2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benım aldıgımla su an arasında 3 kattan fazla fark var lierac asırı zamlandı 2 tane almıstım yetti gerçi son anlarını yasıyor
siz meme ucu kremı var ya emzırme dönemınde kullanılan ondan 1 taane mı aldınız ? acaba . yi alsam mı ?

Benim raporum 32 de verdi doktor tam ama doğum öncesi rapor verdi doğum tarihim sata göre 10 nisan yani 10 Nisan'dan sonra bidaha rapor yazacaklar ya 10 nisan da bayramın birinci günü sanırım ikinci raporu yazarken nasıl bir şey yapabilir acaba

Bildiğim kadarıyla orada ekstra bişi yapamıyor çünkü yasal olarak 37 hafta aşılamaz. Rapor alsan o haftayı ?

peki doğumdan sonra da sürecek miyiz yağ sizce ya, benim Lierac az kaldı acaba bir kutu daha alsam mı muallakta kaldım
Doğum sonrası için lierac’ın bir ürünü daha var, çatlak serumu galiba adı. Benim biter yarısından az kaldı, ona geçicem sonra.

Helllooo herkese bugun kontrolumuz vardi 37+1 2850 gr hep 1 hafta onden gidiyorduk 1 hafta geriye dusmusuz ama doktorumuz bi sorun olmadigini soyledi, suyumda biraz azalma vardi ama normal seviyelerdeymis suan icin yine de haftaya carsamba kontrolde sinira dusmus olursa sezeryana alirim bekletmem nolur nolmaz ac gel dedi bunun disinda suan tam dogum pozisyonunda degiliz buna da haftaya tekrar bakip donmemis olursa sezeryan planlamasini o hafta icin yapicaz, bir de cati muayenesi yapildi yani oyle can yakan bi sey degildi aslinda ama yine de tatsiz bir an diyebilirim

Ben sag tarafıma pek yatamıyorum ancak sol tarafa uyuyunca rahat ediyorum bu aralar sizde öylemisiniz?Ve dönüncede sagima soluma agrilar oluyor artik ani haraketler yapamiyorum.

Bugüne kadar hiç çatlamamıştım bende çok seviniyordum ama taa ki aynada göbeğimin alt tarafını görene kadar kremler yağlar her şeyi yaptım ama yine de sona doğru çatladım şimdi doğumdan sonra karnım inerken çatlamaması için ne yapmalıym onu düşünüyorum bende

Ben sag tarafıma pek yatamıyorum ancak sol tarafa uyuyunca rahat ediyorum bu aralar sizde öylemisiniz?Ve dönüncede sagima soluma agrilar oluyor artik ani haraketler yapamiyorum.
zaten sağ tarafa yatma demişti doktor bana, oradan geçen damar mı bir şey bebeği besliyormuş, sola yat demişti, ama sola yatmaktan felç kalıcam ben de mahvoldum her yerim ağrıyor

Çatı muayenesi kabusum oldu gece rüyalarıma giriyor yaptırmadan geçmicek belli ki deli gibi korkuyorumm hala

Benım aldıgımla su an arasında 3 kattan fazla fark var lierac asırı zamlandı 2 tane almıstım yetti gerçi son anlarını yasıyor
benim de öyle işte ama şu nesilsah 'ın söylediğini alayım bari sonrasında da çatlamıyım o götürür baya, sonra da normal vücuda sürerim, lierac jel gibi yani nemlendirme için de kullanılmaz sonrasında bi işe yaramaz

acaba çatı muayenesi tetikleyici bir şey mi ben de onu meraktayım, açılmayı vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…