Bebek yogun bakimdayken eger anne sürekli yanina girip emzirecekse hastanede annelerin kaldığı bi oda var oraya aliyorlar. Dun gece orada kaldik. Bugün anne bebek uyum odasına alındık. Bebek de yanimda artik. Büyük ihtimalle yarin taburcu olacağız.
şdiddetle tavsıye ederım bıraz pahalı ama sürdükten sonra 4 gun en az nemlı tutuyor, suana kadar hıc çatlama olmadı bende hemde sadece haftada 1 ya da 2 kez kullanıyorum
Bende 34+5im inanılmaz kasık ağrım var zor yürüyorum minik adımlar atabiliyorum yani bu kadar ağrı için erken gibi geliyor bilmiyorum ama ağlayasım geliyo halime
Benimde ağrım oluyor 32 den beri şuan 34 oldum. İdrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı. İlaç kullandım ama geçmedi sanırım. Çünkü wc den sonra ağrım daha fazla oluyor. Bu hafta tekrar gideceğim muhtemelen idrara bakacak son aylarda oluyormuş enfeksiyon ihmal etmemek lazım
Benim idrar vs kültürde almıstı dr da tuvaletle alakalı değil öncesi veya sonrasında değil böyle gün içinde gün aşırı karnımda sertlesmeyle agri oluyor sanirim yalancı sanci dedikleri