Keşke sen sorsaydın canım, ne kadar aşağıda olunca yapmak gerekiyor bilmiyorum ama diğer gruptaki kızlardan yatman gerektiğini ve ilişki olmaması gerektiğini biliyorum.Hanımlar şimdi doktorun yanından çıktım bebeğin eşi biraz aşagıdaymış dedi doktor ama neden ne için ne olacak neye dikkat edim demedi kilo boy cinsiyet demediBebek eşi aşağıya inince ne oluyor
Moralini bozma öncelikle, düzelmeyen bir durum değil plasentan rahim ağzı tarafında demek bebeğin eşinin aşağıda olması. Doktor da biraz aşağıda demiş çok riskli bir durum görmemiş demek ki. Çoğunlukla bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor plasenta. Önlem olarak bir sonraki kontrole kadar fazla ayakta kalma, uzun yürüyüş yapma, ağır kaldırma, ilişkiye girme. İmkan oldukça dinlenHanımlar şimdi doktorun yanından çıktım bebeğin eşi biraz aşagıdaymış dedi doktor ama neden ne için ne olacak neye dikkat edim demedi kilo boy cinsiyet demediBebek eşi aşağıya inince ne oluyor
Geçmiş olsun canım, plesenta previa denen durum sanırım bu. Normal doğum değil, sezaryen tercih ediliyo bu durumda. Cinsel ilişki konusunda vs uyardı mı doktorun.Hanımlar şimdi doktorun yanından çıktım bebeğin eşi biraz aşagıdaymış dedi doktor ama neden ne için ne olacak neye dikkat edim demedi kilo boy cinsiyet demediBebek eşi aşağıya inince ne oluyor
Evet gittim özeldeki doktoruma içimi rahatlattı korkma çok aşagıda değil 20 hafta da yukarı çıkıyor çoğunlukla. Dedi 12haftalık iken erkek demişti şimdi de kız dediCanım çok şükür sıkıntılı bir durum yokmuş sevindim. Eşi dediği plasentadan bahsediyor işte. Doğum zamanında normal doğum olacaksa yukarıda olması gerekiyor diye biliyorum eğer aşağıda kalmaya devam ederse sezeryan oluyor kadınlar diye okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama bu bir sorun değilmiş.
Kız sordum doktor iyi duymuyordu bi soruyu üç defa sordum duymuyordu moralim bozuldu artık ordan çıktım kendi doktoruma gittim. Günlük işlerine devam et kendini çok yıpratma ama hareketlerini çok kıstlama dedi 20 haftamı bekleyeceğim o güne kadar çıkar inşallahKeşke sen sorsaydın canım, ne kadar aşağıda olunca yapmak gerekiyor bilmiyorum ama diğer gruptaki kızlardan yatman gerektiğini ve ilişki olmaması gerektiğini biliyorum.
Devlet doktorun hiç bişi demedi sordum duymadı cevap vermedi ağladım çıkışta hemen kendi özel doktoruma geldim içimi rahatlattı korkma çok aşağıda değil bu durumlarda çıkar yukarı dddiDr. Banu ÇİFT
Geçmiş olsun canım, plesenta previa denen durum sanırım bu. Normal doğum değil, sezaryen tercih ediliyo bu durumda. Cinsel ilişki konusunda vs uyardı mı doktorun.
Çok sevindim canım, bazen yok yere telaşlandırıyolar.Devlet doktorun hiç bişi demedi sordum duymadı cevap vermedi ağladım çıkışta hemen kendi özel doktoruma geldim içimi rahatlattı korkma çok aşağıda değil bu durumlarda çıkar yukarı dddi
Beşiği annem aldı, sifonyer ile dolabı kp alacak, sonradan geciktirir diye biz şimdiden aldıralim dedik nasıl olsa yapılacak diye. Ocağın ilk haftası alacak kp şimdiden başlamiyoruz çocuk odasına bizdebebek odası yapmalı mıyım ya daha erken degıl mı bazıları yapıyor heralde hayırlı olsun benımkı tüp bebek korkmuyor degılım odayı yaparsam uzulurum gibi hissediyorum
Gerçekten öyle içim rahatladı Bilinmezlik çok kötüÇok sevindim canım, bazen yok yere telaşlandırıyolar.
