Bende hemde esime kestirdim yamuk yumuk ama olsun hepsi gecicek yine kuafore gidicez uyucaz rahat rahat yemegimizi yicez hemde hepsini yavrularla yapicaz insaAllah canlari saolsun ömürleri guzel olsun saglikli olsunlar hepsi gecicek insaAllah
Evet doğru söylüyorsun. Ben de dün onu yapmaya çalıştım. Bu sefer de emdikten sonra uyumuyor. Öbür türlü en azından memedeki uykuyu devam ettirebiliyorsunuz. Ya bir de memede uyuyor ya sonra gaz çıkarırken uyanıyor. Ben arada o yüzden gaz çıkarmadan uyutuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Gece esim oyleydi 40 dakka oyaladi saatlerdir ben bakiyorum uyuyim az diyo herkes bana diyo ki bebek uyudukca sende uyu ben gunduz uyuyamiyom ki gecede bu uyumuyo gozlerimin alti hep morr
Evet doğru söylüyorsun. Ben de dün onu yapmaya çalıştım. Bu sefer de emdikten sonra uyumuyor. Öbür türlü en azından memedeki uykuyu devam ettirebiliyorsunuz. Ya bir de memede uyuyor ya sonra gaz çıkarırken uyanıyor. Ben arada o yüzden gaz çıkarmadan uyutuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bazen uyuyo cok sasiriyom bazen uyumuyo . Dun gece 5ten sonra sallayarak uyuttum cok zordu . Oglene kadar uyudu uyandi doyurdum yine uyudu. Gunduz uyutmamak lazimmis ama insan kiyamiyor
Bende valla baktık emerken çok derin uyudu gaz çıkarmadan yatırıyorum gaz çıkartırsam uyanıyo her şey başa sarıyo. Rahat görünüyo demek ki gazı yok diyip yatırıyorum bazen kendi çıkartıyo utandırıyo beni
Evet kızlar klima sizce çarpar mı bebeği bir de bu sıcaklarda nasıl giydirmemiz lazım benim bebişin ayakları hep soğuk kafam karışıyor üşüyor mu sıcaklıyor mu diye
Evet kızlar klima sizce çarpar mı bebeği bir de bu sıcaklarda nasıl giydirmemiz lazım benim bebişin ayakları hep soğuk kafam karışıyor üşüyor mu sıcaklıyor mu diye
Bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benimki her emmeden sonra yapıyor biraz fazla geldi sanki bu kilo almayacak gibi geliyor bu kadar yaptığı için normal mi acaba
Bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benimki her emmeden sonra yapıyor biraz fazla geldi sanki bu kilo almayacak gibi geliyor bu kadar yaptığı için normal mi acaba
Kaç günlük bebeğiniz?
İlk zamanlar benim de öyleydi mamadan sonra azaldı kakası
1 haftadır mamayı bıraktım yine arttı
Günde 2 3 kez yapıyor normal bence
Ben solgar ın hapını içiyorum arada bir bestlak damla kullanıyorum
Isırgan otu çayı ve bol bol su ve komposto
Bir de tahin pekmez 2 3 günde bir
Ben memnunum artıştan mamayı bıraktım çok şükür