2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bende olmuyor hıc. magnezyum kullanmadıgım gun dırekt gece sabaha kadar bacaklarıma kramp giriyor sadece. sen kullanıyor muydun magnz?
Bana da kramp giriyor , hep içmiyorum ama kramp girince hemen ertesi gün içiyorum, valla bu kadar takviye iyi mi kötü mü bilmiyorum ya multivitamin , omega 3 , d vit, ve demir hapı düzenli kullanıyorum. Arada da magnezyum

Bana da kramp giriyor , hep içmiyorum ama kramp girince hemen ertesi gün içiyorum, valla bu kadar takviye iyi mi kötü mü bilmiyorum ya multivitamin , omega 3 , d vit, ve demir hapı düzenli kullanıyorum. Arada da magnezyum
bende omega 3 ve multıvıtamn yok

ama şöyle bir durum var 37. den sonra yasak devletin cezası var diye biliyorum
benım doktorum bayram haftasını da tatıl oldugu ıcın sonradan kullanırsın yanmasın dedı ve calısır raporumu 32 haftalıkken degıl 33 ken yazdı 32 ymıs gıbı. ama dedıgın gıbı bıldırıldıkten sonra 37 yı asamıyorsun zaten yasak

heeee şimdi anladım
ne doktorlar var bize gelen doktorlar azarlıyor zeynep kamilde

Hayır kalsiyum kullanıyorum sadece magnezium yazmadı doktor
bana da söylememıstı kullan dıye ben kramp cok gırıyo deyınce mangezyum kullan demıstı. demek bazen sıkayetı söyleyınce verıyolar. ben de multıvıtamın ve balık kullanmak ıstıyorum haftaya gıttıgımde söyleyecegım sorun olur mu dıye

heeee şimdi anladım
ne doktorlar var bize gelen doktorlar azarlıyor zeynep kamilde
zeynep kamıl hemsırlerı de doktorları da cok despotmus dıe duydum ben de sanırım bıkmıslar bu işi yapmaktan :)

ama şöyle bir durum var 37. den sonra yasak devletin cezası var diye biliyorum
O zaman 3 nisan son olsun ona da şükür son ana kadar direniş zorla yani ama napalım, bakalım 27 mart dr randevum var o ne diyecek meraktayım

zeynep kamıl hemsırlerı de doktorları da cok despotmus dıe duydum ben de sanırım bıkmıslar bu işi yapmaktan :)
hiç sorma bacım çok laf söyledi doktor bana şeker yüklemesi yapamadım diye kusmaktan yapamıyorum arkadaş sanki keyfimizden su içemiyorum diyorum abartıyorsun diyorlar

hiç sorma bacım çok laf söyledi doktor bana şeker yüklemesi yapamadım diye kusmaktan yapamıyorum arkadaş sanki keyfimizden su içemiyorum diyorum abartıyorsun diyorlar
orada doğum olacak dımı ?

orada doğum olacak dımı ?
ben öyle planladım ama Allahtan ne olur bilemiyorum çünkü eşim eğer evde olmaz ve yetiştiremezse ambulans evimizin dibindeki lütfü kırdara götürür
ben zeynep kamili şu yüzden istiyorum çok fazla hasta gördükleri ve tam teşekküllü doğum hastanesi olduğu için bide işin maddi tarafı var tabi

Balık bende yeni bitti kan ilaci falan bir tek kalsiyum kaldı.Bu gun doktorla konuşucam ihtiyaç varsa yeni bir şey ekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…