2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

normal dogum olursa 20 nisana kadar gideri var

Benim 35+2 kızlar adet ağrısı gibi ağrım oluyor günde 1-2 kere o sancıymis ve sürekli olması önemli dedi dr 30 sn kadar sürüp gitti. Ben spinal olucam ve o omurilige batirilan iğneden acayip korkuyorum ilkinde bayılmıştim uyanık olmaktan korkuyorummmm iki günde bir ev süpürüp orayı burayı siliyorum dogurursam ev temiz olsun istiyorum buzluğa birseyler yapıp atıyorum kv geldi içli köfte yapmıştım bizede ver dedi veremem dedim :d Ay buzluğa atıyorum yardım etmiyor bir tabak yemek yapıp getirmiyor istiyor bozuldu bayağı:)

Ay bize de ver mi dedi sen en iyisini yapmışsın , benim de 1-2 kere sancı giriyor ama nst deyken çıkmadı hiç

İyi akşamlar hamimalr cinsiyetten anlayininiz varmı 13+6 günlüğüz doktorumuz birşey söylemedi

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 44

E benım 3 saattur falan agrıyor ama asırı degıl ve artmıyor azaldı sadece gecmıyor:/

Bu arada agrı sanırım bebegın asırı gerınmesınden oluyor cok hareketlendı bu aksam:s

Ay ben yapayım buzluga at diyecegine ver yiyelim mi diyor bencil ya:)

Benim kabızlık diyince aklıma hani wc gelmesi ama bir türlü çıkaramamak geldiği içinhiçte gelmeyince dedim herhalde ben kabız değilim. Doktorla görüştüm canım yazdı

Çok zor Ya daha doğuma var ama alsınlar diyorum bazen sonra da diyorum diye üzülüyorum Allah affetsin son aylar zormuş

Lohusa gecelik aldınız mı hastanede giymek için? Ben 3 tane takım aldım alt üst seklınde evde de rahat giyilebilecek şekilde. Geceliğe ihtiyaç var mj sizce?

Lohusa gecelik aldınız mı hastanede giymek için? Ben 3 tane takım aldım alt üst seklınde evde de rahat giyilebilecek şekilde. Geceliğe ihtiyaç var mj sizce?
Ben iki takım normal pijama takımı aldım bi tane de lohusa takımı aldım fotoğraf çekilirken giyerm diye

Çok zor Ya daha doğuma var ama alsınlar diyorum bazen sonra da diyorum diye üzülüyorum Allah affetsin son aylar zormuş
Çooook zormuş el parmak kemiklerim bile ağrıyo inanamıyorum o kadar yoruldum ki doğurmak istiyorum artık diyorum ama daha çok erken 4-5 hafta daha lazım

Son ay en zoru bence de nere yatsam oraya gelıp gerınıyor ılk defa bu kadar acıttı canımı bugun niye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…