2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biberon, emzık vs aldıklarımı kaynatıp sterilize etmek istiyorum. hıc bıberon temızleyıcı ıle yıkamadan dırekt kaynatsam sıkıntı olmaz dımı ?

bir de ek olarak anne bebek bakım cantasını yıkadınız mı ?

Benim plesenta önde o yüzden hep yanlarda hissediyorum önde pek hareket yok
Merhaba benimde plesanta öndee Canımm bebek yüzünü dayıyor oraya dirseğiyle de yüzünü kapıyor bende genelde yanlarda hissediyorum arada yanii günde 24 saatte 10 hareket saydırıyor doktor İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler cümleten tüm hamişlerin bizlerin cümleten bebişleri Çok Aminn

Evet hala dönüyorlar hayret bi şekilde hıçkırıkları bazen sağımda hissediyorum bazen solumda. Gece uyurken eziyorum da rahatsız olup yer mi değiştiriyor diye düşünmeye başladım 34 üm bende

Kan sulandırıcıyı genelde max 36. Haftada bıraktırıyolar sizin doktorunuz neden bu kadar uzun süre tutuyor

Aminn İNŞALLAH cümleten canımm suyuu bol içiyormusun mesela 3 litre olacak şekilde ve kendini aşırı yormamakda gerekiyor İNŞALLAH iyiyle artarak ilerleyeceksindir ALLAH ın izniyle
Insallah canım tam 3 olmasa da dıkkat edıyorum 3 u de zorlayayım

Ben de biberon temızleyıcı aldım onla yıkayıp sonra kaynatcam da neye koycaz cırtcırtlı poşete mı koysam

Ben de biberon temızleyıcı aldım onla yıkayıp sonra kaynatcam da neye koycaz cırtcırtlı poşete mı koysam
Ben hiç temizlemedim ya direkt kaynar suya attım bısı olmaz artık. Neye koyacagımı ben de bilemedim buzdolabı poset koysak o da kimyasal sonuçta nereye kadar dikkat edebiliriz imkansız

Ben hiç temizlemedim ya direkt kaynar suya attım bısı olmaz artık. Neye koyacagımı ben de bilemedim buzdolabı poset koysak o da kimyasal sonuçta nereye kadar dikkat edebiliriz imkansız
Aynen neye koycaz of

Kan sulandırıcıyı genelde max 36. Haftada bıraktırıyolar sizin doktorunuz neden bu kadar uzun süre tutuyor
Hatta benim doktor dogum sonrası da 1 ay devam ettirecek bende pıhtı atmasın diye inanın bilmiyorum ama bu 2. Doktorum ikisi de aynı şeyi söylemişti

Amiin şuan sağ yanımda resmen bir bacak vardı baldır çok değişik ya

Bende de hıçkırıklar hep popomda hissediyorum yani altta

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, hastaneye götürcek misiniz? Şimdiden yıkasak yine kokar bence ya

Amiin şuan sağ yanımda resmen bir bacak vardı baldır çok değişik ya
MAŞALLAH SUBHANALLAH kuzucuğaa ben kafası nerede vs ellee hiç denemedim bakmayı Ultrasonda yüzünü göremiyoruz plesanta öndee mesela ama elimle hiç eli ayağı nerde anlamıyorum canımm İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…