2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bız de artarak giderız canım

Insallah bız de artarak giderız canım
Canım bence de senin sıkıntılı bir durum yoktur benim bir arkadaşım bebeğin gelişimine hep 3 hafta geriden geliyor dediler yüksek tansiyon bebeğin gelişimini engelliyordu tam 40.haftasındayken doğum yaptı 2700 gramdı şu an bebeği gayet iyi ve sağlıklı hiç sorun yaşamadı sizin de sorun olmayacaktır Allahın izniyle

Hali dısında birinin daha kontrolü vardı sanki bugün kimdi

İnşallah canım Allahın ıznıyle hepımız guzelce kucağımıza alalım

Nasıl 1 hafta geri oluyor canım bu kılo normal degıl mı o haftaya kız :s

nesilsah aha gitmis bugun:))

Nasıl 1 hafta geri oluyor canım bu kılo normal degıl mı o haftaya kız :s

nesilsah aha gitmis bugun:))
Benim adet tarihimle hamilelik haftasi uygun gelmiyordu taa ilk zamandan mesela şu an sata gore 35haftalık olmalı ama geç dollenme oldugu için 33hafta 5gunluk.Onu demek istedim.Yoksa haftasina uygun söyledi doktorum kilosunu.

En cokta onu yıyorum dıkkat edıyorum ama normalde de cok yıyen biri degılım cok yesemde kendımce oluyor bence
Inşallah bir sorun çıkmaz merak etme.Ceviz findık fıstık kilo aldıran besinler hep elinin altında bulundur bu aralar.

Benim adet tarihimle hamilelik haftasi uygun gelmiyordu taa ilk zamandan mesela şu an sata gore 35haftalık olmalı ama geç dollenme oldugu için 33hafta 5gunluk.Onu demek istedim.Yoksa haftasina uygun söyledi doktorum kilosunu.
Benim de aynı senin gibi geç ovulasyon. Adete göre yarın 35 olmam lazım ama 33+3 bugün. En başından beri böyle değiştirdi adet tarihimi doktor 10 gün kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…