2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cilt kurumalarım arttı çatlıcam mı lieraclar boşa mı gideceeeeek
benim de aynı , yani sabah lierac sürüyorum öğlen çöl gibiyim, ve kremin üzerinde günde 1 kez yazıyor ondan badem yağı ile falan takviye yapıyorum

tamamdır Mune 'ye mesaj attım, yakın zamanda düzenleme isteğim kabul olur diye düşünüyorum.

Çok şükür bebisle anne bebek uyum odasına alindik canim
canımm seni ekledim 37+4 ve Muhammet olarak

Başka doğum tarihi belli olan , veya doğum yapan arkadaşlarım beni etiketlerseniz ben listeye eklerim isimleri tarihleri.

Ben gündüz lierac akşam mustelanın çatlak yağını sürüyorum, iyi geliyor. Fiyatı da iyiydi.
peki doğumdan sonra da sürecek miyiz yağ sizce ya, benim Lierac az kaldı acaba bir kutu daha alsam mı muallakta kaldım

ay muhtesem bır haber valla. gözünaydın

ay inşallah ya , resmen pul pul göbeğim kollarım vs
şdiddetle tavsıye ederım bıraz pahalı ama sürdükten sonra 4 gun en az nemlı tutuyor, suana kadar hıc çatlama olmadı bende hemde sadece haftada 1 ya da 2 kez kullanıyorum

Eklentiler

• 1710932910558.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 60
Bende 34+5im inanılmaz kasık ağrım var zor yürüyorum minik adımlar atabiliyorum yani bu kadar ağrı için erken gibi geliyor bilmiyorum ama ağlayasım geliyo halime
Benim çatı ağrım çok oluyor özellikle yatakta dönerkenki acı anlatılmaz

Benim idrar vs kültürde almıstı dr da tuvaletle alakalı değil öncesi veya sonrasında değil böyle gün içinde gün aşırı karnımda sertlesmeyle agri oluyor sanirim yalancı sanci dedikleri

Hediye olarak şu sabunlar hosuma gitti 40-50 tane yaptırayım diyorum. Bir de çıkolata kutusu yaptırıırm 1 tane . Siz karar verdiniz mi?
ay bence çok şeker, ben de böyle şeyler yaptırdım tanıdığımıza, içine şeker çikolata vs koyacağım.
minik kesecikler.

peki doğumdan sonra da sürecek miyiz yağ sizce ya, benim Lierac az kaldı acaba bir kutu daha alsam mı muallakta kaldım
Benım aldıgımla su an arasında 3 kattan fazla fark var lierac asırı zamlandı 2 tane almıstım yetti gerçi son anlarını yasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…