2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Offf bu grubun üzerindeki sessizlik beni çok üzüyor eskiden burda yatıp kalkardım şimdi pazar diye hiç bakamadım bi açtım daha 1 sayfa bile geçmemişiz
Aynısı bende de oldu. Baktım kimse yazmamıs

Canım daha önce yazan olmuştu, süt geldiğinden dolayı o sekılde kabuklanma oluyormus ama soymayın diyorlardı
Korkudan hiç ellemedim onları inşallah tıkamamıştır göğsümün ucunu onlar varken süt nasıl gelcek acaba

Korkudan hiç ellemedim onları inşallah tıkamamıştır göğsümün ucunu onlar varken süt nasıl gelcek acaba
Bence yine de kurcalama çünkü mart grubunda okumjstjm sanırım soymaya çalışıp kanatan olmuştu yanlıs hatırlamıyorsam

Bebek ıcın duş sonrası bornoz ya da havlu vs mi aldınız?

Şuan 34+ 4 üm , bu zamana kadar bebiş hep sağımdaydı yani sanırım sırtı ordaydı hep sertliği orda hissederdim haftalardır. Bugün kalktığımdan beri sola geçti ay bu haftada dönmesi normal mi acaba resmen sağım boşaldı solum sertleşti hareketleri orda hisseder oldum

Nadir de olsa dönüyolarmış benimde hep sağda bazı günler gün içinde 1-2 defa sağım boşalıyo solumda sertlik oluyo sonra tekrar sağıma geçiyo anca sağ sol yapabiliyolar heralde artık bilemedim koca vücutlarıyla komple dönseler çok acıyabilir

Di mi yani döndüğünü hissetmedim ama bi garip oldum, bi de hep sola yatıyorum ya inşallah ezilmiyodur içerlerde çocum

Di mi yani döndüğünü hissetmedim ama bi garip oldum, bi de hep sola yatıyorum ya inşallah ezilmiyodur içerlerde çocum
Gece onu bende düşünüyorum ya yattığım tarafa vurup duruyo acaba diyorum eziyo muyum rahat mı değil vücudu sağda sağa dönünce de aynı şeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…