2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

34.haftadayım göğüs ucu kremini sürmeye başlamalı mıyım acaba? O uçtaki kahverengi kısım inanılmaz kaşınıyo kurumuş gibi sürersem belki nemlendirir

Kızlar göğsünün ucu sarı kabuklanma olan var mı?
Kabuklanma değilde birşey akmış ucunda kalmış gibi duruyor meme ucumla bir gibi ama değil gibi de yani nasıl anlattım bilmiyorum ama benim özellikle sağ memede var. Ve çok ağrıyor uçları nasıl emzirilir şimdiden düşünüyorum

Evet bişey akmış ve kurumuş gibi görünüyo bi de ellemeyin koparmayın diyolar ama onlar dururken nasıl emzirilcek bilemedim süt gelişi başlayınca düşücekler mi acaba belki göğüs bakım kremlerini sürmeye başlayınca giderler bende de kaşıntı var çok uçlarda

Bende de var, ben 37. Haftada falan krem sürmeyi düşünüyorum ya, krem sürüp gümüş kapağını takmayı hatta

Bende de var, ben 37. Haftada falan krem sürmeyi düşünüyorum ya, krem sürüp gümüş kapağını takmayı hatta
Gümüş kapak almadım takip ettiğim bir hemşire önermemişti. 35. Haftada başlayın dedi ben 1 hafta daha bekliyim o zaman çok kaşınıyo benimki inşallah kremle gider o kuruluklar. Göğüs yaralarından çok çeken lohusa arkadaşım çareyi geceden göğüslerine lahana koymakta bulmuş dolapta tutuyodum bütün gün akşamda koyuyodum sabaha düzelmiş oluyodu dedi şok olmuş o da

Ben kapaklardan almadım acaba doğduktan sonra mı alsam diye düşündüm krem ve şu plastik korumalardan almıştım süt birikenlerden bu konuda tereddüte düşüyorum çok fazla

Lahanayı nasıl kullanıyorlar acaba haşlayıp mı dolapta muhafaza ediyorlar. Ayva çekirdeğini duymuştum bende

Lahanayı nasıl kullanıyorlar acaba haşlayıp mı dolapta muhafaza ediyorlar. Ayva çekirdeğini duymuştum bende
Yok canım çiğ şekilde dolaptan alıp gece yatarken koyuyomuş göğsüne

Çok mantıklı benim aldığım krem en küçük olan lansinoh ondan bebiş emmeye alışana kadar diye en ucuz küçük olanını almıştım. Ama şöyle bir tavsiyem olabilir, ben akşamları göbeğimi yağlıyorum badem yağı veya lierac elime ne gelirse, o kremlerden mutlaka göğüslere de sürüyorum

Ben kapaklardan almadım acaba doğduktan sonra mı alsam diye düşündüm krem ve şu plastik korumalardan almıştım süt birikenlerden bu konuda tereddüte düşüyorum çok fazla
Ben de almadım ya doğum yapan bi arkadaşım verdi gümüş kapak, kimileri çok işe yarar buluyor mesela arkadaşım hiç kullanmamış şans herhalde bakalım bizde nasıl olacak, bence her şey %100 lazım değil gibi

Offf bu grubun üzerindeki sessizlik beni çok üzüyor eskiden burda yatıp kalkardım şimdi pazar diye hiç bakamadım bi açtım daha 1 sayfa bile geçmemişiz

Ben de lansinoh göğüs balmından aldım kullananlar çok memnun diye yaa lierac hep sürüyorum karnıma göğüslerime ama o kabuklanma geçmedi mesela değişik bişey doktora gidince sorcam

Kızlar göğsünün ucu sarı kabuklanma olan var mı?
Canım daha önce yazan olmuştu, süt geldiğinden dolayı o sekılde kabuklanma oluyormus ama soymayın diyorlardı

Offf bu grubun üzerindeki sessizlik beni çok üzüyor eskiden burda yatıp kalkardım şimdi pazar diye hiç bakamadım bi açtım daha 1 sayfa bile geçmemişiz
Çok az aktif konuşan insan var o yüzden hep sohbet ettiğimiz arkadaşlarımız gidince 1 sayfa zor atlanır oldu. Liste kalabalık ama toplasan 5-6 kişi konuşuyoruzdur çok üzücü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…