2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gece çok zor geçiyor ya kasıklarım ağrıyor wc kalk yat sonra hemen uykuya dalınmıyor vallahi sabır
İyi haftalar

günaydın kızlar çok zor geçiyor vallaha 37. haftaya kadar çalışmak fikrim bitiyor yavaştan
Benim hedef bayrama kadar çalışıp bayramdan sonraki hafta doğurmak ama şartlar ne gösterecek bakalım

Sabah uyanınca midemde öyle bir açlık oluyor ki son zamanlarda yemezsem dayanamam gibi eskiden öyle değildi.
Bacaklarımda baya agrıyor uykudan uyanırken sizdede oluyormu?

öyle gününü tutturabiliyor musun benim 29 martta 37.haftam doluyor
benim 10 nisan 38+0 oluyor yani bayramın 1. Günü 36+0 da doktora gittiğimde soracağım bakalım

Sabah uyanınca midemde öyle bir açlık oluyor ki son zamanlarda yemezsem dayanamam gibi eskiden öyle değildi.
Bende de 2 gündür kasık ağrısı sağ tarafta başladı

günaydın kızlar çok zor geçiyor vallaha 37. haftaya kadar çalışmak fikrim bitiyor yavaştan
gunaydın, iyi haftalar. kacıncı haftaydı suan ? ben de 35 e girdim 3 haftam kaldı ama hıc gelmek ıstemıyorum artık, sadece evde pineklemek istiyorum

bende olmuyor hıc. magnezyum kullanmadıgım gun dırekt gece sabaha kadar bacaklarıma kramp giriyor sadece. sen kullanıyor muydun magnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…