Kızlar bende 35 artı 1 deyim ama bu ara böyle yatacak kadar adet agrısı gibi agrım oluyor dinlenince biraz hafifliyor benle bir olup bu durumu yaşayan var mı aslında birde kızım var ama 40 haftada dogdu ve hic sancı olmadi oyüzden bi bilemedim
Kızlar bende 35 artı 1 deyim ama bu ara böyle yatacak kadar adet agrısı gibi agrım oluyor dinlenince biraz hafifliyor benle bir olup bu durumu yaşayan var mı aslında birde kızım var ama 40 haftada dogdu ve hic sancı olmadi oyüzden bi bilemedim
Ben 34 de ve 35 de yaşadım aynı durumu şu an 37 deyim ağlayacak kadar ağrım oluyodu doktora gittiğimde enfeksiyon dedi fitil ve saşe verdi onlar iyi geldi biraz bence hafife alma doktora git mutlaka
Valla bende aynen 36’dan beri böyleyim. Hatta geçen hafta ağrıdan acile gittim, nst’de 60 sancı çıktı hem de 5-6 tane vardı. Bir tane de 80 vardı, doktor normal dedi. 1 haftadır böyleyim, daha doğurmadım çok şükür
Valla bende aynen 36’dan beri böyleyim. Hatta geçen hafta ağrıdan acile gittim, nst’de 60 sancı çıktı hem de 5-6 tane vardı. Bir tane de 80 vardı, doktor normal dedi. 1 haftadır böyleyim, daha doğurmadım çok şükür
Benimde ağrım oluyor 32 den beri şuan 34 oldum. İdrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı. İlaç kullandım ama geçmedi sanırım. Çünkü wc den sonra ağrım daha fazla oluyor. Bu hafta tekrar gideceğim muhtemelen idrara bakacak son aylarda oluyormuş enfeksiyon ihmal etmemek lazım
Çook sevindim mutlaka yaz bize de , bakımını emzirmesini senin yapman bile hem sana hem bebişine moral olacaktır bu moralle daha hızlı toparlanır bence
Çok şükür, toparlıyor demekki minnoş. İnşallah hayırlısıyla bugün besleyip bakımını yapıp en kısa zamanda eve götürürsünüz Aileniz de gelmiştir herhalde yanınıza.
Çok sağolun iyi dilekleriniz icin hanımlar Allah razi olsun
Bugün anne otelinde kalıyorum. 3 saatte bir yanina girip altını değiştirip emziriyorum. Varsa buharını veriyorum. Bu bile öyle iyi geldi ki
Hemşire iki göğsü de emzir bosaltsin dedi ama tek taraf boşalmadan doyuyor bebişim. Baştan hiç sütüm gelmemişti. Suan akıyor bile Allah'a şükürler olsun
Sizlere de şiddetle tavsiyem Bestlak damlayi muhakkak alin. Bir de hastane çantanıza sıcak su torbası koyun göğüslere sıcak kompres için. Gelmeyen sütümü bu damla ve sicak su kompresi getirdi
Bebek için de dr antibiyotigi 10 güne tamamlatmak için bekletiyor. Ciğerler iyi durumda. Kan degerleri normal. Kuvozden çıkarıp besige aldilar çok şükür
Bebek için de dr antibiyotigi 10 güne tamamlatmak için bekletiyor. Ciğerler iyi durumda. Kan degerleri normal. Kuvozden çıkarıp besige aldilar çok şükür
Bende 34+5im inanılmaz kasık ağrım var zor yürüyorum minik adımlar atabiliyorum yani bu kadar ağrı için erken gibi geliyor bilmiyorum ama ağlayasım geliyo halime
Kızlar şimdi bu bayram tatili 9 gün oldu ya biz çalışanlar analık izni için rapor almıştık ben bu 9 günün ordan düşmesini istemiyorum nasıl olacak bu bilgisi olan var mı
Kimi soruyorsunuz? Ashley, afra, liyakat, gamgusar falan yok artık. Ay valla hiç sormayın, bizim grubun büyük kısmı banlandı. Önce 3 kişiye tek ayak cezası ile başladı. Sonra işte birçok kişi yazdı, itiraz etti falan ve anladığım kalıcı ban yedi. Tam sebep ne bilmiyorum, siteye o kadar hakim değilim. Tam anlamadım. Bizde merak ediyoruz diğer kızlara noldu. Biz kalanlar da çok bir yorum yapmayanlar olduk.
Kimi soruyorsunuz? Ashley, afra, liyakat, gamgusar falan yok artık. Ay valla hiç sormayın, bizim grubun büyük kısmı banlandı. Önce 3 kişiye tek ayak cezası ile başladı. Sonra işte birçok kişi yazdı, itiraz etti falan ve anladığım kalıcı ban yedi. Tam sebep ne bilmiyorum, siteye o kadar hakim değilim. Tam anlamadım. Bizde merak ediyoruz diğer kızlara noldu. Biz kalanlar da çok bir yorum yapmayanlar olduk.