Ben ince pamuklu bi corap giydiriyorum uzerinde ince askili zibin var sadece. Ayaklari üşürse gazı sancısı olur korkuyom valla klima falanda açıyoruz cikarmam coraplari.
Bende çorap giydirmiyorum. Ev aşırı sıcak zıbınla duruyo sadece. Çok sıcaklarda çok bunalıyo terliyo. Çorap giydirsem daha da bunalır diye giydirmiyorum. Hergün duş aldırıyorum artık. Boynu çok kirleniyo mu nedir özellikle o bölgeyi güzel yıkıyorum. Bide bana doktorum sen ne giyiyosan 1 kat fazlasını giydir demişti ama havalarda çok sıcak bide doktorum çok kalın giydirme sıcaklarda isilik olursa toparlanması çok zor dedi
Bıyık ve çene bölgesi morarması nefes alamadığında oluyo anlık süt kaçınca boğazına tıkanıyo hemen oralar morarıyo ama sizde öyle bi durumda yoktur yıkanırken tıkanmaz sonuçta kendisini sıkıyo olabilir
Yalnız her seye karşı teyzeler gibiyim
Benım oda 26 ya anca dusuyor zaten sıcak ortmuyorum klıma vurmayan tarafta park yatak
Klima bana vuruyor hasta oldum
Çok sık giremiyorum. Yazılanları okudum. Şöyle bir bebemi düşündüm. Atak haftasında mı bilemiyorum. 51 günlük oldu bugün. Bir haftadır uykuya direniyor. Gözü gidiyor pat birden açıyor. Yatağına koyup elini tutuyorum mırıl mırıl uyudu uyuyacak diyorum. Delleniyor sonra kucağa alıp sağ sol ev gezmesi. Dışarı çıkmaya aşırı korkuyorum. Bebek arabasında duran uyuyan bebekli annelere özeniyorum valla arabada bile uykuya zor geçiyor. Normal mi acaba bu durum. Bir de otomobile binince bebekler uyur gazı çıkar derler. Uyuduğu çok nadir oluyor. Bazen mızımdanıyor pusette durmak istemiyor. Tehlikeli biliyorum ama mecbur alıyorum kucağıma normal mi bu da. Yani onunla hiç sosyal olamayacağım için üzülüyorum. Bebek arabasında ağlasa falan panik oluyorum hemen nasıl aşacağım bunu.
Canım bir düzene oturması için daha çok erken şöyle bir dört aydan sonra bebek arabası ve arabada oto koltuğu için kendilerini güvende hissetmeye başlıyorlar üzülme zamanı var