2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ben anlam veremezdim hamilelerin neden böyle yürüdüğüne şimdi yatakta dönemiyorum daha gebeliğin ortası bile değil
Dimi ya vallahi diyorum kendime düzelt kendini yok olmuyor karşıdan kaşıya geçince hele araba geldiğinde bi gidişim var acı çeke çeke

Hanımlar günaydın spguk algınlığı için ne kullanıyorsunuz ben bugün çok kötüyüm öksürük göz sulanması doğal ne alıyorsunuz

Hanımlar günaydın spguk algınlığı için ne kullanıyorsunuz ben bugün çok kötüyüm öksürük göz sulanması doğal ne alıyorsunuz
Canım bir doktora görün bence. VArsa hamilelerin kullandığı ilaçlar ona göre verir belki. Hiç bilmiyorum. Geçmiş olsun.

Gunaydinn , hic bir sey yapamiyorlar doktorunda bana hasta olmamaya dikkat et dedi ihlamur icebilirsin bol bol c vitamini ve ilac olarak sadece Parol dedi gunde 3-4 parol kullanilabilirmis ben bi kere de acile gitmistim orda da serum olarak yine Parol taktilar. Yani sen bence doktorunla gorus.

Sabah aç karnına bir yemek kaşığına zeytinyağı, üzerine birkaç damla limon, tadı çok kötü dersen biraz tuz ekle, ağzında dolaştırmadan direkt yut.

Boğaza kekik yağı sür.

Buhar banyosu yap. Sıcak suyun içine lavanta, papatya, tuz gibi şeyler dökebilirsin. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Parol almıştım ben, günde 2ye kadar doktorum alabilirsniz demişti. Ben baş ağrısı için de alıyorum. Ben bir de c vitamini almıştım 1 tane efervesan doktoruma sorup. Bitkisel pastil de oluyor. Ben vicks falan da sürüyorum burnuma ya da tuzlu su (sterimar). Grip hiç olmadım, soğuk algınlığı oldu maximum. Maskeye geri döndüm. Bugün eşim mesela yurtdışu heyetle toplamtıya gitti, öksüren aksıran çokmuş, hemen yatağı ayırdık, evde de ayrı duruyoruz.

Detaylı ultrason için 8 Aralık’a randevu alabildim kızlar. 19+5 oluyor sizce erken mi?

Detaylı ultrason için 8 Aralık’a randevu alabildim kızlar. 19+5 oluyor sizce erken mi?
21-22 daha iyi oluyo demişti doktorum bazı perinatologlar 22 den önce bakmıyorlarmış

ayrıntılı için 20+1 de pazartesi kendi doktoruma gidicem, kendisi baktığını söylemişti. perinatologa yönlendirirse o zaman giderim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…