2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür, toparlıyor demekki minnoş. İnşallah hayırlısıyla bugün besleyip bakımını yapıp en kısa zamanda eve götürürsünüz Aileniz de gelmiştir herhalde yanınıza.

Grup nisan anneleri olamadan yok oldu bitti ya
doğumlar baslayacak ya yakında cok merak edıyorum sürecleri, herkesın yasadıgı da ayrı bır tecrube oluyordu sonucta bırbırımıze

doğumlar baslayacak ya yakında cok merak edıyorum sürecleri, herkesın yasadıgı da ayrı bır tecrube oluyordu sonucta bırbırımıze
Evet bende merakla aylardır bunu bekliyordum nazara geldik biz kalanlar anlatırız artık sırasıyla inşallah

Evet bende merakla aylardır bunu bekliyordum nazara geldik biz kalanlar anlatırız artık sırasıyla inşallah
İnsan üzülüyor, böyle bir zamanda kayıp hissediyor. Her gün bakardım, gene bakıyorum ama eskisi gibi içimden gelmiyor, alışmıştık sonuçta.

İnsan üzülüyor, böyle bir zamanda kayıp hissediyor. Her gün bakardım, gene bakıyorum ama eskisi gibi içimden gelmiyor, alışmıştık sonuçta.
Evet bende aynı şekilde demoralize oldum günde iki üç sohbet anca oluyor nerde o 1 saat bakmadığımızda 2-3 sayfa biriken konuşmalar

Bayram tatili de 9 gün oldu ohh tam 38. Haftama denk geliyor doktorlar da 9 gün tatil yapar mı acaba

Son düzenleme:
Bayram tatili de 9 gün oldu ohh tam 38. Haftama denk geliyor doktorlar da 9 gün tatil yapar mı acaba
Canım o herzamsn oldugu gibi kamuya tatil. Yani özel sektör calısanları 1,5 gün calısacak izin kullanmazlarsa. Özeldeyse doktorun calısıyor

Canım o herzamsn oldugu gibi kamuya tatil. Yani özel sektör calısanları 1,5 gün calısacak izin kullanmazlarsa. Özeldeyse doktorun calısıyor
Evett özelde , ay inşallah öyledir, tatil yapacaksa da izmirden uzaklaşmaz inşallah

Ben yarın kontrolde sorucam, benim doktor da haftaya 4 gün yok, benim de 37’nin sonu ve 38’İn başı. Bayramda normalde son gün ama bence o kadar beklemicek. 36’dan beri ağrı, sancı oluyor bende.

Ben yarın kontrolde sorucam, benim doktor da haftaya 4 gün yok, benim de 37’nin sonu ve 38’İn başı. Bayramda normalde son gün ama bence o kadar beklemicek. 36’dan beri ağrı, sancı oluyor bende.
off nası bi aya denk geldik ya

Kızlar şimdi bu bayram tatili 9 gün oldu ya biz çalışanlar analık izni için rapor almıştık ben bu 9 günün ordan düşmesini istemiyorum nasıl olacak bu bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…