Benim ağrım sağ kasık sağ ayağım kasıktan buçuk batırır gibi ağrıyor bacak arama inanılmaz baskı vardı bebeğin eşinin aşağıda olması dışında bişi görmedi doktorlarCanım ağrın nerdeysi senin neden ağrın varmış peki? Benimde sağ kasıkta ağrım var bele doğru giden genel cerraha görün dedi bugün genel cerraha görünücem
Benimde sağ kasık ağrım var bele yayılan bacağa inen. Bacağımı kaldıramıyorum,gece sağa sola dçnmek çok zor,çorap bile giyemiyorum. Genel cerraha bile gittim gaz sıkışması çıktı. Gerçektende çok gazım var. Bi de bebek büyüdüğü içinmiş.Benim ağrım sağ kasık sağ ayağım kasıktan buçuk batırır gibi ağrıyor bacak arama inanılmaz baskı vardı bebeğin eşinin aşağıda olması dışında bişi görmedi doktorlar
Yok bana da hiçbir şey söylemedi çünkü biraz aşağıda demişti. Riskli hiçbir şey görmedi çok şükür. Oyüzden sizinkiside bir sonraki randevunuzda çıkmış olabilir yukarıya hiç panik yapmayınAyyy çok sevindim senin adına benim doktorumda öyle dedi bi kısıtlama yap demedi aksine yürüyüşlerine devam et çok yıpratma sadece kendini dedi size bişi dedi mi şunu yapma şöyle yap diye
Masallah canım:)21+0 olmasi lazim. Benim ultrason ölçümlerine göre gidiyoruz dogumum marta kaydi ama bu gruba alıştım burdayim
Valla şimdiden penguen yürüyüşümle inanılmaz güzelimBenimde sağ kasık ağrım var bele yayılan bacağa inen. Bacağımı kaldıramıyorum,gece sağa sola dçnmek çok zor,çorap bile giyemiyorum. Genel cerraha bile gittim gaz sıkışması çıktı. Gerçektende çok gazım var. Bi de bebek büyüdüğü içinmiş.
Bana da 20 dedi ama kac artı kac gitcez acaba normalde 19 + lar 20.hafta diyo doktorların bazısı bazısı 20+ lara 20.hafta diyor beynım yandıİlk dozu 20.haftada yapıyolar beni öyle çağırdılar
Biraz dedi iki doktorda oturduğumda ayağımı duvara yaslıyorum öyle uzanıyorum inşallah hemen çıkar yukarı da ben hareketli biriyim karınca misali sevmem yatmayıYok bana da hiçbir şey söylemedi çünkü biraz aşağıda demişti. Riskli hiçbir şey görmedi çok şükür. Oyüzden sizinkiside bir sonraki randevunuzda çıkmış olabilir yukarıya hiç panik yapmayınbi arkadaşımda da vardı o da çıktı yukarı o rahim ağzını kapatanlar riskli
Ayy ben anlam veremezdim hamilelerin neden böyle yürüdüğüne şimdi yatakta dönemiyorum daha gebeliğin ortası bile değilValla şimdiden penguen yürüyüşümle inanılmaz güzelim
Bende bendeBiraz dedi iki doktorda oturduğumda ayağımı duvara yaslıyorum öyle uzanıyorum inşallah hemen çıkar yukarı da ben hareketli biriyim karınca misali sevmem yatmayı
Bana verdiği tarihte 20+2 oluyorum benBana da 20 dedi ama kac artı kac gitcez acaba normalde 19 + lar 20.hafta diyo doktorların bazısı bazısı 20+ lara 20.hafta diyor beynım yandı
Ya ben de kız ismi beğenemiyorum benim eh işte dediğimi eşim begenmiyor onun dediğini ben beğenmiyorum prensesim isimsiz kaldıİsim beğenemiyorum ben ya içime sinmiyor hiç biri
19+lar 20.hafta olur. 19. Hafta dolmus oluyo cunku canim. 19un ustune sayiyorsun.Bana da 20 dedi ama kac artı kac gitcez acaba normalde 19 + lar 20.hafta diyo doktorların bazısı bazısı 20+ lara 20.hafta diyor beynım yandı
Doktorum onaylarsa ben de ters dönmüş hareketlerim ile hamile pilatesine başlamaya niyetliyim inş aminMerhaba ici dolgulu kurabiyeler,
dün mama work out diye hamileler icin olan aerobik kursuna basladim. Haftada bir saat, on hafta boyunca diger ici dolgulu kurabiyelerle birlikte spor yaptigimizi sanicaz.
