2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah kontrol var sabah ola hayrola ama olmuyor cunku canımı acıtıyor uyuyamıyorum

Nisana az kaldı doğum sırası bize geliyor heyecan durumları nasıl arkadaşlar hazırlıklar bitti mi
Heyecan dorukta ben herseyi yıkadım. Yarın hepsi ütülenip dolaba yerlestırılecek ve valiz hazırlanacak. Senin ?

Bende aksilik çıkmazsa ultrasona gidicem bu gun ama midem fena bulaniyor rahatsizim bu gun bilmem neden.

Ben erken doğum riskinden dolayı bir aydır evdeyim dün en son ki hazırlıkları bitirdim şuan hazırım bayram da gelecek kısmet olursa bayram şekerim
Ayy cok az kalmıs saglıkla kavuşun inşallah

Nisana az kaldı doğum sırası bize geliyor heyecan durumları nasıl arkadaşlar hazırlıklar bitti mi
Bence bitti artık kıyafetler yatak vs her şey hazır, artık gerisi doğduktan sonra hallolur bence ya bebişin bizden başka bir şeye fazla ihtiyaç duyacağını sanmıyorum

Lohusa gecelik aldınız mı hastanede giymek için? Ben 3 tane takım aldım alt üst seklınde evde de rahat giyilebilecek şekilde. Geceliğe ihtiyaç var mj sizce?
Bazı yerlerde gecelik rahat oluyor alttan mudahele için diyordu ondan hem gecelik hem pijama koydum. Ama şöyle bir detay farkettim geçen hafta doğum katını gezdirdiler, aşırı sıcaktı yani gece kalırken terlememek için iyice ince bir pijama koydum gecelik zaten ince penye sizin de aklınızda bulunsun eğer imkan varsa gezin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…