2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar şimdi doktorun yanından çıktım bebeğin eşi biraz aşagıdaymış dedi doktor ama neden ne için ne olacak neye dikkat edim demedi kilo boy cinsiyet demedi Bebek eşi aşağıya inince ne oluyor
Bana da 16.haftamda bebeğin eşi biraz aşağıda dedi doktor. Ne olabilir diyince 40.haftalara kadar kalmazda 36-37 de doğum görülebiliyor böyle olunca dedi. Ama haftamız daha çok erken yukarı çıkar diye umuyorum dedi. Dün 17.haftamda yukarı çıktığını söyledi. 20li haftalarda falan yukarı çıkıyomuş. Kalbinizi ferah tutun.

Canım ağrın nerdeysi senin neden ağrın varmış peki? Benimde sağ kasıkta ağrım var bele doğru giden genel cerraha görün dedi bugün genel cerraha görünücem

Benimde evlenmeden önce oğlum olunca koyarım dediğim isim kocamın ismi oldu direk elendi bu sebeple 2. Bir isim düşünmeyince kaldım öyle ilk oğlumda son dk koymuştuk yine öyle olacak sanırım
Ay çok ilginç herhalde ilk adını beğenmişiz kocaların

Gülce de çok hoşmuş insan kendi çocuğuna isim yakıştıramıyor
Gülce bence çok güzel. Benim bir arkadaşımın kızı da Gülce.
Kız ismi olarak Minel , Gökçe , İnci arasında kaldık asla seçemiyorum sizce hangisi kulağa hoş geliyor? Gökçe daha güçlü bi kişilik gibi geliyor diğerleri narin sevimli
Bence Gökçe aynen güzel baya. Minel çok egzantirik, ben o kadar değişik isim sevmiyorum. Gökçe erkek adı da oluyor ama daha çok kız.

Kızlar merhaba, yeni katıldım aranıza. Bağırsakta parlaklık sorunu yaşayan var mı aranızda?

İsim beğenemiyorum ben ya içime sinmiyor hiç biri
Benim de aynı şekilde çıldırma derecesine geldiğim anlar oldu, duymadığım okumadığım isim kalmadı sanırım, sadece Deha ismine biraz yakınım bakalım ne olacak. Erkek çocuğuna isim gerçekten sınırlı. Bir de ben anlamı iyi olsun istiyorum asıl takıl olduğum nokta bu, o yüzden daha zor oluyor benim için, çünkü ismin ve anlamının karakteri etkilediğini düşünüyorum

Kızlar tetanoza sağlık ocağına gideceğim yarın aç karnına gitsem hem kan versem hem de tetanozu olsam olur mu acaba, tok karna mı oluyor tetanoz nette öyl yazıyor ama sizede sorayım dedim

Kızlar tetanoza sağlık ocağına gideceğim yarın aç karnına gitsem hem kan versem hem de tetanozu olsam olur mu acaba, tok karna mı oluyor tetanoz nette öyl yazıyor ama sizede sorayım dedim
yanınıza bir sandviç alsanız kan verdikten sonra yiyip aşı olsanız olmaz mı? tetanoz aç mı tok mu vuruluyor bilmiyorum da en kötü böyle yaparsınız gibi düşündüm.

Ben de ayni sekilde ac gittim kan veririm diye. Ebe kan vereceksen tetabozu sonra yapalim yuklenmeyelim dedi. Doktor kan icin iki hafta sonra gel deyince tetanozu oldum. Ben ac karna oldum bir sorun olmadi.
Ac veya tok farketmez demişti.

Hanımlar şimdi doktorun yanından çıktım bebeğin eşi biraz aşagıdaymış dedi doktor ama neden ne için ne olacak neye dikkat edim demedi kilo boy cinsiyet demedi Bebek eşi aşağıya inince ne oluyor
Bana da 2 hafta önce aynısı söylendi. Fazla bi açıklama yapmadı rahmin önünü kapatmış dedi 1 ay sonraki kontrolde tekrar bakalım dedi o kadar. Iki çocukla yatmak mümkün değil bakalım bi dahaki kontrolde yukarı çıkmış olur inşallah.

bebek için beğendiğiniz ismi soyadınızla beraber google'a yazıp bakınca isimden soğuduğunuz oluyor mu kızlar, doğru söyleyin bak?

uzay, bora, deniz, azur, can, onur, evren, mavi, alp, bulut, kaan kısa listemdeki erkek isimleri. muhtemelen bunlardan biri veya ikisi olur gibi düşünüyorum. eşim kesinlikle isimde türkçe karakter istemiyor ama fikri değişirse yiğit, kıvanç, çınar, ardıç ve göktuğ da listemde.

Ben de ayni sekilde ac gittim kan veririm diye. Ebe kan vereceksen tetabozu sonra yapalim yuklenmeyelim dedi. Doktor kan icin iki hafta sonra gel deyince tetanozu oldum. Ben ac karna oldum bir sorun olmadi.
Ac veya tok farketmez demişti.
Kacıncı haftada oldunuz acaba yani kaç artı kaçtı

Ayyy çok sevindim senin adına benim doktorumda öyle dedi bi kısıtlama yap demedi aksine yürüyüşlerine devam et çok yıpratma sadece kendini dedi size bişi dedi mi şunu yapma şöyle yap diye

Aynen bende de iki çocuk var biri sabahçı biri öğlende günde üç defa okula gidiyorum gelen gidenim var evi bi gün süpürmezsek leş oluyor Allahım Buda nasip kısmet diyelim inşallah düzelir şeninde benim de hepimizin

Hiç bi fikirim yok diğer çocukları hatırlamıyorum bi kan için aç giderdim onun dışında çok önemi yok sanırım

M mehtap49 disinde agriyordu en son. Naptin?
Gülüm geçti doktor dedi eğer ağrı olursa son üç aydan önce baktır çünkü ilk üç ay son üç ay çok tavsiye etmiyorlar benim diş benimle oynuyor sanki bide bugün doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyleyince başka hiç bişi düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…