2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Üzüldüm kızlara kalıcı ban yemeleri hiç iyi olmadı şimdi bende ban yemeden çok konuşmayım

anne oteli ne canım ılk kez duydum. damlayı cok kısıden duydum muhakkak almak gerekıyor haklısın. bol su ıcmek ve proteın agırlıklı beslenmek cok ıyı glıyormus süt gelmesı için.

Kızlar şimdi bu bayram tatili 9 gün oldu ya biz çalışanlar analık izni için rapor almıştık ben bu 9 günün ordan düşmesini istemiyorum nasıl olacak bu bilgisi olan var mı
canım işte ben dusmemesı ıcın 32 hafta raporumu doktoruma 33. haftada yazdırdım 32 ymıs gibi. cunku 9 gun 9 gundur sonrasında kullanmak ıstedım. sırket zaten tatıl edıyor 9 gunu bosa yanmasın dedım. ama sen 32 hafta raporunu aldıysan zamanında artık yapamazsın diye düşünüyorum.

Ay grup biraz hareketlenmiş sanki, yeni gelenler hoşgeldi
Yanlıs kısıyı etıketmlemısım pardon ama ashley de etıketlenmıyor tabı
Benim de en merak ettiğim şeyler bunlar, nişanı gelenler vardı veya nisan başı tarihli olan arkadaşlar acaba doğum yaptılar mı kendileri bebişleri iyiler mi

Ben genelde ofiste bilgisayar başında olduğumdan o listeyi güncellemeye talip olabilirim, kimi etiketlemem gerekiyor? en azından güncel bilgileri görelim

Pekii hastane süsleme vs öyle şeyler yapacak ya da yaptıracak mısınız?
Bana hep gereksiz gelmiştir ama çok yakın arkadaşımın doğumunda ben eşim ve onun eşi balonları kendimiz şişirirp ufak bi süsleme yapmıştık, acaba diyorum
şöyle bir şey alıp kapıya içeriye vs az bi süsleme yapmak mantıklı mı? Yoksa cidden amaaan doğur kızım sağlıkla gerisini boşver kafasında olmak mı lazım
Hani bi video vardı kız yeni doğum yapmış bitiklerde ama ailesi herkes odaya doluşmuş süsler içinde börek çörek yiyen , sonra ona dönmeyeyim

yaa cok guzelmıs ben bunları organızasyon sırketı yapıyor sanıyordum hazır mı satılıyormus ? benım hastane süslemeye izin vermiyormuş cok sacma. ama bu balon setinden almak ısterdım önünde foto cekılmek ıcın. cok abrtmayı sevmıyorum ben de acıkcası.

Evet evet, baya her şey var ya bu parti malzemeleri ile alakalı , daha az adetli daha uygunları da var, ben de o zaman önce hastaneye sorayım sonra alayım

Hediye olarak şu sabunlar hosuma gitti 40-50 tane yaptırayım diyorum. Bir de çıkolata kutusu yaptırıırm 1 tane . Siz karar verdiniz mi?

Ben genelde ofiste bilgisayar başında olduğumdan o listeyi güncellemeye talip olabilirim, kimi etiketlemem gerekiyor? en azından güncel bilgileri görelim
Admine mesaj atıp benı grubun sorumlusu yapar mısın dıyebılırsın canım

Bebek yogun bakimdayken eger anne sürekli yanina girip emzirecekse hastanede annelerin kaldığı bi oda var oraya aliyorlar. Dun gece orada kaldik. Bugün anne bebek uyum odasına alındık. Bebek de yanimda artik. Büyük ihtimalle yarin taburcu olacağız.
anne oteli ne canım ılk kez duydum. damlayı cok kısıden duydum muhakkak almak gerekıyor haklısın. bol su ıcmek ve proteın agırlıklı beslenmek cok ıyı glıyormus süt gelmesı için

Cilt kurumalarım arttı çatlıcam mı lieraclar boşa mı gideceeeeek

Oy masallah canım cok sukur annişler bebisinden hic ayrılmasın saglıklıca ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…