Bencede 1 kiloyu geçer gibi maşallah sınır 600 gram diyorlar bir ayda ama ben biraz tombik olsun istiyorum o yüzden az gibi geliyor nedenseBenimkisi daha aylık kontrole gitmedi ama 3 haftalık kontrolde 850 gram almış iyi dedi doktor muhtemelen 2.ay kontrolünde 1 kiloyu geçkin almış olur
1 ayda mı 2 ayda mı ?Fazlasını atıyo olabilir mi benim bebişte çok emince çıkarıyor biraz biz bugün gittik kontrole 1.400 gram almış iyi dedi dr ama sizede sormak istedim
Az değil alması gerekenden fazla almış hatta ama sizin istediğiniz gibi tombik olcakBencede 1 kiloyu geçer gibi maşallah sınır 600 gram diyorlar bir ayda ama ben biraz tombik olsun istiyorum o yüzden az gibi geliyor nedense
Teşekkür ederim canımGaz sancısını tarif ediyor gibisin canım ayaklarını karnını sıcak tut bebişin aldırabilirsen duş da aldır rahatlar inşallah
1 ayda1 ayda mı 2 ayda mı ?
İnşallah canım umarım düzelir.Canım bir düzene oturması için daha çok erken şöyle bir dört aydan sonra bebek arabası ve arabada oto koltuğu için kendilerini güvende hissetmeye başlıyorlar üzülme zamanı var
Bende aynı şekilde sabah 1-2 saat hiç konuşmadan sadece ihtiyacını gideriyorum çok zorlanıyorum o saatlerde ve sonra vicdan yapıyorum o enerjik şekilde gözümün içine bakıyor çünkü iki kelime edince hıçkırıkla gülmeye başlıyo sonra bende kendime geliyorumKızlar benim gibi bazen kötü hisseden var mı
Gün içerisinde ayıldıktan sonra bebişle oynuyoruz şarkılar söylüyorum tummy time yapıyoruz sohbet ediyoruz hep konuşuyorum onunla
Ama sabah ilk kalktığımda 3 4 saat kendime gelemiyorum yorgunluktan konuşamıyorum bile sessiz sessiz takılıyoruz sonra da diyorum neden enerjik olmadım, onun suçu ne sanki ona küsmüşüm gibi davranıyorum falan diye de kendime kızıyorum ana yorgunluktan kafam düşüyor artık o da o sırada ağlayınca falan istemsizce bir sinir basıyor bana
Aylık ne kadar alması gerekiyo bebeklerin?Bebeğim 1 ayda 670 gr almışama son zamanlarda çok kusuyordu, doktor mama takviyesine yanaşmıyor offf, gastrotuss diye bir şurup yazdı bebişe ve daha bombası, bana günde 5 litre su iç dedi sıcaklardan sütün azalmış olabilir dedi hahahah ay nası 5 litre içebilirim ya
2 saat pışpış yapıp yatağa yatırdığım an gözlerini açınca bana da inanılmaz bir sinir basıyo kendini suçlama insanız duygularımız var ve çook yoruluyoruz ne olursa olsun onun en sevdiği kişi sensinKızlar benim gibi bazen kötü hisseden var mı
Gün içerisinde ayıldıktan sonra bebişle oynuyoruz şarkılar söylüyorum tummy time yapıyoruz sohbet ediyoruz hep konuşuyorum onunla
Ama sabah ilk kalktığımda 3 4 saat kendime gelemiyorum yorgunluktan konuşamıyorum bile sessiz sessiz takılıyoruz sonra da diyorum neden enerjik olmadım, onun suçu ne sanki ona küsmüşüm gibi davranıyorum falan diye de kendime kızıyorum ana yorgunluktan kafam düşüyor artık o da o sırada ağlayınca falan istemsizce bir sinir basıyor bana
Ya zaten çok kusuyo ya ondan iyi gelmez diye korkuyorum hangi mama versem bilemedim tavsiye varsa alıyım ben de 1 kere vereyim hipp organic mi alsamAylık ne kadar alması gerekiyo bebeklerin?5 Litre imkansız ya saçmalık bence max 3 litre içilir suyun fazlası da zarar benimki de son zamanlarda baya kusuyo kilo almamış olsa ben günde 1 kere kesin mama verirdim gece yatarken en azından 90 cc falan her zaman doktorları dinleyesim gelmiyo benim
Bir de günlük 30 gram istiyolar, biz 15 gün önce gitmiştik 20 gram gibi almışAylık ne kadar alması gerekiyo bebeklerin?5 Litre imkansız ya saçmalık bence max 3 litre içilir suyun fazlası da zarar benimki de son zamanlarda baya kusuyo kilo almamış olsa ben günde 1 kere kesin mama verirdim gece yatarken en azından 90 cc falan her zaman doktorları dinleyesim gelmiyo benim
Ben arada golden goat veriyorum herhangi bi kusma yapmadı dene istersen hipp de güzelmiş ikiside keçi sütünden zaten. Kusmasalar keşke şu kusmalar bitseYa zaten çok kusuyo ya ondan iyi gelmez diye korkuyorum hangi mama versem bilemedim tavsiye varsa alıyım ben de 1 kere vereyim hipp organic mi alsam
Ama evde tartıyorduk en son 4.700 leri görmüştük dün yine evde 4.450 görünce çok üzüldüm ağladım yaBen arada golden goat veriyorum herhangi bi kusma yapmadı dene istersen hipp de güzelmiş ikiside keçi sütünden zaten. Kusmasalar keşke şu kusmalar bitseama bence yediği kadarını kusmaz ya 90 versen 20 sini kussa bile gerisini kilo olarak alır diye düşünüyorum ben hep
Ben hipp organic kullanıyorum memnunum. Bende doktoruma mama tavsiyesi sormuştum bana çok sık mama değişmesini önermediklerini söylemişti.Ya zaten çok kusuyo ya ondan iyi gelmez diye korkuyorum hangi mama versem bilemedim tavsiye varsa alıyım ben de 1 kere vereyim hipp organic mi alsam
İnşallah canım çok haklısın ben de üzülürdüm ama sağlık olsun daha ne kilolar alır arada böyle şeyler yaşayabiliriz sen sütünü arttırıcı şeylere daha bi yüklenirsin gerçi en çok arttıran sık sık emzirmek diyolar. Alkolsüz bira al inanılmaz süt arttırıyo. Benimkiside son 3 gündür çok kusuyo ne kadar alıyo ne kadarını çıkartıyo hiç bilemiyorum günde 10 defa üst değiştiriyoruzAma evde tartıyorduk en son 4.700 leri görmüştük dün yine evde 4.450 görünce çok üzüldüm ağladım yayani süt yapmak için okdr çaba sarfediyorum zaten kıtı kıtına yetiyor diye düşünüyordum çocuğa benimki resmen hepsini çıkarmış bakalım şurup işe yarar inşallah
Acaba klimalardan mı yaİnşallah canım çok haklısın ben de üzülürdüm ama sağlık olsun daha ne kilolar alır arada böyle şeyler yaşayabiliriz sen sütünü arttırıcı şeylere daha bi yüklenirsin gerçi en çok arttıran sık sık emzirmek diyolar. Alkolsüz bira al inanılmaz süt arttırıyo. Benimkiside son 3 gündür çok kusuyo ne kadar alıyo ne kadarını çıkartıyo hiç bilemiyorum günde 10 defa üst değiştiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?