapacaksa da o aralıkta yapar ama doktor bayram tatiline çıkar mı 9 gün bilemiyorum yoksa işime gelir kardeşim ve görümcem fln görmüş olur normalde istanbulda yaşıyorlar

Premature sınırı kilo ile mi alakalı hafta mı?
Haftayla ilgili. 36. Hafta dolup 37’ye girince prematüre olmuyor artık. 9 aylık gibi değerlendiriliyor. Genelde de oralarda kilosu zaten 2500’ü de geçmiş oluyor. Bütün organları gelişmiş oluyor, akciğer dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…