2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamılton v2 aldım ıcıne de baby plus puset oturtuluyor o sekılde kullanırım cokta hafıfler begendım puset otoya da sabıtelnıyor

benim aldığım yerde yoktu ya ayrı ayrı satılıyordu
bu dımı senınkı ? soru cvp baktım da puset dahıl dıyor. fıyatı pahalıymıs ama ben hangi ürünü secersem 2. el alacagım.

Eklentiler

• 1710837251053.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 56
Ben hamılton v2 aldım ıcıne de baby plus puset oturtuluyor o sekılde kullanırım cokta hafıfler begendım puset otoya da sabıtelnıyor
ona da bakayım.

bu dımı senınkı ? soru cvp baktım da puset dahıl dıyor. fıyatı pahalıymıs ama ben hangi ürünü secersem 2. el alacagım.
Bagi Neo 2 Bebek Arabası Greyson | Vip Bebek benimki bu , ne fark var dersen bilmiyorum inan sanırım biri 2022 üretimi biri 2023 ben babymall'dan almıştım aralıkta 10 bindi pusette maxi cosi o da 3-4 bin di sanırım. 2. el temiz bulursan mantıklı ama ben 2. el baktığımda yani o kadar pahalı ki sıfır ile arasında 1-2 bin oynuyordu, o yüzden sıfır aldım.

nesilsah önemsediğim şeyler:
hafif olması
kolay katlanması
içinde tüm aparatların olması (yağmurluk , ayak örtüsü ve puset aparatı)
çift yönlü olması
uzun süre kullanılabilmesi
bunlardı yani

cok guzel ben de bı bakacam detay vıdeolarına

Merhaba kızlar bende hep okuyorum ama çok yazmıyordum artık baya azaldık malesef 2 sayfa okuyorum bitiyor bende yazıyım dedim .
37+6 yarın 38 olacağım. Çok heyecanlıyım korku panik hepsi bir arada .Allah hepimize sağlıkla, hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin inşallah. Şimdilik ağrım, sancım yok. Bir aksilik olmazsa inşallah normal doğum olacak şimdilik böyle:)

ne güzel az kalmıs, sağlıkla gelsın bebişin insalah

Ben büyük oğlumdan kalan Joie Chrome bebek arabasini kullanacağım. Oğlumda fazla dışarı çıkmamıştık pusetle kullanmamıştım bebek arabasını. Ama suan abi de 1.sinif olduğu icin bebekle cok cikariz diye dusunerek Joie Gemm puset de aldim.

Ay ne güzel bunca yıl temiz saklamışsınız vallahi büyük şans bence böyle abiden abladan eşya kalması

Bu arada bebegim hala yoğun bakimda bugun 9.gun.
Bugun 3.kademeden 1.kademeye gecirmisler. Ben de bugun anne oteline gidiyorum. Emzirme ve bakımını ben yapicam.
Hala kuvoz icine oksijen veriliyor ama cihazlardan ayirdilar. Bugün beşiğe alip takip edilecek. Eger bir sorun görülmezse yarin veya persembe cikarir diye umuyorum.

Ay ne güzel bunca yıl temiz saklamışsınız vallahi büyük şans bence böyle abiden abladan eşya kalması
Aslında başka çocuk düşünmüyordum ve her cogu seyi de elden çıkarmıştım.
Sadece büyük parçalar iste bebek arabasi, oto koltuğu, mama sandalyesi ve vermeye kıyamadığım hatıra kalsin dediğim birkaç kıyafet kalmıştı.
Büyük parcalari iyi ki vermemisim suan o kadar pahali ki her sey. İki cocuga yetismek oldukca zorlaştı.

Çook sevindim mutlaka yaz bize de , bakımını emzirmesini senin yapman bile hem sana hem bebişine moral olacaktır bu moralle daha hızlı toparlanır bence

banada saolsun kaynım puset ve arabayı verdi küçük kaynım büyük eltimden hiç birşey gelmedi hoş aramayan kadın eşya mı verir bak yine nefret doldum

rabbim şifa versin şu mübarek günlerin hatrına Allahım inşallah

ayy ne guzel cok az kalmıs gozunaydın :) bir an once kucagınıza alıp evınıze gidersiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…