Merhaba benimde plesanta öndee Canımm bebek yüzünü dayıyor oraya dirseğiyle de yüzünü kapıyor bende genelde yanlarda hissediyorum arada yanii günde 24 saatte 10 hareket saydırıyor doktor İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler cümleten tüm hamişlerin bizlerin cümleten bebişleri Çok Aminn
Şuan 34+ 4 üm , bu zamana kadar bebiş hep sağımdaydı yani sanırım sırtı ordaydı hep sertliği orda hissederdim haftalardır. Bugün kalktığımdan beri sola geçti ay bu haftada dönmesi normal mi acaba resmen sağım boşaldı solum sertleşti hareketleri orda hisseder oldum
Evet hala dönüyorlar hayret bi şekilde hıçkırıkları bazen sağımda hissediyorum bazen solumda. Gece uyurken eziyorum da rahatsız olup yer mi değiştiriyor diye düşünmeye başladım 34 üm bende
ay yok ayol baya ilk kasılmalardan 1 gün sonra falan sanırım doğum oluyor ekstra bi durum olmazsa, hatta ben kan sulandırıcı kullanıyorum normalde 1 gün önce bırakılması lazım, ben de normal istediğimden doktora demiştim 1 gün öncesinde olduğumu nasıl anlayacağım hani sonuçta bebek haber vermiyor yani , o da ilk kasılmalardan sonra kullanmazsın demişti yani bir terslik olmazsa hepimiz yetişiriz inşallah hastanelerimize
Aminn İNŞALLAH cümleten canımm suyuu bol içiyormusun mesela 3 litre olacak şekilde ve kendini aşırı yormamakda gerekiyor İNŞALLAH iyiyle artarak ilerleyeceksindir ALLAH ın izniyle
Aminn İNŞALLAH cümleten canımm suyuu bol içiyormusun mesela 3 litre olacak şekilde ve kendini aşırı yormamakda gerekiyor İNŞALLAH iyiyle artarak ilerleyeceksindir ALLAH ın izniyle
Ben hiç temizlemedim ya direkt kaynar suya attım bısı olmaz artık. Neye koyacagımı ben de bilemedim buzdolabı poset koysak o da kimyasal sonuçta nereye kadar dikkat edebiliriz imkansız
Ben hiç temizlemedim ya direkt kaynar suya attım bısı olmaz artık. Neye koyacagımı ben de bilemedim buzdolabı poset koysak o da kimyasal sonuçta nereye kadar dikkat edebiliriz imkansız
Merhaba benimde plesanta öndee Canımm bebek yüzünü dayıyor oraya dirseğiyle de yüzünü kapıyor bende genelde yanlarda hissediyorum arada yanii günde 24 saatte 10 hareket saydırıyor doktor İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler cümleten tüm hamişlerin bizlerin cümleten bebişleri Çok Aminn
Evet hala dönüyorlar hayret bi şekilde hıçkırıkları bazen sağımda hissediyorum bazen solumda. Gece uyurken eziyorum da rahatsız olup yer mi değiştiriyor diye düşünmeye başladım 34 üm bende
MAŞALLAH SUBHANALLAH kuzucuğaa ben kafası nerede vs ellee hiç denemedim bakmayı Ultrasonda yüzünü göremiyoruz plesanta öndee mesela ama elimle hiç eli ayağı nerde anlamıyorum canımm İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz cümleten