Sanicaz diyorum anlatayim neden. Dün gittim, ben diyorum ki hamile sporu, karisik grup oldugu icin hafif yogamsi, arada "simdi karnimizi tutuyoruz ve onu hissediyoruz" gibi bir sey olur. Anam atom karinca gibi bir ögretmen geldi bize bildigimiz spor yaptirdi ya, more passion, more energy diye bi sarki var ya ordaki gibi... Neyse hepimiz yapiyoruz yine iyi kötü, atom karinca sürekli "eveeeet, cok iyi, harika" falan diyor, ben de diyorum ki "ohhoo hamilelik zor geciyor falan ama yani ben yine formumdayim, baksana hareketleri iyi yapiyorum, vallaha fitness benim tutkum" falan diye kendi kendimi övüyorum. Sonra matlara yatirdi, iste yatarak ya da el ayak üstünde hareket yaptiriyor. Bakayim bi ötekiler nasil yapiyor derken hepimizin bowlingte topu atarsin, lobutlar yikilir, oyle yerde kendi kendilerine agir agir dönerler ya, öyle oldugunu gördümMeger bizi gaza getiriyomus.
Neyse saka bir yana, ben cok korktum hareket etmekten bu zamana kadar, sizlerle konusmustuk cok yürüyünce, ayakta kalinca belim agriyor diye, agriyan baska arkadaslar da vardi. Hicbir sekilde agrim olmadi ve gece cok guzel uyudum. Bilincli yapilinca demek ki iyi bile geliyor. Bakalim nasil devam edecek.
Minel güzelmiş benim de kızım olacak Mila diyorum eşim istemiyor o Asel diyor ben istemiyorum Alya, Nehir olabilir dedim eşim Ecrin diyor ben ayrı telden o ayrı telden çalıyor bebeğim isimsiz kaldıKız ismi olarak Minel , Gökçe , İnci arasında kaldık asla seçemiyorum sizce hangisi kulağa hoş geliyor? Gökçe daha güçlü bi kişilik gibi geliyor diğerleri narin sevimli
Doktorum onaylarsa ben de ters dönmüş hareketlerim ile hamile pilatesine başlamaya niyetliyim inş amin
Eren, Saygın, Kıvanç, Barış, Erdem, Arden, Toprak, Ata, Emre, Enis nasıl canımBenim de aynı şekilde çıldırma derecesine geldiğim anlar oldu, duymadığım okumadığım isim kalmadı sanırım, sadece Deha ismine biraz yakınım bakalım ne olacak. Erkek çocuğuna isim gerçekten sınırlı. Bir de ben anlamı iyi olsun istiyorum asıl takıl olduğum nokta bu, o yüzden daha zor oluyor benim için, çünkü ismin ve anlamının karakteri etkilediğini düşünüyorum
Ay ne kadar tatlı anlatmışsın ne güldüm akşam akşamMerhaba ici dolgulu kurabiyeler,
dün mama work out diye hamileler icin olan aerobik kursuna basladim. Haftada bir saat, on hafta boyunca diger ici dolgulu kurabiyelerle birlikte spor yaptigimizi sanicaz.
Sanicaz diyorum anlatayim neden. Dün gittim, ben diyorum ki hamile sporu, karisik grup oldugu icin hafif yogamsi, arada "simdi karnimizi tutuyoruz ve onu hissediyoruz" gibi bir sey olur. Anam atom karinca gibi bir ögretmen geldi bize bildigimiz spor yaptirdi ya, more passion, more energy diye bi sarki var ya ordaki gibi... Neyse hepimiz yapiyoruz yine iyi kötü, atom karinca sürekli "eveeeet, cok iyi, harika" falan diyor, ben de diyorum ki "ohhoo hamilelik zor geciyor falan ama yani ben yine formumdayim, baksana hareketleri iyi yapiyorum, vallaha fitness benim tutkum" falan diye kendi kendimi övüyorum. Sonra matlara yatirdi, iste yatarak ya da el ayak üstünde hareket yaptiriyor. Bakayim bi ötekiler nasil yapiyor derken hepimizin bowlingte topu atarsin, lobutlar yikilir, oyle yerde kendi kendilerine agir agir dönerler ya, öyle oldugunu gördümMeger bizi gaza getiriyomus.
Neyse saka bir yana, ben cok korktum hareket etmekten bu zamana kadar, sizlerle konusmustuk cok yürüyünce, ayakta kalinca belim agriyor diye, agriyan baska arkadaslar da vardi. Hicbir sekilde agrim olmadi ve gece cok guzel uyudum. Bilincli yapilinca demek ki iyi bile geliyor. Bakalim nasil devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?