2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de her şeyi hazır. Bir tek eşim puseti kuracak arabaya, o silincek hepsi o. Artık son birkaç hafta, hepimiz heyecanla onları bekliyoruz

Güzel dusunelim güzel olsun canım haber et bize de
Evdeyim gittim baktık detayli ultrasona girdim.
Ay nasıl güzel gülümsüyordukeyfi yerindeydi
33+5gunluk bizimkisi geç dollenme diye 1hafta hep geriden geliyoruz.Çok şukur her şey normal 2 kilo 224gramdı doguma kadar herhalde 3kilo olur.

Almısta 100 gr falan ama ben 3 gunde bir gidiyorum bir de net hesaplanamıyor bu haftalar bence tam 100 gr da olmayabılır gene de almıs sımdılık hic kg almazsa zaten alcak heralde ondan 3 gunde bir çağırıyor

Kilo almamış mı hıc gittiğinden beri?

Almısta 100 gr falan ama ben 3 gunde bir gidiyorum bir de net hesaplanamıyor bu haftalar bence tam 100 gr da olmayabılır gene de almıs sımdılık hic kg almazsa zaten alcak heralde ondan 3 gunde bir çağırıyor
3 günde 100 gr iyi bence eger dediğin gibi doğru ölçüm ise

Hayırlısı olsun saglıklıca saglamca olsunda kıloda gözum yok
Kesinlikle 3 hafta önce arkadasım 2400 doğurdu 38. Haftasında. Hıc bir sıkıntı olmadı. Gayet iyi durumdasınız sıkıntı yapma hıc

35+1 2280 o da heralde oraya gelmesını beklıyor 36 yı bı gecelım ınsallah dıyor
Evet, 36. Haftaya gelmeni veya 2500 olmasını bekliyordur. Aslında çok geri değil bebek, 10 gün falandır belki. 36’ya da 5 gün kalmış, bir sorun olmadan gelirsiniz inşallah. Zaten o zaman prematüre de sayılmıyor, sağlıkla kucağına alıp evine gidiyorsun. Hiç merak etme, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. 3 günde 100 gram az değil esasen, zaten 1 haftada 200-250 gram alıyorlar. Kan akışı falan da normal herhalde, biraz zayıftır. Ben kendim 2200 kilo doğmuşum 38 haftalık, eve de direk çıkmışız. Hiçbir sorun da olmamış. Sadece ufak doğanlar biraz daha gazlı oluyor bi de aşılarını kiloya göre yapıyorlar, hepsi o.

Allah saglık versın bana yeter sag olasın uzun uzun yazmıssın ıcım rahatladı.solunumu pozitif kan akısı ve nst iyi hareketlerı bu ara daha guzel hatta insallah sorunsuz geçer her sey hepımız ıcın
evet 10 gun civarı gerilik

35+1 2280 o da heralde oraya gelmesını beklıyor 36 yı bı gecelım ınsallah dıyor
Canımm bence de kötü değil benim arkadaşm 38. Hafta 2.5 kg doğurdu ve direkt eve yolladılar bebişiyle şimdi 1.5 yaşında tombiş bir bebek gayet sağlıklı

Canımm bence de kötü değil benim arkadaşm 38. Hafta 2.5 kg doğurdu ve direkt eve yolladılar bebişiyle şimdi 1.5 yaşında tombiş bir bebek gayet sağlıklı
Ay masallah olabılıyor galıba biz de zaten iri yarı bisi degılız hayırlısı olsun

Ay masallah olabılıyor galıba biz de zaten iri yarı bisi degılız hayırlısı olsun
Ben de 2 hafta geriden gidiyorum hatta 2 bucuk ultrasonda, ama dr sıkıntı etmıyor 37+1 im şuan 2700 oldu normalde 3100 felan olması gerekiyormuş ama kilo aldığı için sıkıntılı etmiyorlar az az alıyor ama sonuçta alıyor oyuzden sende sıkıntı etme bana da dedi kilo almazsa bebeği strese sokmıcaz alıcaz dedi 34den bu zamana kadar geldim

Böyle yazıyorsunuz okuyorum haftası benden ileri olanlar var. Heyecan basıyor valla sizin haftalara gelince nasıl olurum diye düşündüm de şöyle bir hem korku hem heyecan ne değişik duygular sağlıkla gelsinler

Valla benim de heyecan dorukta perşembe günü çatı muayenem var ona göre doğum şekline karar verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…