2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın 34+3 olduk geceleri uyumak gerçekten çok zorlaştı sabaha kadar ağrıdan inledim ciddi anlamda şimdiye kadar hiç zorlamamıştı ama artık dayanılmaz oldu hala çalışan arkadaşların Allahım yardımcısı olsun çok zor haftalardayız ama sabır sonu güzel olacak inşallah

evet o acıdan baya guvenlı bır hastane. hayırlısı olsun

kasılmaların başlasa bile anında doğum olmuyormuş ya bence yetişirsin istediğin yere , okumuştum burada duş alıp evden çıkan vs vardı

Bu siteye girmek günden güne zorlaşıyor ya reklamları telefondan kapatamıyorum bile kocaman ekran olarak önüme çıkıyo yazıları zor görüyorum bu kadar berbat olur bi site gerçekten

Bu siteye girmek günden güne zorlaşıyor ya reklamları telefondan kapatamıyorum bile kocaman ekran olarak önüme çıkıyo yazıları zor görüyorum bu kadar berbat olur bi site gerçekten
bir de bende reklamlar yanıp sönüyor bozuk florasan gibi bu yeni çıktı

Ay kadın ne güzel fırt diye doğurmuş darısı başımıza

aynı ben inleye inleye uyumaya çalıştım

Günaydın herkese,

Bu kadar ileri haftalardan bir ben kaldım galiba, 37 bitiyor 38’e giricem çarşamba günü. Mart başında aldım doğum iznini, iyiki öyle yaptım. Az da olsa sancı çıkınca doktor istirahat verdi, evdeyim. Evdeyken sakin. Benim kız hala dönmedi, nasıl normal doğum olacak bakalım. Kafası sağda, ayaklar tepede. Haftaya 3 gün doktorumun randevuları kapalı, ona çok stres oldum çünkü o aralar 38 olucam çarşamba sorucam galiba, ayıp olmaz inşallah. Benim kramp görece az oluyor ama sabahları oluyor tabi. Kaburgam ağrımıyor çok şükür azıcık aşağıya indi. Fakat kasılmalara bağlı kasık ağrısı oluyor sürekli. Böyle çok hafif regl ağrısı gibi, bebeğinde ufak hareketi çok ama büyük hareketleri azaldı, yeri daraldı artık. 3000 kiloyu bir geçmiş olsun da çarşamba, kafam çok rahatlıcak

ay inşallah ya yetişemezsem yolda felan naparım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay yok ayol baya ilk kasılmalardan 1 gün sonra falan sanırım doğum oluyor ekstra bi durum olmazsa, hatta ben kan sulandırıcı kullanıyorum normalde 1 gün önce bırakılması lazım, ben de normal istediğimden doktora demiştim 1 gün öncesinde olduğumu nasıl anlayacağım hani sonuçta bebek haber vermiyor yani , o da ilk kasılmalardan sonra kullanmazsın demişti yani bir terslik olmazsa hepimiz yetişiriz inşallah hastanelerimize

ne güzel ben de artık zaman hızla geçsin istiyorum , çok yoruldum sıkıldım ve çok hevesliyimmmm şuan muayene sıklığı nedir bu haftada?

Selamlar benim de yarin tam 37 haftalik olcak carsamba gunu de kontrolum var cati muayenesi ile normal mi sezeryan mi karari vericez doktorumla, artik gercekten cok az kaldi ama bi yandan hala daha cok varmis gibi geliyo hazir hissetmiyorum dogurmaya ama tabi agirlasmanin yani da bel ve kasik agrilarim var hafif hafif bebisim surekli az kaldigini hissettiriyor

inşallah bacım ya ne bileyim korkuyorum hiç yaşamadım ya

Bir de beni yine strese sokan bir şey daha oldu onu yazmayı unutmuşum,
geçen pazartesi doktora gitmiştim bebiş 10 günde 200 gr almıştı bi sıkıntı yoktu ,
son 3-4 gündür ben kilo vermişim 1 kilo yani önemli değil ama acaba diyorum cidden karnım şişti ve yerim azaldığı için az yemek mi yiyorum, ömrü hayatımda kilo verdiğim için üzüldüğüm ilk ve tek an oldu bu sanırım

aynı ben inleye inleye uyumaya çalıştım
Ay gerçekten tamam son 2-3 haftadır hep ağrılarım oluyordu ama dün sabaha kadar inledim kasıklarımda sanki 8 saat bisiklet sürmüşüm gibi bi ağrı oluyor ve iki gündür sancılarım başladı sürekli doğuruyorum sanıyorum

onlar belli ediyor değil mi hangisini istiyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah sonucu sağlıkla olsun da gerisi önemli değil

canım ama zaten demıyorlar mı vucudun ödem durumuna gore bıle degısıyor o kılo durumu. mesela o zmaan vucudun daha ödemlıdır daha sıstır fazla cıkmıstır kılon. bence tekrarlayan ve barız bır düşüş durumu yoksa hıc sıkıntı etme derim

bakalım birkaç sabahtır hep aynı ben de homini gırtlak yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…