Bana da benzer şeyi 12. haftadaki detaylıda söylediler. Plasentanın ucu rahim ağzına doğru benim, büyük kısmı yukarıda ama. O çıkar dediler. 16. Haftada hafif yukarı çıkmıştı. Bazen yerleşirken hafif kanama olabilir korkmayın demişti doktor, kanama olmadı çok şükür. Bana herhangi bir kısıtlama getirmedi; ama benim aşağıda değil sadece ucu rahim ağzıma yakın bitiyor o kadar. Haftaya 21. haftada 2. Detaylıya gireceğim, bakalım ne diyecek perinatolog. Eğer plasemta tam aşağıda olup rahim ağzını kapatırsa ona plasenta previa deniyor. O da 28’e kadar tam anlaşılmıyor. Rahim plasentadan daha hızlı büyüyor artık, ondan plasenta yukarı çıkıyor bu haftalarda. İnsan ilk duyunca çok korkuyor, iyiki özele de gitmişsimiz. Sakimlersiniz.Devlet doktorun hiç bişi demedi sordum duymadı cevap vermedi ağladım çıkışta hemen kendi özel doktoruma geldim içimi rahatlattı korkma çok aşağıda değil bu durumlarda çıkar yukarı dddi
Bende 18 haftalık oldum yarım kilo eksikle devam ediyorum ama bebişin gelişimi gayet iyi. Sağlıklı beslendiğin sürece bir sıkıntı olmaz bence.Ya kızlar 16 haftalik ne karnım var ne de kilo aldım 2 kilo falan aldım saniyordum 69la hamile kalmıştım boyum uzun ama 175 cm. 750 gram almışım sadece yabaşta çok kustum acaba o zaman vermis miyimdir onu da bilemedim normal mi bu ya 4 aylık oldu yani artık iyi bişey mi kötü bisey mi anlamadım valla
İsim beğenemiyorum ben ya içime sinmiyor hiç biriErkek anneleri isim düşünüyor musunuz daha doğrusu isim bulabildiniz mi benim bakmadığım site kalmadı ama içime sinen işte bu diyebileceğim bi isim olmadı.
Sadece Sirac ismini biraz beğendim onu da eşim beğenmiyor,
Erkeklere isim bulmak çok zor ya. Ben hep oğlum olsa Can koyacaktım; ama kocamın adı olduİsim beğenemiyorum ben ya içime sinmiyor hiç biri
Benimde evlenmeden önce oğlum olunca koyarım dediğim isim kocamın ismi olduErkeklere isim bulmak çok zor ya. Ben hep oğlum olsa Can koyacaktım; ama kocamın adı olduo yüzden elenmişti. Bence Rüzgar, Poyraz, Kuzey, Deniz, Toprak gibi isimler de güzel. Ben dini ve eski isimleri çok sevmiyorum.
Gerçekten öyle doktorum sakinleştirdi beni ağladım çıktıktan sonra devlet hastanesinden diğer doktora sakin ol çok aşagıda değil 20inci haftayı bekleyeyim yukarı çıkar inşallah cinsiyette bi erkek bi kız ne yapacağımı şaşırdım detaylıyı beklim en iyisi hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi hal olurBana da benzer şeyi 12. haftadaki detaylıda söylediler. Plasentanın ucu rahim ağzına doğru benim, büyük kısmı yukarıda ama. O çıkar dediler. 16. Haftada hafif yukarı çıkmıştı. Bazen yerleşirken hafif kanama olabilir korkmayın demişti doktor, kanama olmadı çok şükür. Bana herhangi bir kısıtlama getirmedi; ama benim aşağıda değil sadece ucu rahim ağzıma yakın bitiyor o kadar. Haftaya 21. haftada 2. Detaylıya gireceğim, bakalım ne diyecek perinatolog. Eğer plasemta tam aşağıda olup rahim ağzını kapatırsa ona plasenta previa deniyor. O da 28’e kadar tam anlaşılmıyor. Rahim plasentadan daha hızlı büyüyor artık, ondan plasenta yukarı çıkıyor bu haftalarda. İnsan ilk duyunca çok korkuyor, iyiki özele de gitmişsimiz. Sakimlersiniz.
Eşimle benim de öyleİsim beğenemiyorum ben ya içime sinmiyor hiç biri
O isim problemi herkeste var sanırımİsim beğenemiyorum ben ya içime sinmiyor hiç biri
İnci cok güzel baya da popüler bu sıra çevremde var malesef koyamicamKız ismi olarak Minel , Gökçe , İnci arasında kaldık asla seçemiyorum sizce hangisi kulağa hoş geliyor? Gökçe daha güçlü bi kişilik gibi geliyor diğerleri narin sevimli
Gülce de çok hoşmuş insan kendi çocuğuna isim yakıştıramıyorİnci cok güzel baya da popüler bu sıra çevremde var malesef koyamicambizde sanırım gülce koycaz nasıl sizce kulağa hoş geliyor ama anlami çok kuvvetli değil sanki isim konusu acayip zormuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?