Kizlar hani bebekler kisa kisa uyuyo ya kucakta uyuyo koyuyoruz uyaniyor. Yada memede mamada uyuyo kokuyoruz uyaniyor. Bu uykular normal uyku yerine geciyomu yaa imkansiz bu kadar ayık olmasi
Valla ben zombi gibi geziyorum kimse inanmıyordu bana, eşim, kayınvalidem, görümcelerim bir gün geldiler de gördüler.
Kayınvalidem diyorki anamızı ağlattı bugün shsjdjd
Bir de benim annem yanımdaydı 40 gün, yok senin annen yanındaydı en azından biz tek başımıza büyüttük falan diyorlardı yatsın uyusun ben de büyüteyim tek başıma ama tek el tek kolla hangi birine yetişelim
Gece esim oyleydi 40 dakka oyaladi saatlerdir ben bakiyorum uyuyim az diyo herkes bana diyo ki bebek uyudukca sende uyu ben gunduz uyuyamiyom ki gecede bu uyumuyo gozlerimin alti hep morr
Valla ben zombi gibi geziyorum kimse inanmıyordu bana, eşim, kayınvalidem, görümcelerim bir gün geldiler de gördüler.
Kayınvalidem diyorki anamızı ağlattı bugün shsjdjd
Bir de benim annem yanımdaydı 40 gün, yok senin annen yanındaydı en azından biz tek başımıza büyüttük falan diyorlardı yatsın uyusun ben de büyüteyim tek başıma ama tek el tek kolla hangi birine yetişelim
Geç oldu biraz ama kilot korse kullanıyorum ben. Daha kullanışlı oluyor. Normal çamaşırın beli sıkı olanı. Öteki türlü bel korselerini tak çıkar uğraşılmıyo bence.
Gece esim oyleydi 40 dakka oyaladi saatlerdir ben bakiyorum uyuyim az diyo herkes bana diyo ki bebek uyudukca sende uyu ben gunduz uyuyamiyom ki gecede bu uyumuyo gozlerimin alti hep morr 
Bende hemde esime kestirdim yamuk yumuk ama olsun hepsi gecicek yine kuafore gidicez uyucaz rahat rahat yemegimizi yicez hemde hepsini yavrularla yapicaz insaAllah canlari saolsun ömürleri guzel olsun saglikli olsunlar hepsi gecicek insaAllah