2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu siteye girmek günden güne zorlaşıyor ya reklamları telefondan kapatamıyorum bile kocaman ekran olarak önüme çıkıyo yazıları zor görüyorum bu kadar berbat olur bi site gerçekten
evet ben de sürekli reklam kapatıyorum telefonda da pc de de böyle.nereyı okuyup okumadıgımı anlayamıyorum. içerik olarak aşırı kötü olmaya basladı artık

ne güzel ben de artık zaman hızla geçsin istiyorum , çok yoruldum sıkıldım ve çok hevesliyimmmm şuan muayene sıklığı nedir bu haftada?
Artık her hafta gidiyorum, haftalık oldu. Her muayene de nst var.

Aaa ben sizinle aynı haftadaymışım Benim de aynen böyle Bende hiç hazır hissetmiyorum ya, hep böyle 3 hafta var gibi düşündüm ama aslında artık her an olabilir.

onlar belli ediyor değil mi hangisini istiyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah sonucu sağlıkla olsun da gerisi önemli değil
Hangisini istedigimi ben de bilmiyorum ki shdnsh bi gun diyorum ki tamam ya normal dogal akisinda olsun sonra normal akisin belirsizlikleri beni gerince sezeryan diyip planli bi sekilde olsa daha mi iyi olurdu diyorum en son iste doktoruma biraktim nasil derseniz oyle ilerleyelim diye gun sonunda onemli olan hepimiz icin en sagliklisi nasil olucaksa oyle olmasi

Aaa ben sizinle aynı haftadaymışım Benim de aynen böyle Bende hiç hazır hissetmiyorum ya, hep böyle 3 hafta var gibi düşündüm ama aslında artık her an olabilir.
Evet artik 3 hafta icinde her an olabilir bazen sabirsizlaniyorum hemen saglikla kucagimiza alalim rahatlayalim diye gerci rahatlayamiycaz da asil o zaman basliyo olaylar shdnhs bazen diyorum yok yani 3 hafta icinde kucagimda bebege hazir degilim cok inanilmaz geliyo hala sonucta yapicak bi sey yok dogru zamani ne zamansa saglikla kolaylikla gelsin bebislerimiz

Tünaydın kızlar daha yeni açtım gözlerimi artık geceleri uyumak çok zor bacak ağrısı ve bel ağrısı beni uyutmuyor 36. Haftam bitiyor çarşamba günü tam 37 oluyorum ve kontrol günüm çarşamba doktorum 39 da çatı muayenesi yaparız dedi bana geç gibi geliyo ama vardır bi bildiği heralde son haftalar ne zormuş hiç böyle tahmin etmiyordum bebiş gelmeden önce son kez tek başıma gezerim tozarım diyodum şimdi yemek bile zor yapıyorum

Neren agrıyor tam olarak?

Bu siteye girmek günden güne zorlaşıyor ya reklamları telefondan kapatamıyorum bile kocaman ekran olarak önüme çıkıyo yazıları zor görüyorum bu kadar berbat olur bi site gerçekten
Reklam sorunu yaşaniyormuş yonetici bildirdi duzelticez diye.
Reklam engelleyici programlar yukleye bilirsiniz.

Bebege kavuşma zamanı yaklaşınca böyle oluyor az sabırlı ol canım pek bir şey kalmamış.

hastane cantasına kendımız ıcın havlu koymak gerekıyor mu ?

Ay benimde uykularım kaçıyor bebek ağzımdan çıkmaya çalışıyor heralde karnım taş gibi yamuluyor. Midem sürekli yanıyor bulanıyor. Keyfim yok. Göğüs ucu kremi verdi dr ama almadım ilk oğlumda da catlagim olmadı benim çatlar gibi oldu kendi sütümü sürdüm gectiydi. Bide o kremi sürünce göğüs ucunu uyarmamak gerekiyor rahim kasilmalarini sagliyormus göğüs ucula oynamak.dr kağan kocatepe nin bunla ilgili bir konuşması var dinleyiniz. Hamilelikte gereksiz buluyor.

Ben 35. Haftadan itibaren iki günde bir lansinoh krem ve gümüş kapak kullanıyorum çünkü ilk günden beri göğüs ucum çatlak ve hassas doğumdan sonra sorun yaşamamak için yapıyorum bunu kasılmaya sebep olduğunu bilmiyordum tedirgin oldum şimdi

Benimde perşembe çatı muayenem var hadi bakalım

Ay aynı ben ya eşimde uzakta sezeryan olursa planlı olur gelir diyorum önceden normal olursa ya yetiişemezse felan o belirsizlik yoruyor ençok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…