2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, hastaneye götürcek misiniz? Şimdiden yıkasak yine kokar bence ya
Vallahı yıkadım kaynattım cırtcırtlı posete koycam kurutup Allah a emanet napım bılemedım baska

Ben hiç temizlemedim ya direkt kaynar suya attım bısı olmaz artık. Neye koyacagımı ben de bilemedim buzdolabı poset koysak o da kimyasal sonuçta nereye kadar dikkat edebiliriz imkansız
Ben biberon temizleyicisi ile kaynattım önce sonra iki tur elimde durulayıp tekrar temiz suda kaynattım sabahtan akşama kadar kurumasını bekledim temiz havlu üstünde kuruyunca da buzdolabı poşetine koydum ağzını bağladım valla, hastane valisine atıcam şimdi çok fazla inceleyince de paranoyak oluyo insan neye koyup bekletsem bilemedim bende

Kesknlkle katılıyorum sonu yok bunun. Belli bir zamandan sonra yere düşecek öyle bi sudan gecırıp tekrar agzına vericcez emziği ondan cok pimpiriklenip kendimizi yıpratmaya gerek yok, sürec uzun

Hatta benim doktor dogum sonrası da 1 ay devam ettirecek bende pıhtı atmasın diye inanın bilmiyorum ama bu 2. Doktorum ikisi de aynı şeyi söylemişti
Anladım doktorlar bizden daha iyi bilirler tabi ki:) sizin durumunuz için böylesi doğrudur Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Anladım doktorlar bizden daha iyi bilirler tabi ki:) sizin durumunuz için böylesi doğrudur Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ben genetikte test yaptırmıştım muhtemelen sonucuma göre verdiler kararı, 3 gende mutasyon çıkmıştı

bebek arabası almadım hala, seçemiyorum asla

yok canım hıc denemedım. prego mios dusunuyordum ama onda da yorumlar 6 ay sonrası ağırlastıgı yönünde. sen ne aldın ?
bagi neo 2 aldım, yanına da maxi cosi ana kucağı aldım, adaptörü falan her şeyi içindeydi bebek arabasının hem hafif de bir şey, katlaması vs çok rahat. ilk 6 ay ana kucağıyla kullanıcaz işte bakalım inşallah bebiş de sever

bagi neo baktım da puseti var ıcınde. ekstradan neden aldın ana kucagı acaba =

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…