Benim 36+2 oldu, 37. Hafta ın içerisindeyim. Geçen hafta 2600 olmuştu, boyu 49cm. Kilosu normal tam haftasında ama boyu uzun bir bebek olacak dedi doktor. Haftada artık 200-250 gram alıyor. Ben de 13 kilo aldım. Valla 32’den sonra başlıyor o hareketleri, kasılmaları, batmaları. 36’dan sonra artık baya nst’de çıkacak kadar kasılma oluyormuş, bende dün öğrendim
Ben de bir yandan çok mutluyum çünkü bebeğim gayet iyi ve sağlıklı, ben de iyi ve sağlıklıyım, artık prematüre sınırını geçti 37. Hafta içindeyiz ve doğsa da sorun olmayacak. Bunlar çok iyi hissettiriyor, çok şükür
Öte yandan dün 60 sancıyı görünce bir korktum aman bu çocuk doğabilir ama daha dursaydı ya şeklinde, ben sanki 39’da bütün olay birkaç günde olcak bitcek sandım, öyle değilmiş
Benim kızım artık dönmeye başladı. Ayakları yukarıda başı yandaydı, başı iniyor ondan kaburga ağrım geçti sağdaki bu hafta, midem rahatladı. Hareket kısıtlansa da o baskı azalıyor, kasıklarda artıyor. Bir de uykusuzluk zaten son 2 aydır her gece uyanıyorum ben 5-7 arası ve bir şey yiyip öyle uyuyorum. O kronik bir hal aldı. Umarım hepimiz sağlıkla, zamanında kucağımıza alalım bebişlerimizi